Може би ако имат по някаква нова играчка за леглата си и им кажеш, че тя ще се чувства самотна, ако те не спят при нея.
Феъри, браво на Мишето. И детелина беше така като малка, че и сега. Не ми се е тръшкала. Да ама на Иво така му светват очичките и ми прави такъв панаир, че избягвам да влизам с него въобще в магазин.
Малтеа, стискам палци да се оправи Теа, докато тръгнеш.

Ренката, като тръгнеш на работа и те завърти шайбата ще ги свалиш тия невидими излишни кг. Не се мъчи и наистина дето е казала Мартеа, не си обърквай организма.
Сиска, явно Дени е много чувствителен. Важното, е че вече е добре.
Дидка, вика напишете някой драма. При нас драмата, е че Детелнка и тя вече кашля. Миналта нощ е кашляла без да спре. Аз пък съм лепнала някаква чревна инфекция и миналата нощ я изкарах дежурна на тоалетната и легена. По пронцип не вярвам в разни глупости, но започвам да си внушавам, че серията от гадости у дома се засили след смъртта на свекървата.
Така както е тръгнало май ще пропуснем градината през септември. Като се закрепим малко ще отидем до Русе.

) Най-зле е, когато Марти не е спал следобед и привечер става киселица, мрънкавица, опъваща нервите на всички. Дано при вас добре вървят нещата, също и с половинката.
Важното е, че минава, макар и бавно. Още има тук-там по някое обривче. Захраних я успешно с глутенови - беше ми премисъл.
, знаех си че без това няма да минем, но докато затворя входната врата на градината вече беше спряла