Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 17 997
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
  • Ispania
Амига,недей така Confused...някои тук сме на диета Confused...аз все сладоледи сьнувам Crazy

# 211
  • Murcia, Spain/Ruse
благодаря на вси4ки за инфото Winkние Ще си настояваме детето да е с нашите  си имена но Ще си каже.По темата за самолетите_тази година и аз летях за 1 път и тогава бях в 5 я месец ConfusedСамо мисълта  4е ве4е не съм сама ми даваше кураж.Куриозното беше 4е то4но ве4ерта преди да летим ,гледах по National Geografic поредицата със самолетни катастрофи Grinning която ми  е любима.Щях да умра от страх сутринта,а всъЩност се оказа че не е толкова страшно Simple Smile

# 212
Val значи ти хареса сладоледа  Wink аз си купувам от тези диетичните сладоледи не знам дали са позволени ама не обичам да се лишавам  Laughing
Хайде дюканките на отчет  goodscale  аз смъкнах още един килограм  newsm44
Анет   bouquet за рецептата за кекса стана хубав ама втория път Peace първия път в съм забравила да сложа бакпулвер  ooooh! Сега ще пробвам курабийките на tony_t  Hug

# 213
Само слънцето ми липсва, ние живеем в Навара и откакто сме дошли, слънце почти не съм виждала.

Аз съм от Астуриас И в  българия никой не ми вярва като им кажа ,че при нас е хладно.  всеки ми казва е нали в Испания е по топло  

asturiana, и на мен така ми казват в България, много им е странно newsm12
а през май и юни, докато ние с Ради ходехме на плаж в България  grinning039, тук не е спряло да вали   umbrella
миналата седмица водихме Ради на кино, гледахме Wollie, много му хареса, на нас също.
ходихме в San Sebastian да гледаме зарята. Много е красиво!
 smile3524Лека вечер на всички!

# 214
Благодаря ое веднаж!Дано септември да падне забраната и да си намеря работа Praynig,4е в нас не ми се стои ве4е.Амига каде купува сладоледа newsm78.Аз сам малко несирозна с диетата днеска не сам прегреавала по4вам сеиозно.За кекса се побарках да го правя и все не става така ме яд #Cussing out.Хаеде целувки и лека но6т Peace

# 215
  • E-CLM & CH-VD
Amiga, доста съм летяла с Изиджет, даже съм се и карала с тях на 2 пъти Laughing за пари Money. Много съм доволна  Mr. Green. Единствено самолетите им са малко тесни, щом на мен, дето съм стандартен калибър, коленете ми опират в предната седалка... а мъжа ми пътува обикновено със свити колене Joy Вече толкова пъти съм летяла и с толкова компании, че мога разбор да правя. А мелбата е страхотна Blush

Добре дошли на Макарена и Станислава  bouquet

Дивина, много са хубави и снимките ти, и хората на тях! Все така щастливи да сте!  Hug

ЛаАда, не знаех, че стария терминал още работи Shocked, официално бяха казали, че е махнат от всякакви авиационни карти newsm78 и няма да се ползва. Сигурно са направили същото като в Испания - от стария терминал излитат нискобюджетните компании, както тук от Т1 в Мадрид излитат нискобюджетните + БГ еър Laughing.

Тони, почнах я аз диетата, но тук като си дойдохме, я прекъснах Laughing Blush, но в интерес на истината, бях си свалила 3 килца, скромно, но въпреки яденето, не си ги качвам.  Thinking Онзи ден свалях рецепти от нета, сега съм се запасила за следващите 2-3 месеца с идеи, запалих и свеки  Joy

Силрай, къде се изгуби, сега пък аз да питам?  Mr. Green Тъй де, поне докато съм тук, да държа нещата под контрол hahaha

Алест, шофьор ще ставаш, а? Казвай когато се запишеш, да знам да ходя само по тротоара Mr. Green Mr. Green

Габи, приятно прекарване на цялото ви семейство на бг земя, успех на Гого и дано успее да се запише във ВВМУ. Давид за първи път ли е в Бг?

Рали И, дано това задръстване да е единственото затруднение, което срещате до края на ваканцията ви!  Hug

Лека нощ от мен!

# 216
Amiga С най голямо удоволствие. Само дано се пооправя че като се размьрдам малко и хайде пак прокьрвя и в леглото.  Нямаш идея , колко много ми се иска да се запознаем. o dano se poopravq che smile3503

# 217
Тук съм, тук  Laughing
Вес, чета ви редовна но за писане почти не остава време.  Sad Имам много работа по тракера, сайта ми и той ми отнема доста време, пък и децата дивеят непрекъснато.Компютъра ми се скапа и биши на ремонт, все още не е много у фред, ама надявам се да се оправи.Вие как сте?
Амига, благодаря за сладоледчето, определено не се отказвам от него.  Grinning
Еннаморада, съжалявам за приятелката ти, ако има с нещо с което да помогна пиши ми на лични да ти дам телефона си!   bouquet
Добре дошли на новите момичета!   bouquet

Много прегръдки и целувки за всички ви, съжалявам, че не ви споменавам, обаче времето ми е много кът.На всички в БГ, да си изкарат перфектна ваканция, а на всички останали тук, няма да се давате на жегите!   bouquet

# 218
newsm50 newsm17 Мими4ета,помагайте.Опитвам се да купя билетите от Уизеър и ми дава ГреШка,да съм опитала с друга тархета.Пари си има достатъ4но и пове4е даже в нея.Някоя от вас имала ли е този проблем?Бързам да ги купя ,докато са Що годе по евтини,въпреки 4е ве4е хи4 не са,ама до сега не знаехме кога то4но Ще пътуваме.

# 219
Имах съ6тия проблем. Пробвах други карти и не се полуи4и. Накрая направих банкож превод, при който даже ми излези по евтино!Успех!

# 220
# 221
Моми4ета благодаря за съболезнованията ви.Силрай,благодаря ти много си мила.Благодаря ви и 4е казахте 4е наистина сте 4ули 4е 6те отпадне тази забрана,аз нали съм без документи и се радвам като малко дете сега.
Ние уж сме на морето,а от на4алото на лятото съм ходила само 3,4 ри пъти на плаж,достата4но ми е да го виждам морето само и така се успокоявам.Благодаря ви моми4ета и до скоро.

# 222
Марица, добре си се завърнала в Испанско? Завидях ти за Металика  Blush искам и аз ... Къде счупи крак?
Вес, много кратка отпуската, то докато се стоплите и пак на студено Simple Smile
Дивина, аз и преди ви казах, че сте много хубаво семейство Simple Smile
Никол и Хектор много пораснали Simple Smile
Алест, обади се и им кажи за проблема... най-вероятно е проблем с браузъра ти (ако имаш друг, пробвай през него), а понякога минава плащането, но пак дава грешка, така че внимавай.
Енаморада, съболезнования  Sad

Аз да се оплача, че с малката сме болни  Tired  Тя с хрема, разстройство, повръща, поне температурата падна ... Вече две нощи не сме спали, много плаче милата. Дано днеска се пооправи и да се успокои малко.  Praynig

# 223
Убийствена жега е тук . Вечер е много тежко не може да се спи. Малкия снощи два пъти се събужда за вода.В града в който живея няма други българи освен нас . тук работят също моите родители  и следователно всички са на работа а аз по цял ден с децата. Наистина имам приятелки -испанки но съвсем друго е когато се разговаря с българи. не се напрягам да си превеждам думите. Едвам вчера се престраших да пиша - не било страшно. Благодаря на всички защото форума е супер. Hug Hug  bouquet  bouquet

# 224
Привет и от мен,използвам докато малката спинка да ви напи6а няколко реда.
ВЕС
мерси за пожеланието и аз на това се надявам,да сме винаги 6тастливи Hugмоля те кажи ми какви са ти впе4атленията от Лондон,за6тото една приятелка ме кани да й отида на гости през септември.
СИЛРАЙ
големи скици са ти момите,и на теб не ти е лесно  Laughing
МИМКИ
много сладко беб4е си има6 и така силно си я гу6нала 4е 4ак си ли4и колко много я оби4ка6  Hug
АМИГА
месри са сладоледа..ммм.много вкусно бе6е,а кебаб4етата ние си ги взимаме от един бг.магазин тук във Валенсия,но една позната си ги праве6е сама и са6то бяха много вкусни.Ние имаме много добри приятели в Сантандер и все се каниме да им отидеме на гости,ама все отлагаме,а мъжа ми е бил в Астуриас и казва 4е е много красиво,а Сан Себастиан е един от най хубавите испанки градове.
ЕНАМОРАДА
много ми стана мъ4но за теб,за6тото знам какво е да загуби6 близък 4овек и да живее6 всеки ден с болката,4е ве4е го няма.Аз съ6то загубих преди няколко години най добър приятел и няколко месеца след като пристигнах в Испания загубих лубимата ми баба...не можах да я изпратя,нито можах да й кажа колко много я оби4ам...тази безпомо6тност и безсилие ме съсипват...Но най ми е мъ4но за детенцето което е оставила,за6тото и моята майка си е оти6ла твърде рано(на 28 г.)а аз съм била едва на 5 месеца....знам какво е да живее6 без майка и колко пъти на ден се пита6 ЗА6ТО?ЗА6ТО НА МЕН?ЗА6ТО ТЯ?....но отговор няма...просто всеки 4овек живее с някакъв кръст,орис,съдба и няма как да избяга от нея,само трябва да бъде много,много силен и да раздава оби4та от която е бил ли6ен...Целувки за теб и ве4ен покой за твоята приятелка  Hug Hug
Ох не6то много се раз4увствах,извинявайте ако съм ви натъжила с моя монолог.Добре до6ли на новите моми4ета и  Hug Hug Hug за старите

Общи условия

Активация на акаунт