Майчета 2005- Тема 114

• 15 115
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Иви да ти е жив и здрав! newsm38 newsm59
Болничките да се оправят.

# 181
Ама днес бомба е паднала! Crazy
Диана,Малейна,Дона,как са децата?Извинявам се,че се обръщам само към "посестримите",ама нали на един огън се печем.Вчера моя големия ме пощури,не искаше да излиза от един басеин,а аз кого по напред да вардя-малкия или големия.Бяхме на сбор на еленското ни село и добре ,че беше свеки,ама и тя едни команди раздава,а Даката не изпълнява,та ме втресе нервата здраво...и най-вече на черпещият им се баща Crazy
я разкажете и вие по някоя семейна драма,че да се развеселим.... Money
Голяма скука,ще взема да си сипя една бира! Twisted Evil

# 182
Гуш, имам снимки правени преди месец-ето http://valia777.multiply.com/photos/album/21/Apartament  ....тия дни ще поснимам пак и ще откриете разликата....
Дидка, семеини драми колкото щеш, но то4но сега не се сещам конкретно....абе май най-голямата драма е,че аз оправям апартамента-в смисъл покупки, с майстори и т.н /при това съм нон стоп с малката/....без финансовата страна-за това има кой да се грижи....

# 183
Мартейко, и на мен ми липсва форумския мохабет! Ама ей на, час и половина спах непукисно до дечко, вместо да уча, примерно  Wink Майтап си правя, нещо и на мен ми са вповече ангажиментите напоследък ,та все нямам време. Ама и ти нищо не казваш  Crossing Arms Мъжо слуша ли? Кола нова ще има ли? Ти преодоля ли страховете? Ще се качиш ли пак да караш? Трябва!

Иви, честито на твойто момче! Ама той наистина младок, бе  Rolling Eyes Моя направи четвърт век тамън като се запознахме. Ма то бе лИбов, целувки,... малииии... младини  Mr. Green

Камиж, ти отдавна беше писала, че с баща й на Ники сте разделени, ама десет постинги след твоя никой нищо не казваше, та аз си помислих, че не съм разбрала правилно. Не знам какво се казва в такъв случай... Дано да сте взели  правилното решение и да го преминете максимално безболезнено  Hug

Вале, супер Оправна мадама си ти! Браво! Скоро да си влезете в новото гнезденце  Hug

Гушче, много, много приятна почивка ви желая! Заслужавате я  Hug

Кате, ти от утре ли почваше даскалото? Аз във вторник съм на изпит, нещо ме домързява да чета, обаче  Embarassed  Как е принцеса Ава?

Тиа, а Калоянски как е ? Отдавна не съм те виждала?  Как върви разкритието на алергията?

И нашето момче утре се връща на градинка. Свито ми е сърчицето, че така си свикина с нас. Дано не плачка много. Че вече така сърцераздирателно плаче... с ония големи тихи сълзи... Още спи като  една буболечка, довечера ще дивее пак до среднощ  Crazy
Аа, чудех се какво още щях да пиша - от утре минавам на диета. За първи път в живота ми. Стискайте палци да се справя!

# 184
Ние цял ден бяхме навън,утре ще проверя какво става с градината!
И аз се надявам да съм взела правилното решение.

# 185

Дидка, семеини драми колкото щеш, но то4но сега не се сещам конкретно....абе май най-голямата драма е,че аз оправям апартамента-в смисъл покупки, с майстори и т.н /при това съм нон стоп с малката/....без финансовата страна-за това има кой да се грижи....

не ти завиждам,супер си натоварена ooooh!Аз съм без опит,точно в този период на живота (нанасяне в ново жилище) бях "трудна" Laughing Blush Mr. GreenМързеланка съм си,влязох на готово! Heart Eyes

# 186
Сиска, ако четеш от време на време - как е Дени - последно сестра ти ес включи, че е бил зле...

Чета, чета, редовно даже Laughing Екстра е Дени. Преди малко го оставихме в градинката за първия учебен ден. Беше доста спокоен.

Иначе нашето море малко прибързано приключи. Бяхме се настроили за още поне 2 дни плаж, море, мързел, ама дребен ни обърка плановете. Та дори не можахме да се сбогуваме с морето, щото буквално за минути вечерта преди да си тръгнем решихме да стягаме багажа и през нощта да отпътуваме. Още от втория ден в Бургас като го налегна една носталгия това дете.... ooooh! Не му се излизаше, не искаше да ходи никъде, мрънкаше че си иска на Враца. Иначе като отидем на плажа си умираше от кеф, голяма игра, голям смях... Единия ден явно хапна нещо кофти и като се събуди от следобедния сън повърна. Веднага живна, решихме че е било нещо моментно и вечерта си излязохме на кръчмичка, ама дребен пак се сдуха, омърлуши, взе да се оплаква че му е лошо и пак повърна. Цяла нощ и на другия ден беше екстра и пак решихме че е отминало, ще останем в Бургас, но ще пропуснем плажа, че беше ужасна жега, а ще ходим някъде на разходка. Дени си беше екстра, ама по пътя на връщане отново повърна. Чак тогава вече започнахме да се замисляме дали да не си ходим на другия ден. Вечерта вдигна лека температура и да видите как за 1 час стегнахме багажа и в 4 часа през нощта потеглихме. През целия път дребен спа - 6 часа и нещо. Събуди се на четвъртия час да повърне и отново заспа. Прибрахме се на Враца, продължи да спи до 18,30 и като се събуди не можехме да го познаем. Като живна това дете, развесели се, взе да дивее. И приключи с повръщането, мрънкането и нещастния поглед - само щом си стъпи на родна почва Laughing 

Доста беше отслабнал. За около седмица свали около кило и половина, коремчето му се стопи, ребрата му се брояха толкова ясно... Баба му и дядо му като дойдоха да го видят се изплашиха много сериозно, пък и аз се притеснявах. Но бързо си навакса, сега си е същото дете, даже баща му се шегува че ще ни разори - все иска да яде нещо.

Та такива работи при нас. Аз си започнах отново работа вече 10-ина дни и ми е чудесно. Както си и изнаех, ужасно много ми липсваше работата по време на отпуската. Първата седмица ми беше добре, но след морето - цяла седмица вкъщи, без работа....щях да откача.

Снимки от морето имаме доста, ще пусна едно линкче тия дни.

Бая глупости изписах, така че ви оставям на мира за известно време. Целувки на всички!

# 187
Добро утро!
Сиска радвам се ,че писа.
Ники и днес ще е в клуба ,че градината не работи май,после отивам да проверя.
Лек ден!

# 188
Сиска, може носталгия да го е гонила Дени. Наско през цялото море не искаше да се обади на бабите и дядовците, сякаш им беше сърдит. С един брадовчед на Борето, 'дето са голяма партия  Wink , говореше всеки ден. С бабите не щеше. И от време на време повтаряше, че си искал на Марково. Ама и аз без нито една негова играчка тръгнах. Само с плажните атрибути. Реших, че вече е голям, а май сгреших.
И имаме проблем с храненето. Не иска да яде нищо това дете. По някое кремче или Киндер Пингуи, кус-кус или някой друг залък, бутнат с прилъгване от мен. И вчера на обед така му се ядосах, че го вдигнах от масата и му казах, че няма да яде, докато сам не каже, че е гладен. Не искаше нито следобедна закуска, нито вечеря. Отслабнал е, а баща му само му се кара, че трябва да яде и т.н.. Което пък фиксира храненето като проблем и нещата се завъртат в омагьосан кръг. Наистина не може само сухотии да яде или пък все едно и също, но пък поне яде нещичко. Ох, дано градината има благотворно влияние над апетита му. Там уж все се храни. Дано да е и с удоволствие. Ще питам довечера като го взимам.

# 189
Привет, дами! Ние бяхме малко по Слънчев бряг и вчера се завърнахме.

Ками, много неприятна ситуация! Как се справяш?

Камиж, ти отдавна беше писала, че с баща й на Ники сте разделени, ама десет постинги след твоя никой нищо не казваше, та аз си помислих, че не съм разбрала правилно.
Май само ти си разбрала. Аз реших, че са разделени в смисъл, на различни места в момента Embarassed
И  к'ва диета кви пет лева Shocked Искаш да изчезнеш ли Wink
Ава е добре, ходи на градинка.
Аз почвам училище на 23ти.
Валя, последни напъни, а? Party Айде, ще чакам другите снимки, да сравним преди и след.
Нашият дом го направи съпружето. Аз само си занесох чехлите.
Аз правих старото жилище с майчинството, "на тъгадък"- за един месец. После "милото" каза: "Виж как правиш ти, виж как правя аз!" Twisted Evil Как не му взех мярка за шапка с някой тиган незнам...

# 190
и аз да се вкюча от работа вече, днес е първия ми работен ден от месец и половина почивка Rolling Eyes
Криси също замина спокойна на градина без плач, макар че много се притеснявах че ще е обратното, да видим колко ще ходим обаче дано е здрава защото от тези бацили ми писна изкарахме си една ангина преди да тръгне та ще видим.

Вале супер ще стане, само терасите да ти имам Hug, иначе ученика съм го оправила излязохме заедно и напазарувахме сега остава да видим учебниците които за наш късмет тази година ще са безплатни (както и за вас разбирасе)

Иви честито на мъжлето ти на патерици  bouquet

# 191
Привет и от мен Simple Smile

Миша също днес отиде за първи ден на градина след голямата ваканция. Обясняваше последните дни, че й е мъчно за дечицата и иска да ходи на градина, но сутринта по едно време се разколеба Laughing После обаче татко й каза, че е отишла без проблеми, малко се разсърдила, че й били взели гардеробчето с катеричката, но се съгласила и на такова с ягодка Laughing

Да ви разкажа как се удивих в събота от реакциите й. Водихме я в Джъмбо, въпреки че винаги съм си казвала, че в този магазин с дете не влизам Laughing Обаче искахме да й купим разни дрешки, а без нея просто не мога да уцеля номера, особено като става дума за панталони. И като тръгнахме да влизаме, си поех дълбоко въздух и казвам на мъжа ми да събере сили за борба с Миша. Обаче тя седна в количката и само разглежда, нищо не иска. Питам я "Искаш ли кукла?", тя ми отговаря - "Не, имам си кукла." Взехме й касов апарат, защото в момента се изживява като продавачка, хареса си една чантичка и... това беше, поиска само да разгледа, нито е пипала, нито е искала нещо, даже аз едно-две неща й предложих да й вземем, но тя отказа.  Shocked Направо не мога да си представя как се удържа това дете, мен ми идва да изкупя магазина като вляза там Laughing

# 192
Здравейте момичета Hug
Благодаря ви за пожеланията   bouquet
хииххи Fairy направо си ви представих в Джъмбо- аз 1 път съм ходила /като водих Теа по доктори май месец/ и бях с двете пикли малки и направо беше ужас. всяко нещо им беше интересно и трябваше да се види...пипне, бутне, браво на Миша, че е била толкова послушна  Peace, а с Лора направо се бях попотила там, беше решила че трябва да суче точно в магазина  #Crazy, не ме питайте къде съм се свирала Crazy Laughing
Ренка, Катка е права...ти за какви диети говориш... ooooh!, много си си добре даже...
Имам голям проблем, децата не искат да спят по леглата си- и двете се будят през нощта и искат при мен...а баща им като си е тук няма място за никого,,,кажете некой трик как да заобичат леглата си  newsm78
Сиска, големи премеждия сте имали на моренцето; хубаво, че дени бързо е влязъл в крачка и е наваксал отслабването Heart Eyes
Теа също като Насче ми прави проблеми с храненето- тя винаги си е била слабичка, което не е ненормално предвид физическата активност при рехабилитациите...но не иска да дъвче...иска все мачкано, дъвче само това което тя иска- кренвирши и пържени картофи съответно...предпочита неща, които иректно да гълта- кремчета, попари,,,не че не може да дъвче, а просто не иска,,,май вината пак е моя тук Sad

# 193
Колко хубаво, че се разприказвахме...

Браво на Дени, че бързо се е възстановил. Ние също имахме един проблемен ден на морето, точно с повръщане беше. Мина й за няколко часа.

Вале, щом за
финансовата страна-за това има кой да се грижи....
това са хубави ангажименти  Mr. Green, само кофти е, че си
Нашият ремонт продължава и до ден днешен, вече 6та година. Къща, без майстори и с финанси преко сили, нормално е да е така. Но пък после обичаш всяко кътче, защото буквално всяко нещо ти е минало през ръцете.

Ренка, мъжът ми пооправи сам колата криво-ляво. Трябва да се пребоядисва, но това ще е по-нататък, живот и здраве. Карам на много къси разстояния. В София едва ли ще карам пак някога Confused Преоткрих пътуването с градския транспорт - започнах всяка седмица да си купувам по една книга - все викам - нямам време за четене - а ето че имало. Така пътуването ми е изключително приятно, успях да изчета няколко неща, на които се точа открай време. За две седмици прочетох две уникални книги на Халед Хюсейни - Ловецът на хвърчила и Хиляда сияйни слънца. Горещо препоръчвам. Сега съм си набелязала 3 други, само чакам заплата. Така че - всяко зло за добро.
Ти, Ренка, луда ли си наистина, не си прецаквай метаболизма с диети. От толкова диети стигнах до момент, в който дебелея от въздуха. Ако нещо се дразниш на някое кило отгоре - повече движение и си готова. Изглеждаш перфектно!

Ками, и аз съм пропуснала момента, в който си писала. Ники как го изживява?

Феъри, Миша е страшна. Подозирам, че Теа би опищяла магазина в такава ситуация.

Иви, не мога да дам съвет за спането, защото аз и до ден днешен пускам Теа при нас, когато поиска. Като заспи я прехвърлям. Когато се върнахме от море, искаше да си спи в нейното легло, чак ми залипсва да се гушкаме преди заспиване.

На мен ми е притеснено, защото в сряда вечер заминавам в командировка, а Теа е все още болничка. Дано се оправят без мен. И по-точно, дано аз се оправя, че все там ще ми е акълът.

# 194
Иви, за спането съм пълен пас - Миша продължава все така да си спи с един от нас двамата. Не настоява да е в спалнята, обича си детската стая, но сама спи само 2-3 часа, после се събужда и или ни вика, или се примъква при нас Laughing Оставила съм решението на този проблем за далечното бъдеще Laughing Ясно ми е, че сега колкото и да я уча, като се роди бебето живот и здраве, пак ще сме всички накуп, така че се опитвам да не обръщам внимание на това.

Общи условия

Активация на акаунт