АПРИЛчето щастливо е дете щом си топне пръстчето в Черно Море! 2

• 11 324
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Временно
eva_merry, дано бързо премине болката. И аз имам 2 мъдреца за вадене и по тази причина все още не престрашавам да отида да ми ги извадят. Още повече че казаха че ще наложи сигурно хирургическа интервенция и аз умирам от страх. Поне засега докато кърмя ще изчакам. Как издържаш с това цедене през нощта бе жена? Аз първоначално и аз ставах като теб да се цедя през нощта, само че по 1 път, но не издържах дълго. Дари от края на първия месец си премахна всички нощни хранения. Сега като се храни последно към 21ч. ако случайно едната ми гърда е пълна я изцеждам преди да си легна и после чак към 5-6 ч. сутринта става да яде. То затова и ми намалява кърмата сигурно.

За цеденето нямам друг избор-след като за един месец 5 пъти имах запушени канали просто това е единственото решение.Вече свикнах,пък и за 10-15 минути съм готова. Peace

# 76
Здравейте bouquet
Вчера си писахме пак с Михаела ,поздравява всички ви !!! И каза ,че много и липсваме ! Чакат зелена светлина  Praynig Praynig Praynig

Дидимора брей  ако знаеш със Стефко какъв дует ще са ама Габи ще се сърди  Wink 
Ева радвам се ,че си по-добре   bouquet
за клипа за кърменето   smile3505 нямам мнение по-въпроса иначе идеята много ми допада  Peace
Галиво дано се оправи бързо майка ти  Hug
и моето диване не се е  обръщало още  Rolling Eyes ама той .......дупето му тежи ,много е смешен като матрьошка е  Joy само се клати и а да се врътне и дупето го връща назад  Heart Eyes да ми е жив и здрав нямам зор да се върти  Hug
Акварел радвам се ,че ти помагам понякога   bouquet Винаги ще бъда насреща стига да съм полезна   bouquet Hug
Целувки за всички бебета   bouquet

# 77
Мамчета, днес голяма пустош във форума,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Аз да ви се похваля или оплача - незнам кое е по-точно, но от септември ще се местим за около година да живеем в Бургас. Така решихме с мъжа ми, защото в противен случай, той ще ходи в непрекъснати командировки за по няколки дни  всяка седмица, а аз трябва да стоя сама с Бобката в София. Незнам дали ще ми хареса, като се вземе под внимание, че никой не познавам там- освен мама Голди  Mr. Green Има ли други мамчета от района - ще се радвам като нахлуя на ваша територия да се запознаем  Mr. Green Та така - като приключим с августовската ваканция, се захващаме да търсим квартира и да си пренесем най-необходимото. Направо ужасТТТТТТТТТТ  Rolling Eyes Но наистина предпочитам вместо да стоя сама в София, да съм близо до мъжа ми, който много ми помага, глези ме, а и готви много вкусно   chef което разбира се си личи по фигурата ми де  Joy

Бобката вчера как ни изненада - татито му пусна радио Белград на уредбата и какво да чуем - саундтракта на Underground. Това дете като започна да се кефи и да танцува с ръчъчки и да си поклаща телцето в такт с музиката - заляхме се от смях. Явно харесва сръбска музика Party Пускахме и други песни след това , но не се повтори - явно има стил човека  Joy

# 78
Здравейте bouquet
Вчера си писахме пак с Михаела ,поздравява всички ви !!! И каза ,че много и липсваме ! Чакат зелена светлина  Praynig Praynig Praynig

Дидимора брей  ако знаеш със Стефко какъв дует ще са ама Габи ще се сърди  Wink 
Ева радвам се ,че си по-добре   bouquet
за клипа за кърменето   smile3505 нямам мнение по-въпроса иначе идеята много ми допада  Peace
Галиво дано се оправи бързо майка ти  Hug
и моето диване не се е  обръщало още  Rolling Eyes ама той .......дупето му тежи ,много е смешен като матрьошка е  Joy само се клати и а да се врътне и дупето го връща назад  Heart Eyes да ми е жив и здрав нямам зор да се върти  Hug
Акварел радвам се ,че ти помагам понякога   bouquet Винаги ще бъда насреща стига да съм полезна   bouquet Hug
Целувки за всички бебета   bouquet
Пете няма да се сърди споко, тя е " за модерните връзки"  Mr. Green
Хиксита ти си ме питала в другата тема, ама аз тука ти отговарям  Wink -от утре съм Дюкан-ка, дано успея  Praynig
Сетих се къде ще я качим табличката с отчетите за бебоците, само че не знам как, вижте - Дюканките си качват екселски таблици в нета ето тук- http://spreadsheets.google.com/pub?key=p2ClB-Hv6UY7Fz-T20F9aBw, а ни е можем ли?

# 79
  • Бургас
Мамчета, днес голяма пустош във форума,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Аз да ви се похваля или оплача - незнам кое е по-точно, но от септември ще се местим за около година да живеем в Бургас. Така решихме с мъжа ми, защото в противен случай, той ще ходи в непрекъснати командировки за по няколки дни  всяка седмица, а аз трябва да стоя сама с Бобката в София. Незнам дали ще ми хареса, като се вземе под внимание, че никой не познавам там- освен мама Голди  Mr. Green Има ли други мамчета от района - ще се радвам като нахлуя на ваша територия да се запознаем  Mr. Green Та така - като приключим с августовската ваканция, се захващаме да търсим квартира и да си пренесем най-необходимото. Направо ужасТТТТТТТТТТ  Rolling Eyes Но наистина предпочитам вместо да стоя сама в София, да съм близо до мъжа ми, който много ми помага, глези ме, а и готви много вкусно   chef което разбира се си личи по фигурата ми де  Joy
Бобката вчера как ни изненада - татито му пусна радио Белград на уредбата и какво да чуем - саундтракта на Underground. Това дете като започна да се кефи и да танцува с ръчъчки и да си поклаща телцето в такт с музиката - заляхме се от смях. Явно харесва сръбска музика Party Пускахме и други песни след това , но не се повтори - явно има стил човека  Joy

И аз съм от Бургас  Peace Ще ми бъде много приятно да се запознаем "като нахлуеш на наша територия"  Laughing
Акварел, аз табличка направих още онзи ден, ама се опитах и не успях да я кача. Ако искаш да ти я пратя да опиташ ти  Peace

# 80
ЛУРДЕСHug Peace

Aquariel, аз не мога да кача табличката... Sick Преинсталираха ми компа преди няколко дни и ми няма половината програми- така и не бях разбрала докато milena1976 не ми пусна таблицата... Така че съжалявам много... Rolling Eyes

А за Дюкан-ската тема- ще пиша направо в нея, да не спамя тук Mr. Green

Ние уж щяхме да излизаме следобед с татито- да, ама не - малчо като е заспал в 15:00 още спи диването му с диване #Cussing out  А пък нощес два часа ми се блещи като парен локомотив Twisted Evil То се е видяло, че  разходката ще е вечерна... Crossing Arms

# 81
  • Добрич
Привет,мами!

Днес бях кръстница Grinning в една църква в Балчик.Забавно беше,досега не беше ми се случвало.После на двоен купон,защото таткото на детето има рожден ден.Та така,имах трима гледачи,видях хора,поговорихме,пийнах си доста бейлис(мнооооого го обичам Heart Eyes) и сега героите са уморени.

галиво съветвам те да поговориш с педиатъра,защото органи и системи в организма много и клиничната картина не може да се обобщи в няколко изречения.Аз вярвам,че всичко ще бъде наред и пращам цялата си позитивна енергия мама да се оправи Hug

nikito1047 вени беше отговорила на този въпрос в миналата тема.Някои майки отричат даването на флоур,стоматолозите го препоръчваме за профилактика на кариеса-сега се изграждат зародишите на постоянните зъбчета и ако се дава флуор се образува максимално здрава структура на емайла.Дават се по 4 капки.Аз днес най-после си купих,има добре написано упътване.Трябва обаче много да се внимава и да не се превишава дозата Peace

ЛУРДЕС  ,здрав зъб,който си е добре разположен в зъбната редица НЕ се вади PeaceТой си има своите функции,особено пък ако се загубят предностоящите зъби той се използва за опора на един мост,който ще възстанови дефекта(иначе протезки или имплантати).Не знам дали ме разбра-мъдреца е 8ми зъб,ако нямаш 7 и 6ти,моста замества липсващите като за опора му служат 8ми от едната страна и 5ти и 4ти от другата.Не вади без причина.Това обаче на важи например за зъб,който прави проблем-например расте към бузата и.т.нМале колко писах...

