Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви съвети се дават за закупуване на детски колички?
Какви са личните преживявания, свързани с бременността и майчинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви съвети се дават за закупуване на детски колички?
-
Какви са личните преживявания, свързани с бременността и майчинството?
-
Какви са предимствата на количките с помпащи се гуми?
-
Какви са характеристиките на количката Chicco S3, която се предлага за продажба?

Самите плоскости не пречат нищо че не са равни така са направени че може да се сложи дъска и на мен лично така ми беше по удобно

.Ние всичките мебели по поръчка си ги правим при един майстор дърводелец,приятел на мъжа ми.Той вече ни направи кухнята (по мой проект),но още не сме я монтирали,че не сме готови с пода.Аз ходя по магазините,гледам и после му начертавам какво искам и той го прави.Сега е наред да ни започва спалнята.Но то целия интериорен дизайн на апартамента си е мой,аз знам какво искам и как го искам,а той ми спестява много,защото в магазините е доста по-скъпо.Аз отивам към апартамента да правя компания на мъжа ми,и после ако мога пак ще се включа.