В деветия месец всички сме вече - идва АВГУСТовското човече

• 16 947
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, казаха че от догодина платеното майчинство става 12 месеца. Според майка ми щяло да важи и за нас  newsm78
Може би Синдерела ще каже дали е така ?
Би трябвало да важи, така или иначе дори и да кажат от 1 януари 2009, нашите деца няма да имат навършени девет месеца и като заварено положение, би трябвало и нас да включат!!!  Thinking

Галка, Каприс  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug

Адаш, имаш време как ще преносваш така!  Flutter

# 76
еЙ,ПАК ЯКО ПРЕПУСКАТЕ БЕЗ МЕН!

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 19:03 от mi6imadi

# 77
  • ....от ляво до десния завой...
Момичета, казаха че от догодина платеното майчинство става 12 месеца. Според майка ми щяло да важи и за нас  newsm78
Може би Синдерела ще каже дали е така ?

Брити, до колкото се информирах от мрежата, сега като прочетох въпроса ти в темичката това е предложение на НДСВ за бюджет 2009, който скоро ще почнат да обсъждат в НС, не е прието още и не е сигурно, че ще стане, защото попаднах и на една статия - итервю с Емилия Масларова от май месец, в която казва, че в момента платеното майчинство след раждането - тия 9 месеца са много повече в сравнение с времето през което майките в другите държави на ЕС имат възможност да си гладат бебетата - един вид ние българките сме били в превилигировано положение. Rolling Eyes
Ето  линкчета да прочетеш :
Предложения на НДСВ за Бюджет 2009 година в областта на социалната политика
Интервю с Емилия Масларова от 12.05.2008г.

Цитат на: mamadona
Синдарелка скъпа с какво я миеш твоята коса, направо не мога да повярвам колко ти е пораснала!   Моята сигурно ще й трябват 2 години за толкова израстване.

mamadona , не бях го видяла това въпросче, защото често не успявам да изчета всичко в темичките! Верно косата ми много порастна, преди месец я оформих да расте за дълга / не съм имала такава дължина коса от години/. Четох някъде, че през бременността от хормоните растежа се засилва и затова така се получава. Иначе я мия с обикновенни шампоани - Шаума, Нивея, нищо по-специално.
Това твое въпросче ми напомни за една реплика от ТВ Шоуто "Улицата" - Да не си си мила косата със Жожоба? Laughing Laughing Laughing

Мен друго ме притесни - че май смятат да задължат мъжете да излизат в бащинство?! Това направо е безумие! Много ми е интересно съпруга ми как ще транспортира малкия всеки ден по няколко пъти от Разград /където живеем/ до Исперих /където работя/, за да накърмя малкия???!!! Или може би аз трябва да търча по няколко пъти на ден по 74км ???!!!Поне като правят предложения да ги съобразяват с разпоредбите на Кодекса на труда, не да измислят всевъзможни глупости и да правят съществуването ни и адекватното реализиране на родителските ни функции невъзможно и тежко!!! ooooh!

сaprice и mama_galka 23 - да се държите момичета! С Вас сме и чакаме хубавите щъркелови новини! Hug

Честити рожби на steis и Ieppe! Да са живи и здрави и мамите и бебоците! Hug Hug Hug

# 78
Честити бебета!
Цял ден миткосваме из СОфия.Срещахме се с БИЗУ и много съм рзвълнувана от срещата.Голяма е сладурка,а колко е елегантна.А аз по домашни дрехи .Тръгнахме за минерална вода на Халите ,а стигнахме до Женския пазар и обиколихме един куп магазини.Ама по джапанки и потника ми омазан отпред - откакто съм с шкембе все се капя.Свинска му работа! Animal Pig

И аз си купих нощница  newsm44 - специално за кърмачки- не с копчета отпред ,а с едни дупки отстрани,а картинката е щъркел с бебе.ХИХиии,много ме изкефи с тези дупки.Те не се виждат и като дойде време за кърмене вадиш цицата през отворчетата.Незнах ,че и такова е измислено.Памучна и сладурска!Само Цици да има за дупките -  Laughing

Не мога да пиша много ,защото малкото Чудо не ме оставя!

# 79
Момичета аз се включвам само да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за подкрепата,и да кажа,че утре щом мога веднага ще се обадя,също искам да пожелая на Каприс леко раждане и живо издраво бебенце,както и на всички други които очакват всеки момент да им се случи!
Вярвам,че всичко ще бъде наред и нека бог да е с нас!
Много целувки от мен!  love001 newsm51

# 80
Мама Галка, Каприз Господ да бди над вас и вашите бебета! Изпращам ви цялата си положителна енергия и вярвам че всичко ще мине о.к. Утре веднага щом мога ще се включа пак! А на другите момичета - спокойна нощ и дано поспите! Много целувки и  Hug До скоро....

# 81
Мама Галка23 и Капризчето стискам палци мамчета с вас сме и знам че всичко ще е наред наспете се спокоино и утре да сте свежи за срещата която всички чакаме от девет месеца.Гушкам ви и ви прегръщам нека господ да е с вас и с бебчетата...... Hug

# 82
Желая късмет на Мама Галка, Каприз и бебоците им!

# 83
  • Бургас
Честито на всички обебили се мами!
Аз докато опера и огладя и гледай колко бебенца  Laughing
Утре сглобяваме кошарката и вече може да посрещаме беб.

Стискам палци на mama_galka 23 и сaprice  утре всичко да е наред и скоро да гушкат бебенцата!!!

# 84
Присъединявам се към пожеланията за Мама Галка и  Каприз . Господ да е с вас, да ви пази и скоро да се похвалите със здрави и красиви бебоци. Praynig
На всички ви пожелавам лека и спокойна Hug и стискайте още малко. Аз два дена умрях от киселини, чак се разревах от болки вчера, а пък през нощта като ме стегнаха едни болки ниско долу и в кръста, все си бях взела багажа, ама отмина ooooh!
Господ да ни пази всички, още малко остана Praynig Hug

# 85
 Желая успех на мамитата утре и щастлива среща с бебоците! newsm30 newsm30

# 86
Здравейте, момичета!!!
ЧЕСТИТ ПРИНЦ АЛЕКСНАДЪР НА МАМА КЛЕОПАТРА
ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСА ТЕОДОРА НА ДЕСИ!!!
ЧЕСТИТ ЮНАК ВАСИЛ НА СЕЙС!!!
НЕКА ВСИЧКИ МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА БЪДАТ БЛАГОСЛОВЕНИ, ДА НОСЯТ РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ И ДА ИМАТ НАЙ-ВЕЧЕ ДОБРИ СЪРЦА!!!
Момичета аз сега ще ви изчета, но да се отчета - днес се върна лекарката ми от отпуска и слушахме тоновете на малката - всичко е наред, утре ще я гледаме на ехограф, ще мепрегледат и ще ми пускат последни изследвания. Утре ще ми кажат окончателно след преглеа и измерването, дали ще раждам секцио, ще ви пиша допълнително Wink.
Благодаря ви за съветите, които ми дадохте вчера, днес нямах контракции ис е чувствах много добре.

# 87
хоп на ОТЧЕТ, сега ставам аз Embarassed цял ден сьм като парцал, гади ми се отпаднала сьм какво ми стана незнам ooooh! много ми е зле, а по-принцип не сядам на г..з.
миши голям смях с тия шкембета  и аз сьм като теб, вечно сьм с диня отпред Joy, а тая нощница дети си я купила и аз я гледах, ма една мама незнам коя беше сподели че като я облякла и хоп циците отвьн hahaha, премери я пьрво ако не си я Peace

# 88
Да ти се незнаят техниките сложих да си стерилизирам помпата и една бибка за беб и се изпогорих малеееееееееее много съм непохватна... #Cussing outМоя приятелка ми каза да си взема само наи необходимото и така да ходя в болницата а другото мъжа ми да ми го донесе после.Че ако се оцеля с някоя манго в предродилна има да се чудя къде са ми нещата.Случвали се и тия работи не се и учудвам.Ми трябва да видя да си взема някакъв стар джиесем че не се знае знае ли се ooooh!
Чудно ми е защо винаги има по някоя циганка като ражда човек.....

# 89
шиила не че нещо но четох някъде че преди да роди жената така се чувства внезамно чувство на умора гадене.Стягаи се мамче наближило ти е маи маи......

Общи условия

Активация на акаунт