Шопинг мания настава, че ОКТОМВРИ наближава.

• 13 575
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дами, здравейте!
На мен ми е много кривинделски ден...и аз незнам защо, ама ми иде да се гръмна.

Лентичката ми в подписа незнам защо и кога се премества в следващия месец, но по книгите и таблиците, с които се консултирам, като почнеш 27г.с. влизаш в 7 месец. Пък лентичката когато иска да се мести.  Wink

Пак сте зачекнали количките (не че е лошо де)... спомних си, че някой беше писал, че поради финансови съображения не може да си купи от "скъпите колички", които харесва, та се сетих, че в Продавалника понякога се продават много хубави и запазени неща на добра цена. Аз за някои неща не се притеснявам, че са втора ръка. Даже сега мъжът ми отиде да ми вземе помпата за кърма на Авент от една мама. Нали и без това постоянно ще се стерилизира. Някак си не ми се даваха 80лв за предмет, който може и да не ползвам изобщо или само няколко пъти.

Сисилия, много хубави дрешки си избрала!  Peace

Mariat, добре дошла сред нас! Simple Smile Хубаво е да се включват мами с опит. Относно разсъжденията ти за количка 3 в 1 бих добавила и следния аргумент - на някои модели летния вариант е прекалено открит/плитък и незащитен , но когато дойде следващата зима и детето е на 1г. зимния кош е неизползваем, незнам как ще се изолира от студа при положение, че в количката има място само за едно дупе.

Софко, това за драперията, която виси под матрака е добро решение  Peace

Кажете ми от кой детски онлайн магазин сте поръчвали и сте доволни от обслужването, че някои неща като шишета, биби, гребенчета и т.н. ще се наложи да ги купя онлайн.

И още един въпрос - някой проучвал ли е къде са най-ниски цените  на матрачетата? Спряла съм се на пенолатекс и до тук най-евтиния го намерих в нета за 139лв (140/70). Ако има магазин или склад с по-добри цени ще пратя мъжа ми.

# 76
Аз намерих матрак от латекс за 145 лв.Виждат ми се страшно поне в нашия случай де защото след година и нещо ще правим детска стая с легла на 2 етажа и ще се спра на матрак до 60 лв. Казват че и кокосовия бил добър аз не съм наясно на баткото е дунапрен  Simple Smile

# 77
Mariat, добре дошла сред нас! Simple Smile Хубаво е да се включват мами с опит. Относно разсъжденията ти за количка 3 в 1 бих добавила и следния аргумент - на някои модели летния вариант е прекалено открит/плитък и незащитен , но когато дойде следващата зима и детето е на 1г. зимния кош е неизползваем, незнам как ще се изолира от студа при положение, че в количката има място само за едно дупе.

Едвали някоя майка раз4ита единствено на коли4ката да пази бебето й от студа. То не са одеалца, ескимос4ета, шап4ици и т.н.! Thinking

При мен сега на преден план е къде да ми е секциото!

# 78
А ти от къде си?
Друго си е пак малко завет да пази количката Peace

# 79
Майлили аз съм пазаруваба онлайн само от Данет и определено съм доволна. Освен това много държа да си поръчам нещата и да ги платя чак като дойдат при мен. Нещо нямам доверие да си давам номерата на картите в нета - професионална параноя  Mr. Green
Реално по-голяма част от изброените от теб неща можеш да ги купиш и от най-близката до вас аптека или детски магазин.
Всъщност на теб доки непрекъснато ли ти каза да лежиш и това заради ниска плацента ли е или нещо друго. В смисъл голям проблем ли е да отидете с такси до някой магазин за половин час и после да се приберете? Така или иначе ако отиваш с точно набелязани цели едва ли би ти отнело повече време.

# 80
  • Бургас
Майлили мила я да  вдигнеш настроението Hug
Честито влизане по лентичка в 7месец Simple Smile

Досега не съм чула за недоволна мама от Кикиморското царство,но лично още нищо не съм поръчвала.
Идеята с продавалника е ОК ,но повечето обяви са от София,а аз бих искала първо да видя даденото нещо и тогава да го купя /мисля че и Тонито беше с подобни възгледи/

Момичета качих една снимка в коремчетата ,но не написах че съм аз-ном.48 от днес.
Ако може някой да влезе и да я оправи ,че аз нещо не мога да се ориентирам как.
Предварително едно голямо Благодаря. Hug
За малко да забравя тук съм 28г.с.и 6 дни

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 16:09 от Nedialka_81

# 81
  • Варна
Момичета качих една снимка в коремчетата ,но не написах че съм аз-ном.48 от днес.
Голяма си сладурана, пу-пу

Пуки, честита племеница, мома-датчанка Heart Eyes
Да не дъвчим пак темата за количките, но наистина една е в нета,друго е на живо-Кам-разочарована съм, слаб брезент, неизолиран-ако времето е постоянна късна пролет ,или циганско лято-става,но иначе...не мисля
Майлили, за Продавалника-одобрявам,знаеш ми мнението за кошниците за кола, и за други неща съм склонна да пазарувам от там, проблемът ми е,че почти всичко е в София и няма как да се види на живо

# 82
  • Варна
Неди, ами аз мога да се оплача от Кикиморско царство.  Grinning Имах огромни проблеми с тях. Поръчвах едни неща, а пристигаха съвсем други, които си плащах ,защото са с наложен платеж.След това трябваше да се разправям, да си търся парите,да им връщам нещата и т.н. В последствие пак правех поръчки от там, но държах директно на собствениците да поръчвам през Скайп и някой да носи отговорност все пак какво ще получа. Пазарила съм от почти всички онлайн магазини, но само с Данет съм нямала никакви проблеми и с Папагал.

# 83
  • Бургас
Пуки аз затова написах ,че нямам лични впечатления.
Мерси за оправията и комплимента  Тони.
Ето на това аз му викам тумбак   Mr. Green 100см

# 84
  • София
Едвали някоя майка раз4ита единствено на коли4ката да пази бебето й от студа. То не са одеалца, ескимос4ета, шап4ици и т.н.! Thinking

Абе то ясно, че никой не разчита през зимата само количката да пази детето от студа, но някои са толкова плитки, че одеало е невъзможно да сложиш, а само по космонафт оперено на вятъра е малко кофти работата.

Мананче, на мен дори из къщи не ми дават да се разхождам  Confused Пък за магазин и дума не може да става. Проблема е в шийката, че е много слаба и ако не лежа трудно ще задържи бебето. Затова стискам кълки и каквото мога ще поръчам от нета. Пък после майка ми ще идва да помага и мисля, че ще мога да се измъкна за малко да донапазарувам. Пък ако е хубаво времето и с бебето с количката става. Ами тогава и аз ще се спра на Данет. Благодаря ви!  Simple Smile

Абе, Пуки, аз май забравих да ви честитя племеницата! Ей, че екзотично име си има  Simple Smile Да ви е жива и здрава и да можете често да се виждате.

За Продавалника -  кошчето  ни за кола беше от Несебър  Mr. Green Ама сестра ми го е видяла, когато са й го занесли в Бургас.

Получих си помпата на Авент. С кутиите за съхранение на кърма е, мисля, че така по-дълго време ще ползам поне тях.

Сега видях снимката на наша Недялка опната на плажа  Sunglasses Душата, как намери сили да стигнеш до морето? Ама много си готина иначе  Flutter Другото лято и аз ще съм опъната там.  Crossing Arms Ей, докато бях бургазлийка не можеха да ме закарат на плаж, сега съм готова и да си платя  Whistling

# 85
mylili за тези контейнери май пишеше, че са за определен брой пъти, а след това не са ок.... нещо такова си спомням, че четох някъде....

# 86
  • Бургас
Майлили, хитрушо,виж хубавото да имаш рода в цялата страна.
Все за нещо ще са полезни newsm10
За плажа ,душице,аз си умирам за него  grinning039
но милото нещо здава багажа.
Докато си бяхме по Плевен със сто зора събирахме парички за морето,а сега не мога да го накарам да стъпи.Чувам реплики от рода на :
-Има вътър
-Ама то е облачно
-айде утре Mr. Green
Затова аз като виден плажаджия си хващам 4-та и право на плажчето да разпръсквам сексапил newsm62

# 87
Пуки, честита ти племЯница! Да е здрава и да израсте красива и мила девойка!

Майлили, не знам как издържаш вкъщи, сигурно ти е много тежко, ама си струва - по-добре да не рискуваш и да си родиш в термин здрава бебка!

Недялка, не идват ли при теб бургаски гларуси да те питат колко е часа и "ако може да се запознаем"?  Mr. Green

# 88
Здравейте момичета и от мен. ))) Аз отдавна не съм нахлувала в темичката ви, но като бивша октомврийка все пак хвърлям по едно око. )))

Гледам вече пазарувате, много хубави неща сте си купили за бебоците, честито и със здраве да си ги носят. )))

По темите за количките аз ще се изкажа - имам Грако, ето този модел, само че в син вариант
http://www.mothercare.com/gp/product/B0013DDT7O/sr=1-4/qid=12171 … 3041&mcb=core
за зимата е просто страхотна, с порт бебето няма никакъв проблем да се излиза в студовете, чаках само да стане 0градуса, за да сме навън.

При пазаруване от Кикиморско царство внимавайте много, особено на големи неща като колички, столчета за кола и т.н. От там си поръчвах лятната количка, увериха ме, че има едни функции, оказа се, че ги няма.

За помпите, първоначално си взех на Чико, но установих, че не върши работа и отново взех Авент - така че това е и моята препоръка, вярно, че са повече пари, но си струва. Единствено контейнерите им за кърма излизат скъпи, а като количество са малко.

Хайде стига съм досаждала, надявам се не ви е станало неприятно, че се вмъкнах в темичката. )

# 89
  • Бургас
Фиил ти ме уби smile3503 ,то с тоз тумбак съм като магнит за пичовете по плажа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт