Шопинг мания настава, че ОКТОМВРИ наближава.

• 13 586
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
хахахаха, с тези запознанства на плажа ме подсетихте  Laughing
ние като бяхме на плажа единия ден, мен понеже не ме свърта много на едно място, само се въртях по кърпата, и много ми беше гадно, че не мога да си легна по коремче да си чета книжка... Та аз все пак си бях с прашки на плажа и съм се пльоснала на кърпата настрани... все едно гърба ми беше успоредно на морето, а крата ми свити в коленете на 90 градуса с тялото... демек бях се сгънала сериозно, а корема ми по средата и се скрил, защото мен в гръб хич не ми личи че съм бременна (или поне до скоро хич не ми личеше) и дефакто позата ми е била явно предизвикателна  Embarassed Blush , ама аз си мисля, че като съм бременна няма кой да ме гледа... а и не ми пука особено  Laughing та приятеля ми по едно време ми вика.... леле едни как са те зяплани в д-то, не могат да свалят поглед и мен ми стана адски смешно.... малко по-късно приятеля ми пак отбеляза, че същите тези ме гледат и аз му викам, глей сега какво става  Laughing
изправих се аз и реакция  Shocked Confused тея горките така се опулиха като ми видяха тумбака, а ние двамата със Сашо  hahaha Joy
Така че с тумбак на моренце е забавно  Laughing

# 91
  • София
Недялка, ти мани майтапа, ама много гларуси биха се зарадвали на плажаджийка, която няма опасност да забременее  Joy

До октомврийки 2007 - разбира се, че винаги сте добре дошли сред нас  Hug

Feel_u, абе тежко си е само в леглото ама какво да направя. То и затова на моменти така ми дотяга, че ми иде да се гръмна, ама дребната се грижи за мен  Mr. Green като ме ръгне тук там и ми напомня за великата кауза. Нали и преди съм казвала, че неща, които не мога да променя гледам да не ги мисля. Но тази ситуация не я пожелавам на никого.

# 92
  • Велико Търново
Леле, голям зор докато ви изчета, добре че тази седмица не изчаках до понеделник Simple Smile

С гордост мога да заявя, че и аз се присъединявам към отбора на пазарувалите мами. Ама аз не почнах като нормалните хора с някоя дрешка, а направо с количката! Ама какво да правя като съм си такава  Laughing От магазина ми издадоха и клиентска карта, та ще ползвам намаление на всичко освен храни и памперси - 5%, а за дрешките - 10%  Simple Smile

Ще пробвам да кача снимка на количката в албумчето Simple Smile

Успях!!! Даже стана много бързо, ама забравих да ги надпиша Sad

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 19:30 от Nadejda:)))

# 93
  • Бургас
Наде честито превозно средство. 1stroller
В тези цветове е кошницата за кола ,на която съм хвърлила оче.
То май това си е цветна серия на Бертони -количка,кошница ,а после и столче за кола.
Хубаво е ,че са ти дали отстъпка, такива магазини ми харесват.
Еличка направо ми се иска да съм била там, та и аз да се посмея заедно с вас.

# 94
  • София
didique и shivani как сте майчета отдавна не сте ни навестявале?
Надявам се ,че сте ОК и вие и бебоците Peace
Започнахте ли да купувате бебешорски нещица?

Привет, момичета!

Близо месец не съм писала! Бях на Пампорово - беше много приятно прохладно. Супер е почивката на планина. Исках да ходиме и на моренце, но поради горещините не поисках да рискувам.
Като се върнах, реших преди да пусна постинг да прочета всичките 4, 5 теми, които бяха изписани и тогава да се включа, за да не би да повторя нещо, което вече сте разисквали. И тук вече попаднах на капан. Чета аз, чета, по няколко страници на ден, защото все има и други ежедневни изникващи неща, но в същото време се появява и нова тема нови страници и така. Въртележката беше тотална.

Бебчо е добре, ходихме на фетална морфология отново при Марков на 21.07. Малко наблегна на това, че все още не съм се оринетирала къде ще бъде Голямото събитие, а е време вече да съм наясно. И сега тези една две седмици ще трябва да бъда вече сигурна.

Да, ходя на йога при Роси, а понякога и при Вяра, но сега август месец няма да има и при двете, затова заниманията ще си ги продължавам вкъщи. Много добре се чувствам след всяка практика и не се оплаквам от болки в кръста, крака, подуване и други подобни. Все още мога да спя изцяло по гръб, но ... не се знае до кога.

Купила съм само няколко дрешки за бебунчо, а  за голямите покупки имам визия и след половин до един месец ще трябва да сме преполовили списъка. Основен акцент в ежедневието ни сега е един ремонт, на който не му се вижда края. Притеснявам се, че боядисването трябва да приключи поне месец и половина преди детенцето да дойде, за да има време да се отмирише добре.
За сега мога да се похваля, че ни сложиха дограма на балкона в хола, от която страна има булевард и шумът вече не е проблем.

Ще се включа отново тези дни, просто този ремонт си зависи от нас двамата (а аз внимавам много с мризмите, тежкото и т.н.). Но психически съм малко ... натегната, защото трябваше вече да е приключил, а сме по средата.

# 95
Честита ти племенничка Пуки, да радва много майка си  и баща си, а също и вуйна си и вуйчо си  Simple Smile
Да расте здрава и щастлива.  bouquet
Добре дошли на новите мамчета

# 96
  • Бургас
shivani важното е, че щом е почнал ремонтът то ще свърши. Hug
Само ти бъди спокойна и не се ядосвай с радзни неуредици.
Не напразно е казано:Да не ти влиза майстор в къщата.
За боята, ако е алкидна не е такъв проблем тя се измирисва бързо,защото е на водна основоа.
Като боядисахме у нас само за 2 дни се измириса и дори забравям,че е боядисвано скоро.
Аз също си спинкам без проблем по гръб,но ти завиждам,че нямаш проблеми с крачетата.

# 97
Еличка, добре си ги подредила тези момковци! Мен ме кефят децата, които зяпат тумбака, някои даже ме питат: "Ти бебе ли имаш?", пък едно доста пораснало момченце го чух да пита майка си: "Мамо, на тая леличка защо й е толкова голяма пупата?" (не знаех, че на това му се вика "пупа"  Mr. Green ) Поне образовам децата... като родителите пропускат...

# 98
Здравейте мами октомврийки, скоро не съм писала тук, но напоследък като ме е хванало безсънието стоя до късно, чета ви и реших да драсна малко и аз (стига съм била такъв мързел).
Разгледах покупките на всички и се чудя - почнахте ли да перете дрешките за бебенцата newsm78?
На мен проблема ми не е в прането, а в гладенето. Аз се попрестарах с покупките, също и приятелки ми дадоха доста хубави нещица...Като направя снимки ще ви ги покажа. Вчера изпрах бельото за бебето - ританки, долни гащички, блузки и част от бодитата. Не ми стигнаха 4 простора и ги мятах едно върху друго Blush
Да, но сега като почнах да ги гладя и да ги прибирам в скрина се припотих няколко пъти и днес успях да изгладя само половината - гладя ги и от двете страни.Ританките са ми най-въртеливи. А имам да пера още много неща и да ги гладя... ooooh!
Колежката ми, която също е бременна пере, но не  глади, а  прибира дрешките  и ще ги глади преди да ги използва. Не че и аз няма да ги гладя още веднъж преди да ги ползвам, но как да ги прибера смачкани...
Относно количката, не се замислям много, защото знам, че зимата няма много да се излиза - ще ползвам една Чиполино на приятелка, а на пролет ще си купя лека и маневрена. Тези комбинираните са доста тежки, но нали ще ползвам малко - за зимата става. Предпочитам зимата, ако ходим някаде, да го напъхам в кенгурото, облечено в космонафт и хайде с колата на тати...
А иначе хубавите слънчеви дни ще излизаме наблизичко пред блока. Поне така беше с първото ми детенце.  Peace

# 99
  • Варна
Пуканка, да ви е жива и здрава племенницата  Heart Eyes

На всички работещи мами - лека и спорна седмица и по-малко ядове Simple Smile

# 100
  • Варна
Добро утро поспаланки.  Hug Хайде на кафенце и на работа, че е Понеделник.

# 101
Добро утро мамчета.
Не искам да Ви се оплаквам, но тези дни нямам никакво настроение,
незнам дали е от хормоните или от нещо друго, но нямам
желание за нищо. Добре, че е бебо да ме посръгва та да се
усмихвам от време на време. Поради тази причина не съм и писала,
да не Ви натоварвам с моето негативно настроение.

За срещата на 02.08 съм за, а що се отнася за МД, само
да вметна, че няма да е лекция, а ден на отворените врати.

Пуки, честита племеница.   bouquet Много да Ви радва.

Приятна ледмица на всички.  Hug

# 102
Добро утро! Успешна седмица на всички работещи, пазаруващи, ремонтиращи, обзавеждащи, укротяващи малки зверчета, плажуващи и т.н.
Lora_Mum, не е ли малко раничко за пране и гладене, поне 2 мес. още ще престоят дрешките по рафтовете преди да влязат в употреба. Само не искам да предизвиквам съдбата с това си изказване   Mr. Green. Вчера при поредния ми невинен шпионаж в августовската тема видях пост на миналогодишна октомврийка, станала августовска мама на лъвче  Shocked.
Пуканка, честита ти племенница с красиво име!
Абе, момичета, някой разбра ли какво са решили на прословутата коалиционна среща в Банско вчера ? Сутринта чух само края на репортажа по Btv и думите, че в Бг бил най-дълъг отпуска по майчинство. Да не би да го намалят???

# 103
  • Варна
Lora_mum , качвай по-бързо снимчици да гледаме. Ама както описваш колко много си купила...............мислила ли си че много бързо ще  му станат малки? Относно приятелката ти, незнам как ще глади преди обличане. Поне аз си я представям как бебо плаче напикан или оакан, а тя глади в този момент. newsm78 Но има такива хора, които така са свикнали, да гладят преди обличане.И аз познавам такива. Лично аз и нашите и на бебо нещата ги гладя веднага след сваляне от простира и така прибирам. Но на бебо нещата още не съм ги прала, защото ми се иска да са прясно изпранички като му ги слагам.
r_adi , що така бе мила си в гадни настроения? Мъжа ти не предприема ли нещо като те види такава?
Моя мъж да ви се похваля снощи ми обеща, че повече с миене на чинии няма да се занимавам аз, а той. Laughing Взе да ми тежи доста това занимание и вчера даже посредата на занятието спрях и отидох да си легна.
Днес съм на ЖК, но новини едва ли ще имам, защото мойта ЖК не е с гледане на бебо, а само мерене на корема, килограми, кръвно, изследвания и слушане на тонове.
И да ви питам, вие как сте с кръвното? Имате ли кофти прилошавания от ниско кръвно и колко ви държи подобно състояние?

# 104
  • Варна
Цитат
Сутринта чух само края на репортажа по Btv и думите, че в Бг бил най-дълъг отпуска по майчинство.

Да бе да.  Whistling Най-дълги били. Как пък не. Лъжци. В Дания им плащат докато си намерят и почнат работа.Като това може да продължи 7 години. Не знам точно майчински ли се водят или помощи за гледане на дете, обаче са доста парички и всеки се офлянква максимум преди да почне работа.

Общи условия

Активация на акаунт