Шопинг мания настава, че ОКТОМВРИ наближава.

• 13 573
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Фийл ю, браво!!!!
Ние се познаваме само задочно, от постингите, но толкова си сладка и жизнеутвърждаваща, че те чувствам като близко другарче!
Събирай тен и до нови срещи!

Ти си моето доказателство, че човек не се спихва, ставайки родител Simple Smile А останалите виждам, че са чели септемврийските излияния за постродителната депресия... ами... просто поредното чудовище, от което да се страхуваме Sunglasses

# 166
Здравейте сладурки Simple Smile Днес такова тичане отвъртях, че чак сега седнаха да чета какво пишете и пак не успях да прочета всичко Wink
Искам да попитам мамите които пият магнезий. Имате ли някакви странични ефекти от него? Аз си купих Магнерич още миналата седмица ама не съм го почвала. Седя и го гледам и хич не ми се и пие.

# 167
Здравейте сладурки Simple Smile Днес такова тичане отвъртях, че чак сега седнаха да чета какво пишете и пак не успях да прочета всичко Wink
Искам да попитам мамите които пият магнезий. Имате ли някакви странични ефекти от него? Аз си купих Магнерич още миналата седмица ама не съм го почвала. Седя и го гледам и хич не ми се и пие.
Изчезват крампите по мускулите и евентуален запек  Mr. Green Все пак това е основен минерал необходим на човешкия организъм.

# 168
  • Варна
Ето ме и мен.Ама много сте писали и ви изчетох по диагонал, така че ако пропусна нещо важно, ще ме извинявате. Разбрах че някаква анкетка трябва да пусна.Няма проблем. както е казала и Госпойцата, ще сваля тази  и ще сложа другата. Но понеже съм от Варна, моля ви напишете ми дословно какво да напиша, дата, места и там каквото искате, защото тази част с уговорките ви съм я пропуснала. Embarassed

# 169
Здравейте, мамчета Hug
От вчера съм ви зачела и чак сега успях ooooh!. Аз бях на планина и съм много доволна, видях си детенцето, че ми беше домъчнялоооо... Малко се понамръзнах, ама иначе всичко беше много добре, по-натам пак ще ходим с мъжо Grinning
Добре дошли на всички нови мами  bouquet
Честито за покупките на всички Peace
Пуки, честита ти племенница newsm51
Съни и Ели, и аз ходя на ЖК в 25 п-ка, то пък остава и да сме се засичали newsm78. При кой доктор сте?
Днес бях на ЖК, доки го гледа младежа / потвърдиха се мъжките атрибути Laughing/, отговаря си на 29 седмица, всичко му е наред и в норма newsm44. Аз естествено отново съм се сдобила с гъби smile3515 и ще се лекуваме, няма как Twisted Evil, дано ги изтребя до дупка #Cussing out, качила съм общо 12 кг. Embarassed, обиколката на шкембо е 98см.
Само да споделя, един съкровен миг... мойто детенце не спря да ме прегръща и целува по корема с думите " мойто братче, как е ? какво прави мойто братче?" и такива от сорта. Извинете ако съм ви отегчила, ама толкова мило ми стана и ми се прииска с някой да го споделя Blush
Аааа, Честито и на мамите разбрали пола на бебоците  bouquet
Фиил Ю, Честито и на теб за дипломирането newsm10 БРАВО, само така Peace
Еми това се сещам за сега newsm78 Целувки на всички, че ми липсвахте, да си призная Heart Eyes

# 170
feel_u Честито миличка! Много се радвам, пожелавам ти за в бъдеще много успехи   bouquet Hug
Пуки ние нищо конкретно не сме се разбирали... така че ако може да пуснеш анкета с дати първо... да речем 2-ри, 3-ти, 9-ти, 10-ти, 16-ти, 17-ти, и после като изберем дата ще пуснем за място  Wink ама каквито сме бързи, сигурно ще остане за следващата тема Simple Smile
Теди аз съм при Папукчиев, вие сигурно сте при другия доктор, защото моя сега е в отпуск...

# 171
Фийл Ю честито за дипломирването Hug

# 172
  • София
а вие как усещате хълцането?
От години чувам за хълцащи бебета в корема и се чудя що е това. Сега изследвам собствените си усещания и стигнах до някакъв извод. Понякога бебка почуква леко и ритмично, на често на едно и също място...примерно 10-ина пъти. Та това си мисля трябва да е хълцането. Не са силните удари и вълни, когато корема ми се мести целия в неква посока (много е смешно, сигурно и вие сте го виждали).

Да, хълцането не разтриса корема като ритничетата. Аз го усещам с ръка на корема и понеже знам къде е главата й мога да потвърдя, че е хълцане. Съвсем леко и много ритмично. Сигурно като растат става по-осезаемо.

Инче, уби ме с тортата. Браво, голяма си майсторка!

Фийл_ю, честито дипломиране! Айде сега можеш да се отдадеш на заслужена почивка!

Мими, нищо няма да ти стане от магнезия, въпреки че малко се учудвам, че са ти го изписали без да имаш каквито и да е оплаквания. Нали и без това ще си секцио, няма страшно съвсем да я приспиш матката.

Аз се притесних от темата за следродилната депресия, защото днес на няколко пътипроливам крокодилски сълзи и се притесних ако ме тресне нещо такова като родя какво ще правя.

# 173
  • Варна
Mylili, не се отчайвай, мрачното настроение при теб се дължи на факта, че си стоиш в къщи, много от нас ако бяха в твоята ситуация биха се чувствали подтиснати. Като се роди бебока обаче няма да имаш време за лоши мисли  Wink и няма какво да те спира у дома, освен ако не е някоя люта зима.

Feel_u, честито дипломиране. Аз лично вярвах в теб и затова не се учудвам на оценката ти  newsm51

# 174
Параход-че, стаята е приказна.

Feel_u, честито дипломиране. Удовлетворението е много сладка част от завършването Simple Smile

Ина, комплименти на тортата и за очевидния ти талант.

Интересна е темата за следродилната депресия. Много непоклатимо вярвам в силата на мисълта и смятам да се "самопрограмирам" да пропусна тази екстра. Дано се получи. Съвети няма да има кой да ми дава - за щастие или за съжаление. Ще сме си малка семейна идилия - тип "мама, татко и аз"  Laughing

# 175
Feel_u честито дипломиране  Simple Smile
Еличка явно не съм разбрала и сигурно се бъркам защото и миналия път се споменаваше нещо за отоворени врати към кабинета та затова реших,че и сега ще е така  Blush
Инче радвам се ,че сте се разходили.Аз не зная дали ти споменах,но наистина креватчето което взехме е дългичко в сравнение с другите.Количката е МАГ Ингланд - да.
Утре на лекцията на 9 месеца темата ще е точно за Следродилна депресия,та ще ви разказвам после какво се говори от психолозите  Wink
Ще ми позволите ли да питам нещо доста извън това ,което обсъждаме?  Blush Понеже стана въпрос за защита на дипломни работи някой ако е минал през това би ли ми казал как точно протича една защита?Предстои ми ,а няма кого да питам,та за това към вас се обръщам  Embarassed Щях да питам Фил ю ,но тя сигурно пътува вече.

# 176
mylili виж тук намерих един матрак от пенолатекс... сигурно и ти него си гледала  newsm78, този е 136 лв. http://xn--bebe--matrak---bord-9d6kza.mebeli.bg/index.php?m=320& … id=5680&col=1

# 177
  • Варна
Вече може да гласувате за среща. Инче, страхотни имена на темички си измислила.  bouquet Феел Ю, честито, и като се върнеш на морето, хапни една цаца и заради мене, защото аз още не съм го видяла тая година моренцето/нищо че живея във варна/.И цаца не съм яла още. Tired
Отивам  да се боря с албума, да видя новите снимки.Вчера се мъчих, но нещо не успях.

# 178
  • Бургас
Инче с удоволствие бих отхапала парченце от тази страхотна тортичка,че не само едно даже.
Ти си цар кулинар  chef
Фиил ти си нашта гордаст-Браво красавице. newsm53

Майлили миличка не се разстройвай ,случва се на всички ни да се разкиснем,
но при теб е по-изразено защото си вързана самичка по цял ден,а ние все пак имаме различни контакти де на работа ,де на кафенца с приятели.Малко остана и ще бъдем ангажирани с бебоците,та за депресия няма и да се сетим/надявам се/

Сикониум няколко мои приятелки си отгледаха дребните съкровища на този принцип и не са имали кой знае какви оплаквания.

Мими пии си магнедийчето щом доки го е изписал.Аз пия и нямам никакви странични ефекти.

Теди моя тумбак е 100см та има да ме догонваш Mr. Green А и добре завърнала се след планината.

# 179
  • София
Еличка, благодаря за линка!   bouquet Аз още незнам дали онлайн ще го купувам или ще пратя мъжа ми да го купи. Ама нека първо легълце да се веме пък после другите неща.

Недялка, аз както съм преяла в момента ако си премеря корема ще ви бия всичките.  Joy

Моя мъж като се прибра и ме успокои, та и дребната се кротна най-после.  Simple Smile Някой път се питам какво ли му е и на него, ама не дава вид да му е тежко справянето със ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт