В деветия месец всички сме вече - идва АВГУСТовското човече

• 16 953
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
шиила не че нещо но четох някъде че преди да роди жената така се чувства внезамно чувство на умора гадене.Стягаи се мамче наближило ти е маи маи......
знам мила но още немога да повярвам май, и ве4е много ме е страх, а пьк и нали трябва да пьтувам 1 час до болницата, и се притеснявам дали ще отцеля момента Praynig

# 91
Това с капането ми е любимо Simple Smile Шкембето ми пропуск няма, всичко лови. Като масичка ми е отпред.
Гледам се в огледалото и си спомням как питах дядо ми дали в корема му е порастнала диня.  Joy Сега изглежадам така  hahaha
Имам някакво гадно течение пак  newsm78

Синдерелка, това с бащинството също е бисер на Масларова. Пак се е изказала неподготвена милата. Ако не беше министърка щях да я съжаля, но сега съжалявам нас, че зависим от такова. Както и да е .

Мама Галка и Каприз, стискам ви палци за утре и ви пращам цялата си положителна енергия!   bouquet

# 92
Честито на Стейси  - браво мила, издържа геройски и роди едно прекрасно бебенце!   Да ти е жив и здрав Васил!!!
Чакаме с нетърпение родилите мами да споделят хубави емоции от вкъщи !
Да ви кажа и аз, че днес срещнах една прекрасна бременна усмивка - Миши, мила, ти с каквото и да си облечена с това излъчване, което имаш, си просто неотразима. Много се зарадвах, че те срещнах!
Аз днес бая се поразходих - видях се със "старите" колеги, които винаги много ме забавляват, често им правя забележки ... защото от много смях получавам контракции  Grinning Не че се оплаквам
Още не мисля за раждане..май ми е рано  newsm78, засега моята лекарка ми каза, че няма причина да не си родя нормално, което много ме радва  Simple Smile
Пожелавам на мамите с утрешно секцио безпроблемно и бързо раждане!!!  Hug
Радвам се, че при Кинли нещата са под наблюдение и дано скоро всичко приключи най-благополучно!

# 93
  • Все на втория етаж
Мама Галка и Каприс, с каква упойка ще ви е секциото? Аз май ще съм с пълна и хем искам, хем- не.

Каприс, мъж ми не поддава, пък и ти не писа, може да пусна една след като се приберете с бебкото. Simple Smile

Моят се запъва яко в кокалите ми и вече искам да го гуша. Още нямам количка, нито съм прала и подреждала.

Я кажете, как ви се струва името Максим? Снощи ми хрумна и като че ли за сега се спрях на него

# 94
Мама Галка и Каприс, с каква упойка ще ви е секциото? Аз май ще съм с пълна и хем искам, хем- не.

Каприс, мъж ми не поддава, пък и ти не писа, може да пусна една след като се приберете с бебкото. Simple Smile

Моят се запъва яко в кокалите ми и вече искам да го гуша. Още нямам количка, нито съм прала и подреждала.

Я кажете, как ви се струва името Максим? Снощи ми хрумна и като че ли за сега се спрях на него

аз ще съм с пълна упойка. от една страна е добре, защото съм голяма пъзла, а от друга- чак като се освестя ще знам какво и как е станало. досега ме беше страх дали ще ме хване упойката, а сега дали ще се събудя от нея  #Crazy  ooooh! дано всичко да мине добре!
Мисля, че Галка ще е със спинална.
не се притеснявай за поръчката, живот и здраве ще пуснем по-нататък.
Максим е хубаво име. Simple Smile
Благодаря на всички за подкрепата!  Hug  Мама Галка,  Hug
Може да се включа сутринта, ако не съм се затресла от нерви.
п.с. все забравям да ви пиша за нощниците. аз така искам да си купя готини нощници с крави като вашите  Mr. Green , но в нашата болницата дават от някакви техни- едни ужасни бабешки. всички изглеждат еднакви в тях  Joy

# 95
Цитат на: Иренка link=topic=
Я кажете, как ви се струва името [b
Максим[/b]? Снощи ми хрумна и като че ли за сега се спрях на него

Аз лично много го харесвам това име newsm10
 Абе мами,тази вечер в късните новини Масларова е оповестила това решение или проекторешение за  удължения период на платеното 90% майчинство,но за жалост аз ги пропуснах,надявам се утре да успея да гледам нещо по въпроса!

Лека от мен,че на синчето му се спи newsm46

# 96
Честито на Стейси  !!!!

# 97

знам мила но още немога да повярвам май, и ве4е много ме е страх, а пьк и нали трябва да пьтувам 1 час до болницата, и се притеснявам дали ще отцеля момента Praynig
И мен ме е страх мило все си мисля как ще е как ще мине но в името на бебчета ще се справим.... Hug
Каприс(е ще се събудиш и още как не го мисли.Бебока ти е седалище ли та ще си секцио извиняваи но не съм разбрала...

# 98
  • София
shiiila, мила и аз днеска съм така.. ям учудващо много и ми е отпаднало някакво, гади ми се.. абе гадна работа Sick
Иренка, Максим и на мен ми харесва Peace
caprice, не така бе, мила.. всичко ще е наред и с теб, и с mama_galka23.. и двете ще гушнете живи и здрави бебчета Hug

Леле, момичета, преди малко така гадно ме преряза ниско долу от дясно, че щях да умра, а беше за 2-3 мин.. като тръгна да раждам ако ме боли прекалено много ще взела да "сгъна".. на мен и без това ми пада ужасно много кръвното като ме заболи корема.. от време на време ме хваща шубето и то само заради тея пусни болки Sick #Crazy

# 99
  • Все на втория етаж
bobito81, а с твоето раждане какво стана? Секцио ли ще е?

Моето първо раждане беше секцио с пълна, заради седалищна Алекс  Laughing и тесен таз. Второто пак секцио, заради първо секцио и отнмово тесен таз, иначе е с глава надолу този път. Още се чудя за упойката, пълната си е доста гадна, имах чувството, че умирам, много странно усещане, усещах как упойката се разлива из вените ми. Crazy Събудих се и исках одеала, това си спомням от първите минути, а родих 16 Юли- горещоооо, но яко студ ми беше от упойката. Бях напълно адекватна чак следобяда. Но понеже не раждам в специализирана родилна клиника, анестезиолога е най- добър в пълната, та май отново ще да е такава. Confused Пък и аз, много яко пъзла съм, едва ли ще издържа да чувам как тропат скалпелите.

Още веднъж късмет, леко и безпроблемно да мине всичко и при двечките ви. Heart Eyes

# 100
  • SZ
Здравейте мамита!

Знаех си аз, че като се загубя за два три дни и ще има още нови бебоци.Голям кеф!

Да са живи и здрави и те и мамчетата им!!!

На Мама Галка и на Каприз желая успех утре и да са спокойни,толкова палци ще се стискат за тях,че няма как да не минат успешно нещата!

Аз вече за последно ходих по пътищата и вече се спирам вкъщи.Другата седмица скъпия ще ходи до Габрово при нашите,но аз ще си остана тук.Спирам вече разходките.И утре последно на работа и край.Ще търча само покрай баткото по малко и по консултации и това е.Вкъщи имам да оправям още неща,че нещо не ми спори.Искам да довърша всичко,да си приготвя и багажа за болницата и да чакам спокойно.Във вторник съм на ехограф,нямам търпение да видя колко е пораснал беб и да каже доктора колко още смята да расте и дали няма изгледи да се роди по-раничко.И аз вече нещо нямам търпение май.Хубаво ми е да съм бременна ама взе да ми натежава вече.Не мога да легна ,не мога да стана,не мога да се завъртя,пъшкам като парен локомотив и т.н.
Докато ви четях  до преди малко и си помислих как се изтърколи времето,като че ли вчера се събрахме да си споделяме тук.И колко далеч ни се струваше времето когато ще си гушнем дечицата,а те вече едно по едно започнаха да "валят"!

Хайде лека нощ,наспете се добре!!!  love001  love001  love001

# 101
Иренче ще се раждаме нормално доктора ми каза че ставам ща не ща ще го родиш  вика.Ако в хода на раждането нещо се усложни.Бебока се обърна с главата надолу и не е чак толкова голям бил ще видим.Ще се справим кои както му доиде да са ни живи и здрави бебитата.
Интрига мило то и на мен от тия болки ми става така повръща ми се ака ще има екшън но нищо нали казват че лесно маика се не става.А ти си ми толкова мъничка и крехка небои се ще се справиш няма да разбереш как както казва Фебчето вярваи с себе си и в бебчо...... Hug

# 102
Ох, мен нещо сън не ме лови.

Миши, и аз имам такава нощница с дупки.Моята е с костенурки и ме предупредиха да си взема по-голяма, та да не ми излизат нещата.

Никакви контракции не усещам още, но ми е тежко, ходя като патица и не мооооооооооога да си гушкам детето и да се грижа за него както преди.Омръзна ми да бременея Crossing Arms, уф. Сега разбирам как и е на свекито-тя е с 50 килца над нормалното, горкичката.А, и като съм почнала да мърморя-оригвам като свиня, легна и ставам да оригвам по 100 пъти, вие имате ли го това нещо бе хора, мноооого е гадно Sick.
Хайде, лека нощ! Отивам да се пробвам да заспя
.
Каприс и мама Галка,още веднъж, безпроблемно раждане, всичко да е наред утре Praynig, ще чакаме да се обадите.

# 103
  • София
Боби  Hug

Милички, ще лягам, че ме боли и гърба Laughing то какво ли не ме боли.. дали ще разбера, че раждам..!?? newsm78 Mr. Green

Лека и приятни сънища на всички.. аз отивам да гушкам мъжо, корема и възглавницата Heart Eyes smile3524

P.S. Вече си имам количка Mag England и кошница за кола Chipolino Laughing

# 104
  • Пловдив
Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебчета   bouquet. Да им са живи и здравички, да растят щастливи и добрички!
IntRiGa_GirL и аз купих количка на Mag England, много я харесах, когато я купувах. Сега започнах да се притеснявам дали не е много голяма и тежка  newsm78, иначе съм чувала, че за бебоците са страшно удобни. Ако можеш качи някоя снимка в албумчето  Wink
И аз ще си запиша gsm-a на някоя от феите вестителки за добрата новина, макар че аз съм от повече четящите мами  Embarassed
Тия дни не мога да ви смогна да изчета темичките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт