АПРИЛчето щастливо е дете щом си топне пръстчето в Черно Море! 2

• 11 313
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ха-ха, Пете...Постът ти е малко в стил "Ти мене уважаваш ли ме, щот' аз тебе много"  (има ли емотикон за звучно изхълцване )
 Joy Joy Joy

Щях да ти кажа да пием задочно (очно друг път) по една бира, ама ти нали си се врекла на Дюкан...та ще взема да поканя Стефинка Simple Smile

Да не ми се разсърдиш сега пък ти, а  newsm78 Знам, че няма...аз тебе много те уважавам  Hug

А за падането на бебетата - помня, че за такива премеждия бяха споделили Дидимора и Хриси-Писи...

# 271
Ха-ха, Пете...Постът ти е малко в стил "Ти мене уважаваш ли ме, щот' аз тебе много"  (има ли емотикон за звучно изхълцване )
 Joy Joy Joy

Щях да ти кажа да пием задочно (очно друг път) по една бира, ама ти нали си се врекла на Дюкан...та ще взема да поканя Стефинка Simple Smile

Да не ми се разсърдиш сега пък ти, а  newsm78 Знам, че няма...аз тебе много те уважавам  Hug

А за падането на бебетата - помня, че за такива премеждия бяха споделили Дидимора и Хриси-Писи...

smile3532 smile3532 smile3532 ей го емотикона  smile3534
аз теб тъ уважавам а за бирата ....... с тоя Дюкан нема се разберем оня ден щех да умиргам вчера по-точно  ooooh! падна ми кръвното уеуе майко ще се връщам май -към стария си начин на живот пък пачата по-мен ще почака за другата година ........

# 272
Цитат
олелееееееееее е ти сигурно си се "запечатъла " вече   не полудяваш ли бе жена ???????????
Кви нерви кви 5 лв? аз досега да си бях купила вибратор 
ами взех да се замислям да ти кажа Thinking много хубава работа ще ми свърши Mr. Green
като стане работата с мъжа първо на вас ще се похваля да знаете Wink
Хиксита  никъде няма да излизаш.... ние до довечера къде ще пишем Crossing Arms че с тоя темп Wink темата свършваааааааа /ех,че хубава думичка е свършва Tired/

# 273
ами аз даже си мислех днес да помоля asja да се включи, че да ни свали на земята....-това по повод НЕпитането за Михаела  Peace

# 274
СЛАДУРИ МОЛЯ ВИ, СТИГА СПОРОВЕ!!!  Hug

. Спомням си реплика на един татко по този повод, от един филм май беше "поогледам го, поотупам го и ако отникъде не тече кръв значи всичко е наред"  Joy

Joy hahaha smile3532 оххх галиво успя да ме разсмееш от сърце!!!  Hug

Хиксита  никъде няма да излизаш.... ние до довечера къде ще пишем Crossing Arms че с тоя темп Wink темата свършваааааааа /ех,че хубава думичка е свършва Tired/
  Joy сисе недей така бе момиче, я се виж каква си мацка, завърти се 1-2 пъти пред мъжо ти и не вярвам да се "отървеш" само с едно използване на изпепеляващи крем  Joy

# 275
Благодаря за заглавията момичета!  Hug Hug Hug - май ще се спра на последното  newsm78
Чак си го представих като прочетох за водораслите и чайките  Laughing - офффф, мечти, мечти...  grinning039

Aquariel то и аз съм от  hahahaмутантите /не съм кърмена и ден/.  Joy Сега ми светна що ми растат косми в носа- само от това ще да е  Twisted Evil ей сега ще и вдигна лют скандал по телефона-тежко и се пишеше на жената, ако не бе на 80км. от мен  Mr. Green

sisee отдъхнах си  Blush - поне не съм само аз на сух режим  Mr. Green Напълно те разбирам   Hug

cenitelkata и ВаняМ  Joy Joy Joy

# 276
Аз пък днес се чух с Ася!Звучеше много ведро...заминават на моренце след броени дни!Не спират да правят опити с мъжа й  и може да е априлска или майска мама Wink
Праща поздрави и целувки на момичетата,които не са я забравили!
Ще й стискам палци за момиченце Wink
Бих се обадила и на Михаела да я подкрепя ,но с нея не сме си писали,не сме се чували /няколко пъти съм й писала на лични,но без отговор-разбираемо/това не означава,че не мисля и за нея Naughty Много бух се радвала ако пише при нас и сподели когато се почувства готова Peace засега Петя ни държи в течение за което й благодаря!

# 277
Мили мами заповядайте в новата  тема ЦЪКНИ ТУК!

# 278
Никакви спорове в нашата темичка вече! Naughty Но и аз мисля като Доли - има хора, които споделят по-често за кърменето от други. Аз от кои ли съм?! Ако съм обидила някой някога  Embarassed Embarassed Embarassed - моля да ми прости... не е било нарочно.... Confused Confused
Да си махна аватара освен....за да съм сигурна, че няма да има обидени newsm78 newsm78
Сисе като си пусна снимките тука - както винаги е казвала - че сме й като приятелки, семейство (както и за мен), защо да не се похвали на приятелките си?  newsm78 newsm78

Ародоет, така е за въпросите - питаш няколко пъти докато не ти отговорят! Все пак тука някой път аз лично чета по диагонал, че примерно бебка се разбужда и т.н. Не е нарочно, че не сме отговорили Embarassed Embarassed Hug Hug
Емма, попиках се с тия твои писания newsm62

# 279
Хиксита, Милени  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Много ми стана мило,че ме мислите Simple Smile
Както мама НАна ви е казала имам причини да липсвам Simple Smile Сестра ми ни е на гости с нейния бебешор ( той е на 8 месеца ) и сме нон стоп с нея по улиците или при нашите родители. Те сега са най-щастливите хора на света, нали и 2 -те внучета са при тях Simple Smile
Милени,много ми харесаха снимките ти, светни ме как става публикуването Praynig
Ето и едно "парче " от мен   bouquet

http://vbox7.com/play:f824a514

# 280
МОЛЯ, МОЛЯ ЧЕТЕТЕ! newsm10

Мили мами заповядайте в новата  тема ЦЪКНИ ТУК!

# 281
# 282
  • Варна

Халиотис, знам че бебчетата трябва да се "упражняват: на твърдо. Може би точно хлътналия матрак не й позволява да се обърне. Хайде да докладваш после Peace

vercho, тя се обръща от време на време от гръб на корем, но на нашата спалня-упражнява се там Peace Сега е под активната гимнастика и блъска ли блъска hahaha Обаче си мисля, че вече все по-често ще иска да го прави и в кошарата си, а ще и е трудно и ще се ядосва Thinking Тази вечер мисля да обърна матрака....какво мислите?Съвети приемам  bouquet Отивам да дочитам, за спора няма да коментирам сега Hug
П.С Не съм копирала както трябва, ама вие няма да се сърдите Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт