АПРИЛчето щастливо е дете щом си топне пръстчето в Черно Море! 2

• 11 348
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро Hug

Честити месечинки на всички 28-мо мартенчета  love001

Леле, момичета кога мина това време...все едно вчера беше като си занесохме коремите на поредните тонове и Aquariel ни посрещна с новината, че Петя няма да дойде, защото е на 2-рия етаж ...родила вече Simple Smile А днес малкия Стефи прави 4-месеца...и не само той Simple Smile Да знаете колко ми хем мило, хем странно като видя количка с новородено бебенце ...толкова мъничко ми се струва, а до вчера и нашите бяха такива...Ех, колко бързо минава времето...децата ни растат с часове ...за съжаление...Как не можем маааалко по-дълго да им се порадваме докато са такива запетайчици...

Знам, че това е естествения ход на живота...Да са ни живи и здрави дечицата  Praynig И ние покрай тях, разбира се Simple Smile

Лек и усмихнат ден ви желая Simple Smile И всички болни ( в т.ч. домашни любимци ) скорострелно да се оправят  Hug

# 106
Честита месечинка на Дима,Стефан,Милена и Горан! bigdance2 newsm18  ura Tada

Ние излизаме на разходка  Sunglasses и да не се улеете с писането, че после зор ще ви чета  Laughing Laughing Laughing
 майтапче бе- пишете, пък ще чета да не изтърва някоя клюка, я  Mr. Green

# 107
Честита месечинка на Дима, Стефан, Милена и Горан!
                                                   bigdance2 newsm18 Tada newsm18
Добро утро! Simple Smile

Ние също излизаме след малко! Ася20, бързо да се оправи кученцето Praynig
Целувки от нас  bouquet

# 108
Честита месечинка на Дима,Стефан,Милена и Горан!
ние ще ходим на кратко моренце тази седмица. Който вече е бил или пък живее на морето - нека да сподели ходи ли на плаж с бебока и има ли други важни неща, които трябва да знам? Мерси Grinning
Ние ходим на плаж,но без бебчо.Мисля,че им е още рано,но всеки сам си решава.
виждам,че има и други мами дюканки WinkСтискам ви палци момичета.Има ефект Simple Smile

# 109
Добро утро момичета
Ето един клип, който  е леко  музикален, но се смях много и ме разсъни!
Бях чувала за БАреков и неговите "изпълнения", но като го видях ....е класика просто hahaha Joy

http://vbox7.com/play:82869042

# 110
  • In someone's dreams
Добро утро  и от нас    bouquet

Ние сега се излюпихме  Mr. Green, бебчо се наяде и право във форума.

За табличката аз да подскажа, че в нета могат да се качват и обработват документи, които са правени с Google Documents /такава беше и тази на дюкюнките/. Аз мога да работя с тях, но нямам никакво време, но те не се различават съществено от Microsoft - ските Excel или Word. Ако някоя мама знае или има желание да се понаучи набързо, ще види че може да се пейства инфо от готови Excel - ски таблички /каквато вече разбрах си имаме, но и аз не отварям дадения линк/. Ох, спирам, да не започна да звуча като някоя учителка.

vercho и ние се гласим да ходим на море с дребчо, но към края на август, чакам отзиви от вас какво ни чака. Стискам палци за приятно изкарване  Hug

Айде и ние излизаме на разходка, че времето днес тук се очертава жега следобед  Sunglasses

# 111
  • In someone's dreams
Byni виждам те  Laughing.... пиши как сте, надявам се всичко е ок при вас  Hug

# 112
  • Добрич
Добро утро!

Честито на всички месечинки!

С Дороти се видяхме в петък и си има уважителна причина да зачезне LaughingАз ще ви пусна едно поздравче вместо нея,което е в унисон с моите сънища снощи Blush

http://youtube.com/watch?v=1xSLpoQdRrU&feature=related

Хиксита и на мен Кайли ми е любимка Peace

# 113
Byni виждам те  Laughing.... пиши как сте, надявам се всичко е ок при вас  Hug

я, някой се е сетил за нас? Не съм очаквала такова персонално внимание... Hug
Ами ние сме добре! Чета всичко от-до! Но нямам кой знае какмо интересно да напиша! Храним се изцяло с АМ, и сега с тази пропаганда на кърменето се чувствам малко виновна, че не успях да кърмя повече...Но аз стигнах до извода, че има жени, които "произвеждат" кърма по-дълго и такива, които имат по-малко...Какво да се прави...
Хубав ден на всички...тук се изсипа такъв дъжд, че засега ще се пазим къщата...  bouquet

# 114
Здравейте момичета, аз сега малко ще помрънкам, тъй че на който не му се чете-да прескача  Rolling Eyes!
 Тоз Самуил  #Cussing out  #Cussing out......имам щастието да ви уведомя, че обърна деня и нощта в нашата къща (тук следват бурни овации от ваша страна)!!! И вчера и предния ден спа по 2-3 часа непробудно(за през деня говоря), дето никога не е било, после като излезем пак спи и вечерта.....що да спи? Снощи бяхме на рожден ден и го къпахме доста по-късно от обичайното-в 22:30, яде и заспа към 23 и нещо и си викам-ей ся ударихме кьоравото, ще се събуди чак сутринта....нъцки! Първо в 2:26, после в 3:50, после в 5:15.......аман, така ми се спи и това е всяка вечер!!! Нали уж вече стомахчетата им били по-големи бе да му се невиди и трябва да се засища за по-дълго време......а и какво захранване, какви 5 лв, като аз не знам кога му е да речем обедното хранене, че да го заместя, той яде всеки ден различно, по различен брой яденета на ден.....абсолютна анархия!
  Това едно на ръка-някои от вас се оплакваха, че ги болят ходилата-не знам дали ви е минало, ама мен тея колена просто ме побъркват  Cry, от как сме се върнали от болницата със Самуил е някакъв ад, едва ставам и сядам, мислех че с времето ще попремине, ама не би! И на един прехвален ортопед ходих....дръжки! Ами аз съм като стара баба направо, вечер като си легна в леглото и следват 5-10 минути  адаптация докато си наместя кокалите, че и кръста и чак тогава мога да заема някаква позиция за спане.....а да не говоря, че от известно време въобще не мога да заспя вечер-преди едва удържах да го изкъпем и нахраня и се трупясвах, а сега по час-два будувам като идиот! Айде стига толкоз мрънкане, благодаря на тези, които "ме прочетоха"   bouquet.
  И аз искам да се изкажа по въпроса за кърменето-мисля, че наистина вече дори и на мен ми идва в повече! И аз не познавам жена, дето от гевезлък да не иска да кърми, а няма да ви обяснявам как се чувстваше моята приятелка, която въпреки опитите си и голямото желание не успя да си кърми бебето и как всички й насаждаха едва ли не, че щом не си кърми бебето-не го обича! Както беше писала ася20(май тя беше-съжалявам ако бъркам) - АМ да не е отрова.
 Аз серегистрирах в Google-то с документите и ако някой е направил таблица-може да ми я прати и да пробваме да я качим или сам да се регистрира-много е лесно и бързо и като влезе в акаунта си от там може да си тегли документи от личния компютър, да ги качи в Google-то и да сложи линк в темата ни....или поне така мисля!
  Ами това е за сега, ние няма да излизаме, защото Самуил е наказан, а и май ще вали (най-накрая и при нас да дойде хладното). SUNI къде е?

# 115
Емма, и при мен е някакъв ужас с коленете. Какво ми стана така изведнъж не знам. От 2-3 седмици едва ставам и клякам. Дори започнах да се замислям за едни наколенки на оня доктор с големия език. Ей, докато бях бременна и носех такъв товар изобщо не ме боляха. Какво се повредих сега  newsm78

А за кърменето, понеже в началото Дари си похапваше доста АМ, като ме питаше някой кърмя ли и аз имах неблагоразумието да започна да обяснявам, такава лекция ми се изнасяше за това АМ, че направо побеснявах. Сега като ме пита някой кърмя ли викам че кърмя и ми е мирна главата.

Честито на всички месечинковци.

ася20, да се оправи бързо кученцето.

vercho, ти къде се губиш така и не пишеш? А за моренцето ние има планове за началото на септември, така че и аз се нареждам на опашката чакащи отзиви  Simple Smile

# 116
Ми Бибо ние сме все навън на разходки и нямам време нито да чета нито да пиша. Ето сега пак не насмогвам и чета назад Tired

За моренцето - аз не смятам да вися с Ава по цял ден на плаж, но се чудя дали е ОК да я водим сле 5-6? newsm78 Ние ще сме сега само за 3 дни. Още едно кратко и едно по-дълго (истинско) моренце ни чакат през септември, тъй че ще докладвам Hug

Ох, да ви кажа за новия трик на Ава Grinning Прави Бръм с уста, направо ще умра от смях. Като почне и по 5-10 мин само това Joy

# 117
Vercho, аз мисля, ако водим Боби на плажа, това да е сутрин към 8-9 часа и вечер евентуално към 5. За следобед обаче съм по-предубедена, защото на плажа надвечер излиза един вятър - нали знаеш как подухва винаги покрай морето, та това си мисля, да не докара някоя беля  newsm78 Но на място ще решим, ако трябва, докато тати и Боби се гледат по мъжки, аз ще ходя за 2-3 часа на плажа сама  Simple Smile

# 118
Здравейте семейство  Wink

Емма съчувствам ти искренно Confused  и аз имам едно такова ....как да го нарека newsm78 енергично бебе в нас!Аз му викам пружинка ,защото не се спира като навит е,а мъжа ми вика :"Трябваше да го кръстим Живко"  Grinning Знаеш ли каква е моята надежда....че след време като попорастнат ще са кротички и ще слушат мама Wink Преди много бързо се изнервях на Дани...сега свикнах ли незнам,но съм по спокойна /това се отразява и на него и той се промени/ Peace
Сутринта занесохме "материала" тук в лабораторията,след седмица ще имаме резултат PraynigНавръщане Дани задряма в кенгуруто /не е за сефте/ от времето ли незнам,но много му се спи Thinking /при нас е мрачно и вали/ Моят проблем с гърдата отмина Peace Отпушихме я!

Честита месечинка на родените на днешната дата!  bouquet
Ваня М наистина много бързо лети времето....кога станаха на по 4 месеца нашите бебета Rolling Eyes утре ще пропълзят,после ще проходят и то дошло време за следващото Wink

за всички мъжки майки  Mr. Green Много ме накефи клипа,който Стефинка пусна преди време.../"Мама каза,че може....."/имам чувството,че мойто ще стане такъв разбойник един ден  Mr. Green

# 119
Eмма, ще отмине този период, не се притеснявай Hug И аз като Сисе вече свикнах, така поне си мисля, преди се изнервях като ме оповръща в 3 часа през нощта, ама какво да се сърдя - нито ще ме разбере , нито нищо Mr. Green Да се надяваме, че ще се кротнат малко като пораснат Praynig Praynig Ние тази нощ пропуснахме папането в 5 и едната ми гърда щеше да гръмне направо, но Лидия се погрижи за мене breastfeeding За сметка на това между 3 и 4 часа ни беше смешно и се беше ококорила  Crazy и само ставах да бутам биба в устата, а тя си я маха самичка Tired Tired

Мен ме боли много кръста и то от доста време Rolling Eyes Уж сме вдигнали матрака на креватчето на най-високата позиция, но пак си е навеждане. През нощта направо едвам я вдигам и слагам обратно Thinking

За второ дете засега не ми си и помислям, но сигурно догодина или по-догодина, живот и здраве Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт