Загубих бебето си в 21 г.с.

• 15 690
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
просто не гледай назад - имаш шанс занапред да имаш беб, чакай само да минат няколкото месеца и започвайте наново Flutter

# 46
Съжалявам...опитайте пак! Късмет! Hug

# 47
  • Пловдив
За съжаление, такива неща се случват:(
Познавам много жени, на които се е случило такова нещо, но в крайна сметка са родили бебче след време.
Убедена съм, че скоро ще имаш нова бременност и тя ще завърши с успех Peace
Бъди силна и мисли позитивно Hug

# 48
Мила Алекс
На мен ми се случи в 22 седмица, ей така от нищото. Болката е нечовешка. Каквото и да са ми казвали от сорта на , че то още е неродено или  всяко зло за добро - ще има други -  не облекчават мъката. Това което загубваме за нас е едно човече, с което са свързани нашите планове, мечти, дори ежедневие. При мен нещастието се случи 2005 г. Сега три години по късно имаме прекрасно малко човече, което заедно с кака си осмислят дните ни.
Истината е че никога не престава да боли, просто болката се притъпява. Затова си поплачи, излей мъката си, не я крий, сподели я с близък твои човек. Заредете се с търпение, изчакайте колкото ви съветва гинеколога и опитайте пак. Ще е страшно, но ние жените сме силни и през всичко можем да преминем и всичко да преодолеем.
Кураж  ти желая Алекс

# 49
Каквото и да кажа ще е излишно... Само искам да те посъветвам да не се отказвате и да ти пожелая успех следващия път...   bouquet

# 50
МилиЧка и аз много съжалявам за загубата ти,не съм губила бебе,но една нощ едва не стана....и наистина болката е голяма...а страхът..... наистина е жестоко Чувство,но не му се поддавай ,бъди силна и няма наЧин страданието ти да не бъде възнаградено.Вярвай в това. Peace Hug

# 51
  • Стара Загора
Много съжалявам за загубата ти Cry
Не се отказвай и успех-дано следващия път бъде успешен Hug

# 52
  • Варна
Сили и кураж! Hug
И аз смятам, че трябва да с проследи внимателно причината и да се изолира при следваща бременот, а пък въобще не си мисли, че няма да има такава - даже още след няколко месеца!
Peace
И на мен ми се е случвало в по-горна седмица, намери ли се причината, всичко ще е наред Wink
Сега ще ти е много тежко , но намери сили и се съвземи, ако искаш бебе ще го имаш, само не се оставяй емоциите да те водят, мисли позитивно и се радвай на баткото Hug

# 53
Милички благодаря Ви на всички за подкрепата   bouquet добре че ви има.
Може би наистина ще опитаме пак просто май ми трябва малко време, а що се отнася до причините за това още не се знае. Изследванията на плацентата и каквито там други правят казаха, че ще станат след около 10 дни, дочух само, че доктора спомена нещо за плацентата че не била хубава, каквото и да значи това .........

# 54
Съжалавям за случилото се,миличка.Само мамите с подобни проблеми знаят какво е.От мен имаш пожелания за скорошно възтановяване и бебенце.  bouquet

# 55
Няма думи с които мога да те успокоя.
Малката душичка е при Господ и тя те гледа от горе, усмихвай й се по-често и й обещай , че ще родиш скоро и ще й помахвате с бебето и че никога няма да я забравите
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose

# 56
  • Някъде на път....
Много съжалявам, миличка!  Hug Но ти не се предавай, вярвай и гледай напред!  Hug

# 57
Алекс, съжалявам за загубата която е трябвало и ти да преживееш. Ние майките на ангелчета и тези които са загубили бебчетата си в по- ранен етап от бременността пишем в под форума,, Родители преживели загуба,, Когато почина моето момченце бях изпаднала в тежка депресия, но момичетата от форума ми помогнаха страшно много. Доволна съм ,че открих този форум където мога да споделям с всички останали болката си и зная че ще бъда разбрана ,защото и те са изпитали същото  - най -страшното- смъртта на детето си .От друга страна страшно мъчно ми става когато видя някоя нова мама да пише там, а сега и тук. Защо Господи ?????????

# 58
  • София
Съжалявам много за това, което ти се е случило. Знам какво е, но на мен ми се случи в по-ранна седмица. Болката е голяма, но преодолима. Опитай се да мислиш по-малко за случилото се и повече за това, което предстой. А именно - след малко изчакване ще се появи ново бебче, за което от все сърце ти пожелавам да бъде живо и здраво и много да ви радва.

# 59
...Може би трябва да се успокоявам с това, че все пак си имам едно момченце на 11 г. , той също толкова много искаше братче или сестриче и така се радваше, а сега вече неиска...

Имаш пекрасен син, който личи си, много те обича! Но не, не трябва да се успокаяваш с това! Не се отказвай, не се обръщай назад! Съсредоточи се в това, да се възтановиш физически.

Пожелавам ти да си здрава и много силна!

Не се отказвай! Заради себе си и заради прекрасния си син! spoko

Общи условия

Активация на акаунт