Болничките да се оправят.

Майтап си правя, нещо и на мен ми са вповече ангажиментите напоследък ,та все нямам време. Ама и ти нищо не казваш
Мъжо слуша ли? Кола нова ще има ли? Ти преодоля ли страховете? Ще се качиш ли пак да караш? Трябва!

Аз съм без опит,точно в този период на живота (нанасяне в ново жилище) бях "трудна"
Не му се излизаше, не искаше да ходи никъде, мрънкаше че си иска на Враца. Иначе като отидем на плажа си умираше от кеф, голяма игра, голям смях... Единия ден явно хапна нещо кофти и като се събуди от следобедния сън повърна. Веднага живна, решихме че е било нещо моментно и вечерта си излязохме на кръчмичка, ама дребен пак се сдуха, омърлуши, взе да се оплаква че му е лошо и пак повърна. Цяла нощ и на другия ден беше екстра и пак решихме че е отминало, ще останем в Бургас, но ще пропуснем плажа, че беше ужасна жега, а ще ходим някъде на разходка. Дени си беше екстра, ама по пътя на връщане отново повърна. Чак тогава вече започнахме да се замисляме дали да не си ходим на другия ден. Вечерта вдигна лека температура и да видите как за 1 час стегнахме багажа и в 4 часа през нощта потеглихме. През целия път дребен спа - 6 часа и нещо. Събуди се на четвъртия час да повърне и отново заспа. Прибрахме се на Враца, продължи да спи до 18,30 и като се събуди не можехме да го познаем. Като живна това дете, развесели се, взе да дивее. И приключи с повръщането, мрънкането и нещастния поглед - само щом си стъпи на родна почва
, говореше всеки ден. С бабите не щеше. И от време на време повтаряше, че си искал на Марково. Ама и аз без нито една негова играчка тръгнах. Само с плажните атрибути. Реших, че вече е голям, а май сгреших. 
Айде, ще чакам другите снимки, да сравним преди и след.
, иначе ученика съм го оправила излязохме заедно и напазарувахме сега остава да видим учебниците които за наш късмет тази година ще са безплатни (както и за вас разбирасе)

, а с Лора направо се бях попотила там, беше решила че трябва да суче точно в магазина
, не ме питайте къде съм се свирала
, много си си добре даже...