Да посрещнем "БУРГАС и морето" с приятели, танци, амарето - 61

• 16 736
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и У нас
Вери - Честит Рожден Ден на Маги /макар и на патерици  Heart Eyes/

И на мен Варна много ми харесва като град, а също и Пловдив  Grinning

Относно зоологическата градина, както Ками и знам, че е била в Морската. Милото ми е разказвало, че преди години, когато Кмета на града бил Айтозлия, решил и я преместил в Айтос .... Всъщност настоящия зоокът в Айтос според мен е доста бледо подобие на зоологическа градина  Rolling Eyes и наистина жалко, че нямаме  Thinking
Иначе и зоологическата в Стара Загора е много симпатична  Grinning

iveto_ - паяк да връща кола, това наистина си заслужава да се види  Mr. Green Шофьора може би е от тези по специалните  Whistling, с особени привилегии  Mr. Green

Mia Mia - за заведение на открито, може да провериш още /и съм виждала не веднъж/ РД в Морската: Чадъра, Градина или на площадката на Лукойл /заведението там, но самото заведение е малко  Sick/. Другият вариант е в парка на Славейков, Романса ....

# 121
# 122
Даже вече са открили убиеца

# 123
# 124
  • На морето!
Ние имаме вода, ходихме на плаж преди обяд и се изненадах колко е пълен плажа на Капани в делничен ден и то още преди обяд.
Р.Д. на Мърфи е добра идея, въпреки че има само люлка, пързалка и една къщичка. Иначе има меню- сандвичи с кашкавал, пържени картофи и сок за всяко дете- май 7лв беше. На Уест до кортовете в морската гледам има някакви пързалки, а и по принцип няма много коли наоколо и децата могат да си бягат на воля.

# 125
Ние утре си идваме в Бс, че сме на РД.Много добре си починах няколко дена.Simple Smile

# 126
Ние утре си идваме в Бс, че сме на РД.Много добре си починах няколко дена.Simple Smile
ти пък къде си ? какви са тия рожденни дни дълги

# 127
  • По света и У нас
Menina - последния път на Мърфито не видях люлка  Rolling Eyes, беше само тази малката пластмасова къщичка с пързалка  Peace

# 128
  • На морето!
Аз ходих на 18ти май т.г. и имаше една люлка от двойните, на които децата са едно с-у друго. Може и да са я махнали защото беше доста стара.

# 129
Само къщичката остана на Мърфито. Всеки ден с Дени минаваме от там, прибирайки се от яслата.

# 130
Дорета, колко на колко години ставате?
на х-л Драма има детски кът, много по-богат от Мърфи, правят и РД  Peace но е за по-малки
РД правят и на Чадъра и там до него заведението - има пързалки и люлки...
А пак за открито със забавления е в детския кът в морската, който се пада на края на Републиканска. Тази година не знам как е, но миналата имаше пицария и присъствах и на детски РД

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 11:39 от Amelia

# 131
Ние днес ще сме в Тити Тайс, ще пиша как е там.Айде, след малко тръгваме за Бс.

# 132

Синът на приятелка на майка ми...Да почива в мир Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 133
  • UK
 Случилото се е голям ужас  Cry
 Върна ме няколко месеца на зад когато убиха мое бивше гадже пред Елит. Само млади хора си отиват а убийците им си живеят живота  Cry

Да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose

# 134
Убийците излежават присъди. Не че това е някакво успокоение за преживелите такава загуба!

Общи условия

Активация на акаунт