# 82
Момичета идея си нямам и аз как да я качим, ама ще питам Васко тая вечер, че нали това е завършил и ми е компютърджия  Peace
Нана ако не кърмих и не почвах диета , щях да прежаля 30 лв заедна бутилка- и на мен ми е любимо питие  Wine Glass
Тука пак причерня много и пак няма да излизаме  buria Wear Umbrella
Габи днеска спи почти постоянно, май сее  е поуморила доста тия дни покрай гостите  newsm78
Vanyivan много съжелявам че ще те изгубим отт нашата територия, но пък семейството ти е най-важно, плюс това отиваш на моренцетоо и се махаш от гадната, мръсна София (ще ме прощават софиянци  Peace)

# 83
Заключиха ни темата за Дюканки-кърмачки, сега писах на модератора, тъй като ни е дал линк към заключена подобна тема  newsm78
Сори за спама, ама имаше много априлки и само информирам  Hug

# 84
  • Варна
Ха здрасти!

Два дни бяхме на селски туризъм и преди малко се прибрахме. Хвърлих едно око на темата (благодаря hiksita  Hug ), но след малко ще се върна да дочета подробно.

нашия отчет от последната консултация Невена е наддала 700гр и е порастнала с 3см - вече е 6050гр и 62 см  bowuu Емма обиколката на главата й е 39см, толкова ли беше на Самуил? Педи ни похвали, макар че каза, че разрешавала со 500гр наддаване на месец  Laughing Пак не плакахме на ваксината, ама то Самуил даде тон и нашта мома няма се излага я

гласувах за анкетата - само на кърма сме и така ще сме още доооста  Peace

клипчето за кърмене ми хареса много, разчувствах се. Ние също се кърмим в най-различни пози, вкл.и тази последната, хич не ми е минало през акъла, че може да изглежда еротично.  newsm78  А песента на Ваня Костова е страхотна.

hiksita a сещаш ли се за един друг клип с кърмещи мами, не беше български

А, намерих го клипчето. Много е красиво и сладко - http://www.youtube.com/watch?v=942FRjAJhxU

didimora
забележително сопрано   Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 19:36 от Ясмина

# 85
А какво мислите за това - http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=related  #Crazy Май преди бях чела някъде за този случай, но ми е интересно какво  мислите вие ?

# 86
Аквариел, аз съм  #Crazy #Crazy от видяното. Мисля, че е прекалено ooooh!

Мами, имам следният въпрос към вас: за разходките Simple Smile След колко часа привечер не бихте излезли навънка, имате ли краен час за разходките? Питам, че няколко пъти се случва - сутрин да е хубаво времето (ние разбира се се опитваме да сме навън Mr. Green), следобеда е жега и сме си вкъщи, а вечерта след 19.00 и се оправя ooooh! ooooh! Татито вика, че късно станало, знам ли и аз? newsm78 newsm78 Хем ми се иска максимално на въздух, хем обаче да не прекаляваме Thinking

# 87

Мами, имам следният въпрос към вас: за разходките Simple Smile След колко часа привечер не бихте излезли навънка, имате ли краен час за разходките? Питам, че няколко пъти се случва - сутрин да е хубаво времето (ние разбира се се опитваме да сме навън Mr. Green), следобеда е жега и сме си вкъщи, а вечерта след 19.00 и се оправя ooooh! ooooh! Татито вика, че късно станало, знам ли и аз? newsm78 newsm78 Хем ми се иска максимално на въздух, хем обаче да не прекаляваме Thinking

Ние сме излизали до към 21-21.30ч. най-късно, но това само когато бяха големите жеги.

Aquariel, и аз съм ей така  #Crazy #Crazy #Crazy
Не знам за вас, но аз си мисля, че тръгнат ли зъбите на Дари ще спра да кърмя. Вие какво мислите по този въпрос? Много пъти съм се чудила какво ще стане ако ме захапе.

# 88
Миленче1976, радвам се, че и ти си от Бургас , ще се запознаем на живо Hug

Лурдес, ние сме излизали най-късно до 21.30, но то е, защото Боби започва да плаче, понеже си чака банята човека и затова не можем до по-късно. Иначе, ако детето е спокойно - не виждам причина аз да се притенсявам, че е по-късничко  Peace 

Галиво, стискам палци всичко да е ок  Praynig И аз мисля, че по-добре да говориш с педиатъра на бебчо, за да ти олекне.

Относно клипчетата, само искам да споделя, че мен ме натъжиха, защото аз не успях да кърмя Боян ексклузивно, а ми се щеше и ми стана малко тъпо......Но това си е мой проблем. Като цяло ми изглеждат изпълнени с много нежност и тази близост между майките и децата е страхотна. Не ми изглеждат еротично - това е самата действителност и природа.  Но не одобрявам кърменето от клипчето на Акварел - не ми изглежда нормално, толкова голямо дете да суче Peace

# 89
Аквариел, това е отврат според мен и аз съм шокирана. А за късното излизане ние и до 10.30 сме откарвали на някоя открита кръчма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт