Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 18 007
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Привет на вси4ки "испанки"_сладуранки   Hug
ВЕС,МАРИЦА
добре до6ли отново в испанско   bouquet
МАРИЦА
наистина сте си изкарали 4удесна по4ивка,а  за концерта направо настръхнах,само мога да си представя какво страхотно преживяване е било...ние с мъжа ми са6то сме фенове на МЕТАЛИКА...ох... Sad ,наистина имаме страхотна природа и странното е 4е я оценяваме 4ак тук в 4ужбина...
ВАЛ
и аз така си мисля,4е не толкова теорията колкото кормуването 6те ми е проблема,мъжа ми вика,4е 6те е истинско 4удо ако се нау4а да карам,имайки предвид какъв заплес съм  Mr. Greenама мен си ме е страх.АЛЕСТ айде да се записваме заедно и да си пазим страха  Grinning И на мен ми е кеф като ни дойде на гости някой от БГ ,сяка6 донася със себе си 4аст от нея....
ВЕНЕЛИНА
никой не може да ти каже как 6те си запи6е6 детето,о6те по малко да те задължи да го напи6е6 по испанки образец Naughty,казвам ти го за6тото с малката когато отидохме в регистъра да я запи6еме имахме този проблем,те просто недоумяваха как така 6те го запи6еме без фамилията на майката и какво зна4ело ПЕТРОВА и как така няма да е ЙОРДАНОВА,но детето е българ4е и така 6те бъде независимо дали им харесва или не,даже ни накараха да се подпи6еме 4е така искаме да се казва дъ6теря ни.Направо бях потресена,както казва ЛАДА това не ги интересува,но хора всякакви...УСПЕХ  Peace
ТОНИ
това е най хувавата 4аст от Валенсия www.cac.es може да разгледа6 пове4е. Hug
РОЗИ
много ти е сладко мом4енцето,и каква руса косица...пу,пу,а така като го бе6е направила на котенце..направо...да го нама4ка6...
моми4ета
аиде и вие пуснето по някоя и друга снимка да гледам,много оби4ам да разглеждам снимки,без тях и без музиката не мога да живея(като изклу4а децата разбира се) Laughing
Hug Hug Hug
за вси4ки ви

# 196
момичета да пусна и аз някоя снимка от бг, направо ми става мъчно за пикниците които направихме в бг, такива не че не можеш да си ги направиш и тук, но друго си е да се събереш с приятелите и да се отпуснеш като хората. Ето
Val супер е когато близките са на гости, моя дядо е неподвижен от 10 години, и страшно ни се зарадва когато му отидохме на гости разплака  се човека от щастие че вижда правнучето си, а като се разделяхме отново се разплака че може да не ни види повече, стана ми толкова мило и тъжно едновременно.
divina много сте готини на снимките, а Валенсия е страхотна много ми харесва и старата и новата част от града.
Венелина права е Дивина трябва да настоявате за името на детето да е така както вие желаете да го запишете, УСПЕХ!
Рози Хектор е много хубав на рождения ден, пу да не му е уроки, да ти е жив и здрав пък цицините се оправят така растат по големи мъниците.

# 197
Здравеите!Мерси за комплементите за моя малак маж Hug.За името го записаха с парвите имена на двама ни в родилното.Аз им казвам 4е няма да се казва така а е ми казаха,4е е важно в полицията как го записва6,това си е за болницата видяли са документите ми и така са го писали.Мимки не можах да отворя снимките Rolling Eyes

# 198
Mimky и аз не видях снимки. Sad
Рози, супер сте, ама много малко. Hug
ЛаАда, ще ме умориш, първата си, на която и било удобно в самолет Joy...аз умирам от теснотия Rolling Eyes...

# 199
Здравейте красавици.
Не се вклиу4вам 4есто,но ви про4итам от време на време.В последно време ми се събра доста.По4ина най добрата ми приятелка от бг,беше болна от лупус.Бях пуснала една тема тук във форума за лекарства за нея,за някаква информация,но не никой не успя да ми помогне,беше в напреднал стадий...
отиде си млада и остави едно страхотно детенце само...
Но аз искам друго да ви питам,знам,4е вие 6те имате информация.До4ух,4е Испания е подписала с България правото ни за работа тук от 1 ви септември.Някой има ли информация за това не6то,дали наистина 6те имаме право на работа вси4ки без документи?Моля ви кажете не6то по този въпрос каквото и да сте 4ули.Благодаря ви предварително.

# 200
  • Spain
ЛаАда, ще ме умориш, първата си, на която и било удобно в самолет Joy...аз умирам от теснотия Rolling Eyes...

ами аз не забелязах да е тясно , пък малка жена не съм  и седалката си беше доста голяма ...хората ги задушава страхът ...като знам как трепереше моми4ето до нас ( трябваше да я разсеиваме  4е да се поуспокои ) . аз съм на мнението 4е каквото е писано ще става и хи4 не се притеснявам за такива неща ... пък и самолетите по статистика са 2-я по безопасност транспорт ,затова може би нищо не ме стяга . ти нали ще летиш с Уиз Аир -сама ще види6 Simple Smile
Мимки за пикниците малко не съм съгласна и в Испания се правят ..само 4е не идвате  Wink . ...ина4е ние пък например имаме много пове4е приятели ве4е в Испания отколкото в БГ и разбирането ми за приятно изкарано време е то4но за испанско ... просто в бг ве4е вси4ки наши познати се преместиха в други градове или държави ... ина4е за бабите и дядовците 4ак си поплаках , истина си казала .. нашата баба едвам крета и бая си поревахме вси4ки .
смимките не можах да ги видя
Вал успешно местене !

# 201
Здравейте, поздрави от Каварна!!!

# 202
здравейте на всички . форума е супер  Hug

# 203
Станислава, Макарена добре дошли при нас. Hug

Станислава, да не сме се засичали с теб в зачатие? Thinking

ЛаАда, не е страх от летене...по скоро малко клоустрофобия. Confused Rolling Eyes  Умирам на тясно, да не мога да си раздвижа краката, в самолета все стоя права или до пътеката. #Crazy
Аз си останах с Бгаир тази година, но мисля да си каня гости по Wizz-a. Grinning Hug

Енаморада, моите съболезнования за приятелката ти. За разрешителното за работа не съм чула нищо ново, но ще поразгледам.

# 204
здравейте на всички , когато летях за Испания преди  1 год и 7мес заедно със съпруга ми и двете деца малкия беше на около 6 мес  буквално аз умрях от страх  незнам на какво се дължеше това но съм била бяла като платно  а в действителност няма нищо страшно. Подържам тезата каквото ти е писано ще стане

# 205
относно разрешителното за работа аз разбрах от една приятелка , че са давали по новините за БЪЛГАРИЯ  септември месец отпада забраната . ДАЙ БОЖЕ ДА Е ВЯРНО

# 206
А за полетите - аз лично си умрях от кеф, а толкова ме беше страх. Това си остава най -върховното изживяване за мен. Най-голямото неудобство беше , че не може да се пуши - откачих, а за мъжа ми да не ви разказвам стоя с цигара в устата почти през целия полет.

# 207
  • Ispania
Лада.да те питам Laughing,....кога ти взеха парите от сметката за билета newsm78,заЩото аз направих резервацията на 4 август и оЩе не са ми взели парите newsm78,ве4е се притеснявам много Confused.Обадих се на телефона който имат и от там ми казаха ,4е са ми взели парите ,пьк аз си ги гедам вьв сметката оЩе newsm78,неЩо не разбирам.

Енаморада,много сьжалявам за приятелката ти Sad,много тьжно когато си отиде някой Sad.

ROZI24 ,много сте готини Hug Hug,да ти е живо и здраво детенцето  bouquet.

# 208
  • Ispania
Добре доШли на новите моми4ета Hug  bouquet Hug

# 209
здравейте момичета Hug
черпя ви е с това
На всички които са в Бг приятна почивка и на завърналите се снимки  Praynig
Станислава, Макарена добре дошли при нас. Hug
enamorada моите съболезвания за твоята приятелка да почива в мир  Flowers Rose
ROZI24 много е сладък твоя малък мъж  Heart Eyes да ти е жив и здрав  Hug
divina много сте сладки и вие на снимките  Heart Eyes Пък за барбекюта благодаря добре си изкарахме от много отдавна и ние не бяхме правили.Скоро ще правим пак asturiana елате така ще се запознаем  WinkА за кебапчетата ние ги направихме  Peace
Момичета ние за коледа ще се пребираме с http://www.easyjet.com/es/Reserve/index.asp някои пътувал ли е с тях

Общи условия

Активация на акаунт