Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 18 016
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
Саби, Честит рожден ден!Много любов и късмет, а останалото ще си го купиш!Пожелавам ти още едно толкова хубаво момиченце като Йоана!
[/b]

# 151
ДА ТЕ ЦЕЛУВАТ В ТВОЯ ТРУДЕН ПЪТ
ДА ТЕ ПОДКАНЯТ В СВОИТЕ ОКОВИ
И НЯКОГА ПОЛИТНАЛА ОТВЪД,ДА НОСИШ
ГЕРДАНА ОТ ПОДКОВИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА САБИ!!!  smile3525

# 152
Честит рожден ден мила Саби!Желая ти да си много щастлива и обичана!Много здраве и късмет!

# 153
  • En un lugar de La Mancha...
Благодаря ви момичета от сърце   bouquet

Днес покрай приготвянето на багажа нямам време за нищо,но много ме зарадвахте.Утре пътуваме за България и се надявам скоро да се включа от там.

Една скромна почерпка от мен и бягам,че нямам никакво време.Благодаря ви отново  Hug Hug Hug

# 154
Саби, да си жива и здрава, много щастие, късмет, любов и сбъднати мечти   bouquet  bouquet  bouquet

# 155
# 156
Саби, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана жена!!!
Карчита, благодарна съм ти за играта . Ако имаш и други подобни за деца , които трябва да учат испански, ще са много полезни за малката ми дъщеря!

На всички, които са на гости в България, пожелавам само положителни емоции!!!

# 157
Моми4ета тбжа ми спе6но телефона на посолсвото вав Лорка,област Мурсиа.Знам 4е идват едимпат в седмицата да се подават документи.

# 158
  • Ispania
Саби,4естит рожден ден Hug  bouquetЖелая ти много здраве,усмивки и сбьднати ме4ти и нека Щастието никога не излиза от домьт ти  bouquet.
Вевело изкарване в БГ.

РОЗИ,аз нямам тел,на консулската служба в Мурсия,но ако се обадиШ до МАДРИД в посолството от там сигурно ,Ще ти го дадьт.

Тони, хапвай си по 4есто тогава бонбон4ета Laughing.

Лада,мерси за информацията Hug Hug Hug

Зна4и искам да ви кажа ,4е такава жега е тук,4е не се понася ooooh!,ве4е две ноЩи не мога да спя.

# 159
  • Spain
Саби 4естит рожден ден!
лек път ти желая и дано си прекараш хубаво в БГ!
аз 4есно казано съм о4арована и си ми е добре тук а ти като си идваш по 4есто предполагам знаеш де Simple Smile
да нацелуваш малката кокона Simple Smile

аз да ви се опла4а нямам клавиатура в къщи и сега съм в кръ4мата къдео работи сестра ми и се възползвам от техния нет:) така е ще пи6а от време на време . Анет още не съм 4ела инфото но ще попро4та 4е на нас ни казаха 4е няма как да стане . първата ми рработа е като се върна да я регистрирам и да и взема резиденция . мерси .
4ерпя ви по една БОлярка     

и с този изглед

# 160
Лада радвам се че си прекарвате добре в бг, благодаря за почерпката и изгледа е супер.

# 161
Ново включване от мен Crazy

Гледам, че в документите, които искат е включен и паспорта Shocked, което ще рече, че няма измъкване - трябва да извадим меьдународен паспорт newsm78...И вие ли така го разбирате?

Documentos que han de acompañar a la solicitud en todo caso:

Tarjeta de residencia o certificado de la inscripción en el Registro de Extranjeros, en caso de ser nacional de los países de la Unión Europea o de otros estados parte en el Acuerdo sobre el Espacio Económico Europeo.
Pasaporte.
Certificado de empadronamiento, en su caso.
Certificado de nacimiento del interesado debidamente legalizado o apostillado y traducido, en su caso.
Certificado de antecedentes penales del país de origen debidamente legalizado o apostillado y traducido, en su caso, o certificado consular de buena conducta. Ni el certificado de antecedentes penales ni el consular de buena conducta será necesario si se solicita la nacionalidad para menores de edad.
Documentos acreditativos de los medios de vida para residir en España.
El certificado de antecedentes penales expedido por el Registro Central de Penados y Rebeldes, ya no ha de ser aportado por el interesado. La Dirección General de los Registros y del Notariado está autorizada, tras la reforma de la Ley de Registro Civil a recabarlo de oficio, sin necesidad de consentimiento del interesado.
Otros documentos que quiera aportar el interesado, o que sean requeridos por el Encargado del Registro Civil y que guarden relación con el expediente.
Otros documentos que le soliciten en el Registro Civil.

# 162
  • Ispania
Ново включване от мен Crazy

Гледам, че в документите, които искат е включен и паспорта Shocked, което ще рече, че няма измъкване - трябва да извадим меьдународен паспорт newsm78...И вие ли така го разбирате?

Documentos que han de acompañar a la solicitud en todo caso:

Tarjeta de residencia o certificado de la inscripción en el Registro de Extranjeros, en caso de ser nacional de los países de la Unión Europea o de otros estados parte en el Acuerdo sobre el Espacio Económico Europeo.
Pasaporte.
Certificado de empadronamiento, en su caso.
Certificado de nacimiento del interesado debidamente legalizado o apostillado y traducido, en su caso.
Certificado de antecedentes penales del país de origen debidamente legalizado o apostillado y traducido, en su caso, o certificado consular de buena conducta. Ni el certificado de antecedentes penales ni el consular de buena conducta será necesario si se solicita la nacionalidad para menores de edad.
Documentos acreditativos de los medios de vida para residir en España.
El certificado de antecedentes penales expedido por el Registro Central de Penados y Rebeldes, ya no ha de ser aportado por el interesado. La Dirección General de los Registros y del Notariado está autorizada, tras la reforma de la Ley de Registro Civil a recabarlo de oficio, sin necesidad de consentimiento del interesado.
Otros documentos que quiera aportar el interesado, o que sean requeridos por el Encargado del Registro Civil y que guarden relación con el expediente.
Otros documentos que le soliciten en el Registro Civil.

ДА Wink,ТРЯБВА и паспорт

# 163
 ooooh! Значи ще търча по институциите, няма мърдане...
Само да вметна - аз съм добрата стара Пепита, ама си промених името по испански маниер hahaha

# 164
Здравейте мами сладурани.Тия дни ходихме малко на плаж с децата,голям кеф бе6е,особено за малката на която и бе6е първото топване в морето,то бе6е пляскане и риткане във водата,която е направо разко6на,жалко за мамите които не могат да се топнат в нея  Cryнаистина е голямо удоволствие.А в4ера голям гаф стана...малката изяде пар4е от списание... Embarassed ми уж я гледахме с ба6та й,ама докато реагираме тя го бе6е изяла...незнам как не се задави,сега 6те 4акам да се появи в акито Mr. GreenА пък големия изтърси един лаф та се смях със сълзи,докато гледа6е едно детско филм4е вика"леле от тоя ми настръхнаха тръпките" Joy Joy А пък моя светлост се удари в прозореца на терасата  hahaha как,ами много просто събирах дрехите от терасата,ама нали сме вклу4или климатик и аз от това затваряне и отваряне,накрая се обърках и се ударих в стъклото...пак смях  hahaha.Истински емоции бяха в4ера  Joyанет тоя метод на дънките и аз го прилагам,наистина амбицира.Всъ6тност на мен винаги ми трябва някакъв стимул за каквото и да е,нали съм близнаци,днес ре6авам едно,утре друго...добре 4е е мъжа ми да ме сваля от облаците  Mr. Greenвал наистина е много горе6то,и аз не мога да спя,преди поне сядах на компа докато ми се доспи,ама сега племенника е там и се въртя в леглото до някое време. Sad.Моля те, кажи кое ти бе6е по лесно на 6офиорските курсове теорията или практиката? рали как си,оправи ли се окото?кар4ита мерси за игри4ката,веднага я пробвахме Hugлада продължавай да се забавлява6 и да си прекарва6 страхотно,6те 4акаме о6те разкази  Hugа изгледа и много хубав,от къде е? саби,габи как пътувахте?4акаме и ва6ите разкази за хубаво прекарване Hugалест гледам нямате,губи6 се не6то... Hugпенелопе успех с паспорта и документите,за6тото наистина трябва ти4ане и нерви  ooooh!амига страхотно барбекю сте си направили....мммм.4ак и на мен ми се дояде докато гледах снимките,а кебеб4етата вие ли си ги направихте?И ние преди си правехме барбекюта,ама скоро не сме. марипоса,силрай,мимки,рози,тони  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт