Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 17 879
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
  • E-CLM & CH-VD
Ох, и аз гледах новините, много е гадно това, което се е случило с Кардам.  Confused El príncipe Kardam de Bulgaria, herido grave en un accidente

Вал, добре, че ти се е разминало само с лека прегръдка с колоната. Казаха ли ти защо са отказали спирачките или просто се е било случило?  Crazy

Мимки, честит празник, на патерица Hug Hug Hug Всичко най- най- хубаво ти желая!   bouquet

Честит празник и на всички, които празнуват на този ден!   bouquet

# 241
К'во станало с Княз Кардам?  newsm78
Вал, на 1 и най много на 2 септ. ще съм в София и изчезвам към морето до към средата на месеца. Grinning
Казвайте, ако ви харесва повече 2, оставаме за втори. Hug
Само да е през деня, да не е късно вечер, че домочадието ще се нацупи...
За колата не знам какво да ти кажа...слушай техника, ако му се доверяваш. Hug

Aaaaaa, Вес Hug, мерси за инфото, отивам да чета за Княз Кардам. Wink

Лека нощ Hug Hug Hug

# 242
Хей здравйте
Вес, мерси за инфото,ве4е си на испансак земя и си активна,аз понадникнах и в страницата на агенцията за недвижими имоти, 4е то скъпи4ко в БГ бе, по4ти като тук по на6ия край, и при това са само проекти. Ами маъ 6те си оставаме за сега тук, макар 4е напоследък са ме нападнали едни носталгии, слу4вало ли ви се е да ви избива на пла4 без видима и конкретна при4ина. То вярно 4е ПМС е виновен за вси4ко, ама аз мога да удавя крокодил напоследък.
Вси4ки посе6тават БГ усърдно, да си изкарате максимум релаксир6то и приятно. на новите моми4ета ,добре до6ли.
Ей все се каня да пи6а и  уж имам каво пък като седна и се изпарява вси4ко от главата. Ми куха лейка даскалска, то ба6та ми е прав у4ението не про6тава на никого.
Анет, поздрави на Алекс. Замислила съм се за един Тонто да си взема ,оба4е мног скъпо ги продават. Ако мъжа ти намери някой друг, метни го насам, приемам го с отворени обятия.
Приятем викенд на вси4ки.

# 243
  • Ispania
Вал, добре, че ти се е разминало само с лека прегръдка с колоната. Казаха ли ти защо са отказали спирачките или просто се е било случило?  Crazy
Ами аз да си призная не бях аз дето питах Laughing,какво се е слу4ило сьс спира4ките Laughing........май те4носта е била изтекла,или неЩо такова Embarassed Laughing.
ОЩе не сьм я карала да я оправят.....трябва да викам груа  Laughing,4е така не мога да карам из града.
Оба4е се 4удя оЩе..............
Ти вярно заьрна се на "родна"земя и стана пак "от4етна".

Вал, на 1 и най много на 2 септ. ще съм в София и изчезвам към морето до към средата на месеца. Grinning
Ами аз за 2 сьм на лице Laughing,ако искате кьм 12 4аса може да се видим,за да може после всеки да се прибере кьм кьЩите си Joy.
Кьде да се видим¿?????????
Алест???На теб удобно ли и е????

# 244
Здравейте и от мен. Днес гледах спечелването на златото по гребане - Румяна Нейкова -България и след това на награждаването като чух българския химн - националното в мен се надигна и започнах да плача. Днес нещо съм се настроила носталгично. Приятно изкарване на всички които ще си ходят в България. Много усмивки от мен Hug  bouquet  bouquet

# 245

Ами аз за 2 сьм на лице Laughing,ако искате кьм 12 4аса може да се видим,за да може после всеки да се прибере кьм кьЩите си Joy.
Кьде да се видим¿?????????
Алест???На теб удобно ли и е????

На мен ми е удобно Grinning, да видим и Алест какво ще каже. Wink
A за място, аз си мечтая за баничките на пазара Иван Вазов Laughing...ако не измислим друго, може и там.
И в Слатина имам работа...дали си стои още "Неделя"-та на зала Универсиада? newsm78 Абе където кажете, там. Hug

# 246
  • Ispania
И "Неделя" ли има в зала Универсиада"?хА.....Аз пьк да не знам..........аз сьм ЗА и на двете места. Peace,оба4е и на мен ми се ядьт бани4ки Rolling Eyes....тя диетата......................................... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.

stanislava78, моля моля.....тук не искаме носталгий Laughing,4е като по4не една и вси4ки ревваме след нея Embarassed Joy

# 247
  • E-CLM & CH-VD
stanislava78, моля моля.....тук не искаме носталгии Laughing,4е като по4не една и вси4ки ревваме след нея Embarassed Joy

smile3545 Раздавам носни кърпички, взимайте докато съм тук и давам, че утре си заминавам  Laughing

ГериПетрова, а ти защо гледаш недвижимите имоти в бг? newsm78 Да не планирате връщане?

Ние пък вчера изпращахме едните ни гости, с нощния полет в 2. В 1 си влязоха, а в 4 получихме смс, че самолета се повредил и са ги настанили в хотел в Мадрид Crazy. Забелязали, че има проблем с електричеството преди да излетят, някаква част се повредила, и ги оставили тук. Но пък ги настанили всички в 5-звезден хотел.  Sunglasses И вместо в 2 снощи, излетяха днес в 4 след обяд. Другите ни приятели пък ги изпратихме днес, пак със същия полет Joy, отидохме направо на гишето там, да питаме как е графика, и ни казаха, че има закъснение hahaha още от София. И като питахме дали е излетял въобще, служителката ни погледна много странно Thinking, и ние й казахме: Ами защото вчера не излетя оттук. И тя тихичко ни каза: Госпожо, моля, не всявайте паника Joy, има засега само 30 мин закъснение. Ще го навакса на връщане Laughing. Сега сме готови са получим поредния смс, че са в някой хотел из Мадрид Laughing Laughing.

# 248
Ле-ле, Вес, чудя се да се смея ли или да плача с тези самолети...Сега се подсмихвам, но след 2 седмици като ми дойде до главата, ще плача. Joy
Ти кога дойде, кога си заминаваш? Crazy Да намираш бързо, бързо нова къща у швейцарско, че тук ни липсваш. Crossing Arms Hug

Вал, срещу зала Универсиада имаше Неделя, мисля от доста годинки newsm78...пък на баничките аз не мога да устоя Confused...няма начин ooooh!, но мисля до тогава да съм минала на трятия етап на диетата. Grinning
След запоя ще се слагаме на по два дни протеини, да изчистим греховете. Rolling Eyes

# 249
Момичета, имам важен въпрос...дават ни апартамент ВПО- ( де протексион офисиал).  Money
Обаче, както винаги, има обаче Confused...оказва се, че заедно с апартамента идват доста задължения, като напр. не може да се продава в близките 10 год....ей такива разни.Не съм добре осведомена за момента. ooooh!И имам доста въпроси...
И ако останем без работа, и не мога да го продам, какво става, губя всичко? #Crazy
Ако има някои запознат моля давайте акъл, какво да правим? Hug

# 250
  • Ispania
Момичета, имам важен въпрос...дават ни апартамент ВПО- ( де протексион офисиал).  Money
Обаче, както винаги, има обаче Confused...оказва се, че заедно с апартамента идват доста задължения, като напр. не може да се продава в близките 10 год....ей такива разни.Не съм добре осведомена за момента. ooooh!И имам доста въпроси...
И ако останем без работа, и не мога да го продам, какво става, губя всичко? #Crazy
Ако има някои запознат моля давайте акъл, какво да правим? Hug
Тез са ми лУбимите Joy,аз се боря за такьв от сумати време но,,.....с боренето си оставам Mr. Green,тук има над 100 000 4акаЩи за такива апартаменти...аз  само с едно дете имам да си 4акам. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Ще взема да родя две три оЩе та много бьрзо Ще ми го дадьт Laughing.
 Апартамента може да се продаде ОБА4Е ,не може да го продаваШ на цена по висока от 10 процента от тази на която ти си го купила.ОБА4Е не мога да ти кажа то4но как става това Embarassed,аз Щях да се добера до един такьв(с 10 процента пове4е) който беШЕ на 5 (6) години оба4е накрая се отказаха собствениците заЩото много евтино трябваШе да го продадьт. ConfusedНо имаШе неЩо от рода ,4е ако не можеШ да го плаЩаШ и доажеШ при4ините можеШ да го продадеШ...... Thinkingабе с две думи......(три) не сьм сигурна.
При нас в едно село на 40 минути от Толедо една позната си взе 4але за 50 .000 евро  Party,с 4 спални и на два етажа Party Party Party Party Party.Естествено 4ака за него 3 години ,оба4е сега си спи в собствена кьЩа.
А ина4е в Толедо цените са доооооооста по високи...........апартаментите които са на протексион офисиал може да се намерят най_евтино за 120.000 евро и това най_много с две спални  Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Аз на бани4ки сьм сьгласна Party Party Party,после няколко дни (седмици hahaha) на протеини и сме готови Laughing

# 251
Вал, и тук има доста желаещи, ние сме за втора година в списъка. Иначе тук е томбола в няколко категории- и да не повярваш взело, че ни се паднало на нас. #Crazy
Първоначално много се зарадвах, но като започнах да чета задълженията ми стана зле.  Confused
След ваканцията ще имаме среща да ни показват планове и ще ги разпитвам, но сега се чудя къде да се информирам повече. newsm78
Иначе и тук цените са като при теб- нашият е двустаен и цената на кв. м. е 1400?. Rolling EyesАз си мислех 4е е по евтино. Embarassed
Отделно има после някакви помощи, но там вече не съм запозната(все още). Thinking

# 252
Пак сте писали доста.Из4етох ви  Simple Smile.
Вал,Тони аз от сега не мога да кажа какво Ще става на 2ри,но Ще направя вси4ко,ама вси4ко възможно да дойда.Бани4ки ми се ядат и на мен,но Ще се възрържа...НеЩо влязох в ритъм и отслабвам поголовно.Хи4 не ми се Ще да си ги връЩам гадните кг  Close. Където кажете там Ще се видим.На пазара на Иван Вазов ми е удобно.но по принцип нямам претенции за мястото.Ако кажете и на ВитоШа можем да се среЩнем  Wink/не бул.ВитоШа  Mr. Green/.

4естит иман ден на именни4ките с малко закъснение.Носете си със здраве и гордост красивите имена.

Тони,наистина голям късмет сте имали с томболата.И аз съм се замислила много отдавна да си пробваме късмета,но оЩе не съм се запознала с условиата и изискванията.Трябва да се поразтърся.Но Ще стане,като се върнем.
Вал,Вал Thinking...Какви са тези изпълнения с колата Sad.Веднага да се оттървеШ от нея,ако не си заслужава да я оправяШ.Добре,4е е бил малкия  Twisted Evil.

# 253
Алест, браво за баничките, докато съм с теб ще те бия през ръцете, ако посегнеш към някоя. hahaha
Значи, оставаме за 2 септ. на Иван Вазов, към 12.00h, така ли? Hug
То, да ви кажа много време не остана...
А за Витоша, хайде де, казвай някоя хижичка, така по цивилизована, и веднага тръгвам. Sunglasses Уф, а ако има и механичкааааа. Laughing Само за ядене мисля. Mr. Green

# 254
tony_t  Честито за апартамента. Аз лично мисля ,че голям късмет сте извадили.
В различните провинции има  разлика в помощите. На нас ни дадоха 10 000 евро , защото беше втора употреба и интересите към банката ни ги плаща губерното . За млади семейства под 30 години има и още помощи.  Абе да загубиш няма. Никой няма да те остави на улицата тук.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт