Шопинг мания настава, че ОКТОМВРИ наближава.

• 13 588
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Хехе, имах предвид Недялка  hahaha Ама явно за теб съм си мислила  Simple Smile

# 31
feel_u, мяркай се по-често! Радвам се, че сте добре всички!

Grinning
Няма начин да се мяркам  Simple Smile
Там, където съм, нетът е най-малкото нещо, което няма  Simple Smile
Нещо съм станала търсач на силни усещания напоследък и не ме интересуват много битовите удобства, нали е важно че съм на 20 метра от плажа, ставам от леглото и съм сред природата (так изкарахме последната седмица на бунгало в Шабла, малкият се радваше на свободата и не искаше да се прибира). Да стоя в града за мен лятно време е голям кошмар и винаги съм някъде, с малката разлика, че тази година за първи път почиваме, а не работим по морето  Simple Smile

# 32
  • Варна
Момичета, знам че сте прави,но явно се породи някаква ревност на майка ми, то бебето е първо внуче и за двете баби,но понеже майка ми има само момиче-аз, и е много по-въодушевена за момчешките дрешки и цветове,отколкото свекърва ми,която има две момчета.
Ще и оставя всичко,което не държа да купувам сама на нейн гръб...да се насити едно хубаво
Майлили, ти кога влизаш в седми месец, бебето от линийка ти защо не се мести  в съседното поле..?

А за количките-ще избера аз, няма къде да отида, ама ми се искаше да споделя още една удачна-според мен де, та тия които все още не са се объркали тотално в морето от колички да имат по-ясен поглед

# 33
  • Варна
feel_u, направо се изумявам как издържаш покрай морето, че и в бунгало толкова време вече. Явно караш лека бременност,щом жегите и слънцето не ти пречат.

Недялче, кажи като на кого като модел искаш лентичка и ще ти направим.

# 34
feel_u, направо се изумявам как издържаш покрай морето, че и в бунгало толкова време вече. Явно караш лека бременност,щом жегите и слънцето не ти пречат.

Недялче, кажи като на кого като модел искаш лентичка и ще ти направим.

Пуканка, само една седмица бях на бунгало, през останалото време бяхме в къщата на родителите на мъжо ми в Шабла, ама сега правят ремонти и се наложи да се изнесем. А, ако ти кажа, че през нощта в бунгалото ми беше студено с едно вълнено одеало и че през деня докато не излезех на плажа, все си мислех, че времето е лошо, не знам дали ще ми повярваш... Просто, покрай брега и сред дърветата е по-прохладно, отколкото в града, а с плажа се съобразявахме с режима на детето и ходехме на плаж предиобяд за 2 часа и после - след 17 ч. Не готвех, не чистех, не пазарувах, какво да се натоварвам....

# 35
Мими, аз не разбрах всички тези неща ли си купила?  Laughing

А не, само едничко си купих Simple Smile

# 36
.... до следващия преглед сме девойка, пък после ще видим... Аз, обаче съм 99,8 % сигурна, че ще си остане младеж... поне докато порасне  Joy

Joy ох, рядко ми се случва да се разсмивам така, feel_u  Joy Блазя ви за моренцето, ей!

# 37
Госпойцe Димитрова и аз съм като тебе, свекърва ми има двама сина и и е първо внуче това, а за майка не е първо внуче, но до сега само момиченца има покрай нея. Та и тя е много въодушавена милата, но аз все излизам по магазините без нея само дето още не съм пазарила и тя не се е разсърдила още Laughing. Но свекърва ми е в Търново, така че поводи за ревност няма Wink.
 А днес ми се стори, че те видях на излизане от магазин Бебчо. Нали си фустопристрастена и висока Grinning? С черна рокля ли беше? И аз се захласнах в количките и пак се разконцентрирах с нови модели. И между другото helenka e абсолютно права за прилошаването! Днес ми се случи точно в магазина Бебчо, усетих как една топлина ме обля и се припотих...добре че таткото беше с мен!

# 38
  • Бургас
Пуки много благодаря за предложената помощ Hug
Невидимата на теб също Hug
Най-харесвам линийки като на Пуки и Майлили ,ама нали не знак какво е бебочето,за мен този модел не става Sad
Лека вечер милички,приятни сънища  smile3524

# 39
Здравейте
Едвам ви изчетох    Laughing
Добре дошли на новите мами   bouquet
На мен доктора само последния път ми  каза че ще имаме девойка,ама беше толкова сигурен,че ми каза че виждал 100 процента и аз даже купих вече няколко нещица в розаво.От каката има достатъчно дрехи и мисля да взема само няколко неща за бебка.Другата седмица започвам да плета пуловерче .........

Hug и лека нощ

# 40
  • Варна
Добро утро, мисля че успях да се наспя поне за една нощ, въпреки че се будих пак, за да гоня един комар.....
Но от много време не ми се бяха събирали толкова часове без да ставам(4-5 часа). Та сега съм свежа краставица   Laughing

А днес ми се стори, че те видях на излизане от магазин Бебчо. Нали си фустопристрастена и висока Grinning? С черна рокля ли беше? И аз се захласнах в количките и пак се разконцентрирах с нови модели. И между другото helenka e абсолютно права за прилошаването! Днес ми се случи точно в магазина Бебчо, усетих как една топлина ме обля и се припотих...добре че таткото беше с мен!
Ами, да-аз бях, фустите леко са изместени от рокли Laughing а ти да не влизаше в магазина с един мъж-твоят мъж вероятно? Засякохме се на външните стълби нали...? И ти беше с рокля...?
За прилошаването-случи ми се точно като излязох от м-н Бебчо и отивах към спирката на Мир, така ми премаля, там пък нямаше грам сянка къде да се сложа...От понеделник обезателно с водата в чантата Peace

# 41
  • Варна
Feel_u, добре си се завърнала, макар и за кратко  Grinning. Ти сега на защита ли си в София, да стискаме ли палци? И ние се чудим къде да отидем на почивка, ама без Никола, че то с него определено не е почивка. Май засега клоним към Кранево, че да сме по-наблизо, въпреки че не съм много очарована от цените  Sick
Момичета, аз досега не съм ви казвала, че преди 3 седмици на един плаж до Шабла, където бяхме на палатки, се засякохме случайно с Feel_u и малкия голям сладур Денис, които вече сигурно са черни като негърчета. И мъжа ми каза, че моя корем бил по-голям, пък аз бая се прасках, че с тая бременност съм по-елегантна  hahaha

Госпойце, щом трябва, се съобразявай с бъдещите баби, те се радват не по-малко от нас  Simple Smile. Между другото тази количка на Maxi-cosi на мен лично много ми харесва, изглежда лекичка, но не помня какво представляваше това Грако, което си хареса първоначално. Аз засега не се интересувам от колички, защото имам зимна от сестра ми /Pepino/ и по-нататък ще търся само лятна.

# 42
Добро утро!!!
Аз вчера се спрях на матраче и си харесах завивките та ще ходим да ги взимам скоро.Ето ги.....
http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=mattress& … 5f83b0b14ef97819b
http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=bedding_set&a … fa80cd4777532ec6f
Само че в склада цените са по ниски  Grinning
И да се похваля много съм доволна имам си нова ютия  Joy
http://www.domo-bg.com/product_detail.php?product_id=09030390
Подарък ни е от младоженците на които кумувахме.
Много съм доволна  Joy

# 43
  • София
Здравейте бъдещи мами!

Съжалявам, че се намесвам в темата ви! Simple Smile

Продавам комбинирана количка ЧИКО S3 в отлично състояние. Ето описание на количката - Количката е използвана 5 месеца. Използвах предимно зимния кош, с лятната част сме излизали макс. 3-4 пъти. Продавам целия комплект заедно, не искам да го разделям на части. Включва - зимен кош, столче за кола с база Autofix, летен вариант, покривало за зимния кош, което може да се слага и на столчето за кола, много топло поларено зимно чувалче, дъждобран, чанта. Зимният кош е много удобен, един от най-широките в сравнение с другите колички, има положения на гръбче т.е. може да е напълно хоризонтален или да се повдига леко. В чантата има и подложка за преобуване. Столчето за кола освен база има и възглавничка за новородено. Когато ходихме на ортопед първия месец той видя и похвали столчето, каза че е идеално за новородени и каза, че не е правилно да се слагат одеалца, пелени и т.н., както се налага при другите столчета с по-седнало положение. Тази част се маха, когато бебчето стане по-голямо. Заедно със зимния кош има и приспособление за транспортиране в кола - закрепя се с коланите на задната седалка и става много стабилно. В самия зимен кош пък има коланчета за бебето. Столчето за кола може да се слага върху рамката на количката. Цената на количката е 750 лв. Тук може да намерите снимки - http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=266412&cat=500. Моля, ако някой прояви интерес да ми пише на лични, защото нямам възможност да следя темата.  Peace

Пожелавам ви много радостни моменти около появата на малките съкровища на бял свят!  Hug

# 44
Аз пък имам въпрос към gery_roz. Тя беше казала, че тяхното легло е такова:
.
Отделно ли имаше място за повиване(нали Дибо имат ракли с място за повиване) или върху самото легло може да се сложи повивалник? Питам, защото плоскостите отгоре не са равни.

Общи условия

Активация на акаунт