Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 17 886
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте ето ме и мен
от толкова работа не ми остава време за нищо
първо да поздравя рождениците дори и късно
рози малкия е невероятен
моя мъник си има вече 7 зъбчета и е много сладък, става все по непослушен, но да ми е жив и здрав добре че е басейна и морето иначе не знам не излизаме от водата
за имената, можете да си запишете децата както искате, в регистро сивил питат как искате моя син е записан по испански и не е с окончание ова или каквото и да е аз така исках, смятам че е хубаво да носи и майчиното си име, за мен поне е много важно и съм много доволна, никой не прави проблем за нищо и е без значение как са го записали в болницата, да не говорим че синът ми има 4 имена но това аз така си го реших, в бг също не правят проблем няма и как да го правят длъжни са да го запишат както е по сертификата от регистро сивил, да не говорим че родените тук деца придобили гражданство по рождение трябва да се запишат по испански, поне на мен това ми обясниха и именно по тази причина ми позволиха да си го запиша не по български а по испански, успех на всички бременелки
за закупуването на билети по уиз аир, алест обади се на банката си и им обясни проблема да ти разблокират картата за закупуване на билет по интернет, аз имах вчера този проблем и се разреши за 5 мин (това е предпазна мярка, нова на компанията)
самолета излита и каца на стария терминал
за работа и за отпадане на забраната аз чух точно обратното че няма да отпадне, дано не е така
не знам с документи или не работа няма и става по зле
вал вес успех с местенето
за сладоледа вал купи си от този в мерканода той е с леце деснатада и син азукар
един въпрос кога започнахте да давате за вечеря на бебетата нещо различно от мляко, моя мъник вечер си е на мляко само все още не знам дали да продължаваме така
дивина малката е супер бонбон, успокоих се моят пухчо не е толкова шишкав ето че и твоята принцеса е пухкава и е много красива
мимики да нацелуваш малката от тук нататък става интересно, аз съм на мнение бебето си спи в креватчето, така е най добре за всички има време за гушкане и не позволявам малкия да спи при нас
оставям ви че малкото терремото крещи не иска да е само

# 226
Добре дошли на новите мами! Hug Hug Hug
Аз днес за първи път се опитах да направя зеленчуково пюре но май го оплесках по точно го направих рядко, а трябваше да  е по гъсто, нищо пък следващия път може да го направя както трябва. Като започнат да я болят венците я мажа с едно гелче, но минават за няколко часа и после отново започва да мрънка .
Анет и аз искам да я науча отново да си спи в леглото, ама там е работа че не знам как.

# 227
Привет момичета  Hug
 Хубаво ви доиде в тези жеги сладоледа Wink а сега заповядаите почерпете се по едно фрапе
divina много ме натъжи с твоя разказ  Cry не ти е било леко без майка да израсниш съчуствам ти от сърце  HugИ аз преди 3 години сега ги направи загубих баща ми  Cry много ми липсва.Почина от рак на панкриаса за 1 месец.Направиха му операция но само го отвориха и затвориха нищо не можеше да се направи.Еи така човека си замина бързо  Cry живота е много кратък да му се наслаждаваме и да не пълним сърцето със злоба и завист  Praynig
А за Сан Себастиан е един от най хубавите испанки градове  Peace и Сандандер е красив град  Peace
asturiana Hug да се оправяш и ти стискам палци всичко да мине добре  Praynig и аз имам желание да се запознаем  Wink
ROZI24  Hugаз си купувам сладоледите от алкампо пише специал лине без захар и обезмаслено мляко.Видях също и в лидл че има такива сладоледи може би има във всички супери огледаи се където са сладоледите ще намериш  Peace
clara да оздравява по скоро малката  Praynig
mimky пусни повече снимки  Wink много сте сладки и двете  Hug
enamorada и аз живея на море и само 2 пъти съм ходила на плаж от работа не ми остава време през седмицата хубаво време и когато почивам се разваля  smile3512
Вес Hug значи ще пътуваме с опрени колена  tooth но така е с  нискобюджетните компании  но ни излязоха на добра цена билетите  Peace
Успех с намирането на квартира по скоро да ви се разреши този проблем  Praynig
silrai  Hug stanislava78 Hug лада  Hug

# 228
  • E-CLM & CH-VD
Пу първа на фрапето Flutter

Амига, сетих се и друго. Ако сте само с ръчен багаж, чекирайте се през интернет, и си принтирайте бордните карти, за да ви дадат група А (можете да си принтирате и картите за на връщане). Т.е. да се качите между първите и да си вземете хубави места, тъй като Изиджет няма номера на седалките, а е според това кой се е чекирал по-напред.

Силрай, през лятото няма ли малко почивка? Или рожденните дни се празнуват с по-голяма сила?  Laughing

Клара, то това лято и там е толкова горещо, че почти не правя разлика. Малката госпожица вече започна ли да опознава съдържанието на шкафовете ви?  Mr. Green

Дивина, първото ми впечатление беше, че се чудих дали съм в Лондон или в Индия Laughing, толкова индийци с чалми и пакистанци накуп не бях виждала Laughing. Но говорят добър английски. После, времето е толкова променливо... шанса да завали във всеки един момент е над 90%. Иначе, обиколихме всички обичайни туристически места + Гринуич и сме доволни. Но си е и до вкус, зависи ти какво харесваш.

Ние днес бяхме в една ферма, мини копие на Версайските градини, и беше толкова прохладно там, че чак ми стана студено Crazy, но сме доволни.

# 229
  • Ispania
http://es.youtube.com/watch?v=jthG9IX3i-w

Един поздрав от мен Hug.

Вес ,ти се появи пка на хоризонта Crossing Arms,ве4е мислехме ,4е си ни забравила Sad.

Марица ,добре завьрнала се тук в редиците на спейн мамите Mr. Green

Анет,целувки на малкото Алекс4е Hug

amiga , мерси за по4ерпката Mr. Green

mimky ,кьсмет в правенето на ПИурета , и дано венците не го болят на малкото 4ове4е оЩе много

# 230
stanislava
enamorada

# 231
Имаме си билети за вторник 19.И се връЩаме на 1 ви октомври  newsm44.
Анет,то4но това ми беШе проблема  Peace,но го разреШих.После видях 4ак ,4е си писала.Аз ве4е ги бях купила билетите.Не излязоха кой знае колко евтини,ама то е така в последния момент.
Вал,ти кога се прибираШ?
Много сте писали,не съм ви из4ела.
 Hug Hug

# 232
страхотно фрапе - БЛАГОДАРА

# 233
не влязох в проверка правопис -  БЛАГОДАРЯ Embarassed Embarassed Hug Hug

# 234
  • ES
Здравейте момичета

Добре се завърнала на Марица. Че къде ще сте ако не на Балкан, то морето тук под носа ви. Добре е, че виждаш положителни промени в БГ. Аз като слушам ТВ ми настръхва косата, че и в някои случаи ме е срам, че съм българка, като спрените европейски пари. Но за природата си права, хубава ние е природата и си имаме от всичко. И аз съм зажадняла за балкански хлад, ама на септември ще е.

Алест, че вие коляма ваканция ще си направите, месец и половина. Да си починете. Ти какво стана с работата?

Добре дошли на новите момичета.  Hug Пишете по-често.

И аз чух, че ще премахват забраната за нас, но като гледам дереджето на испанците, надали ще разрешат на още чужденци да останат, че и да им дадат право на работа.

Ние сме добре, от работа в къщи, мъчно ни е за Митето, ама...

Вес, как да се чекират по интернет билетите и кога, преди пътуването ли? Това без значение ли е кога ще минеш чекинга на летището? Или това е само за Изиджет. Те се славеха с много ниски цени, а сега едни цени праскат, слъпи-скъпи.

Ами друго не се сещам. Поздрави на всички!

# 235
Добро утро. Hug Хайде по едно кафенце със цветенце. Grinning

Алест, чак сега прочетох, че до края на септември ще стойте и вие. Значи ще се засечем ,няма начин. Ние първите две седмици ще скитаме към морето малко, но после ще сме по Софийско. Grinning
Вал, ти как напредваш с плановете? newsm78

Mimky, само една снимка...аз се бях настроила да разглееееждам, да разглеееждам Embarassed...Много целувки и на двете ви. Hug

Вес, я обясни това за чекирането по нета, като за индианци (т.е. подробно) Joy...А ако пътуваш с багаж ,трябва да преспиш на летището за хубаво място, така ли?  Rolling Eyes
Какви 2-3 месеца диета готвиш Shocked...ти ще кажеш че 100 кг. ще сваляш?hahaha
 Аз в Бг няма начин да не  си върна 1-2 килца...ужас. Rolling Eyes Иначе съм на финала вече, още седмица, две и мисля да минавам на следващото ниво. Flutter

Амига, стига 4ерпи с тези вкуснотии, аааааа. Crossing Arms Даи нещо дюканско. Hug

Много  Hug Hug Hug на всички.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 12:36 от tony_t

# 236
  • E-CLM & CH-VD
Алест, стегна ли багажа?  Mr. Green Голяма почивка ще направите вие. Да видим Криси как ще реагира на бг език около нея. Приятно прекарване на вас и никакви ядове да няма Hug

Гери, става въпрос за изиджет само. Е, има и други компании де. А се чекираш по интернет само ако си с ръчен багаж. На нашите гости, които са в момента тук, ние им купихме билета, през март и още тогава ги чекирах и им изкарах бордните карти, а полета беше август. Тогава като отидеш на летището, директно минаваш проверка багаж и паспортен контрол и въобще не се чака на гишето. Но пак казвам, това е само ако пътуваш с ръчен багаж. Ако си с багаж, отиваш 2 часа по-рано, както си е за всички полети, и ако имаш късмет, ти дават категория А. По принцип са 4 категории - SB (спийди бординг - плаща се допълнително 9 евро на човек, и се качваш от първите), SA (спешъл асистанс - за инвалиди, или майки с бебета), A е за най-рано чекиралите се, които са около 30 човека за целия полет, и B е за всички останали. Като кажат "всички от категория А да се качват" и културните западняци започват едно раздаване на лакти... hahaha като ние по комунистическо време като се качвахме по автобусите в градския транспорт Joy

Тони, мерси за кафенцето  Hug, ама аз хвърлям око и на това накъдреното от ляво Mr. Green А за чекирането, предлагат ти го още като си купуваш билета, и трябва да си напишеш паспортните данни накрая, но те не излизат никъде на твоя билет. Можеш да си направиш акаунт (аз имам много отдавна), и да си следиш състоянието на билета, да си променяш данни, имаш право срещу някаква малка сума да си смениш и датите на полета.

# 237
ДА ВЛЕЗНА И АЗ ДА ПОЧЕРПЯ ЧЕ ДНЕС БЯХ ИМЕННИЧКА!

За предястие

За  пиене от което си пожелаете:

По нашия край на Богородица се яде от:

И за десерт от:

ДА Е ЧЕСТИТО ИМЕТО НА ВСИЧКИ МАРИИ, МАРИЯНИ, МАРИЕЛИ И ПРОИЗВОДНИ ИМЕНА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ИМ ЖЕЛАЯ!

Момичета сори но ще ви разваля диетата!
Алест лек път и приятно изкарване в бг!
Тони мерси за кафето с цветето, не съм качила повече снимки понеже не разполагам с време, но обещавам че скоро ще кача отново.

# 238
Mimky Hug, чеcтит имен ден, малко на патерица.   bouquet

Честито и на всички останали именници.  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
  • Ispania
Мимки,4естит имен ден Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug.Много здраве,усмивки и кьсмет   bouquet.

Тони,знаеШ ли какьв номер Ще имаШ в БГ???За да си го запиШа.Вие само на 1 ли Ще сте в София?
Ще се видим сьс сигурност Wink,ако не е на 1 ,то друг ден Ще е Wink,много сме близко и не може да не се видим.

Зна4и да ви се "похваля",в4ера ми отказаха спира4ките и се поздравихме с една колона Crazy....Излизайки от работата ....Шефката явно 4ула наШият поздрав гледам ти4а,ти4а...притеснена......и ми вика ами тук неЩо те4е....,май се е с4упило неЩо ..............................Crazy.....ми да половината калник #Cussing out.Както и да е...........само сьм благодарна ,4е не успях да излезна през вратата  ,заЩото тогава не се знае ,кьде(Или вьрху кого) Щях да спра ooooh!.
Е това е.....Абе нямам думи.Сега се 4удя,да оправям ли колата или да си купя друга втора употреба newsm78 newsm78 newsm78,така и така Ще искам кредит и при двата слу4ая Confused.Само ме е страх ,4е ако остана с тази пак може да откажат спира4ките някьде(вьпреки 4е техника каза,4е нямало Шанс да откажат втори пьт Rolling Eyes) ,а аз като се вьрна от Бг ,с колата трябва да карам Алекс на у4илиЩе,та много се замислям Thinking.

Видяхте ли по новините какво е станало с Княз Кардам Sad,много ми стана мь4но.....сигурно,Ще му ампутират рьцете.?

Общи условия

Активация на акаунт