Да посрещнем "БУРГАС и морето" с приятели, танци, амарето - 61

• 16 791
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Имам питанка -Има ли мама ,чието детенце миналата учебна година е посещавало частна занималня и колко и е струвало на месец?
Предварително благодаря  bouquet

35 лв.

# 211
  • Бургас
аХ'Не честито студентство! Много се радвам за теб и успех ти желая! smile3525

# 212
Нямаме вода от обяд. А сега се върнахме от плаж. Някой друг да е с такъв проблем в к-с Зорница и да знае кога ще имаме вода?

# 213
Влизам на бързо,за да почерпя за първата годинка на Мирко!

# 214
  • у нас
Честит първи рожден ден на Мирко! Да е жив и здрав, много послушен и да носи много радост на всички около него! Весел празник   bouquet

Ахче, честито ти студенство! Леко и безпроблемно да си вземаш изпитите и много яки купони ти пожелавам! Ех, как ми се иска и на мен сега да съм на твоите години и отново да съм студентка........ Спомениииииииии...............

# 215
Честит рожден ден а Мирко!  Много здраве и безгрижно детство!  Simple Smile

Аз няма да карам типичното студентство,записах умишлено задочно.  Simple Smile

# 216
Честито и от мен, да е жив и здрав Мирко и много да те радва  bouquet

# 217
здравейте милички, аз отдавна не сьм ви навестявала, за което се извинявам, но от време на време скришом  Embarassedви наглеждах. Сега да ви се похваля, на 29.07.08 в 20.04ч. се роди моята прекрасна принцеска Валентина , с мерки 2700кг. и 49 см.
самото раждане продьлжи 18 часа, нормално родих. сега сьм най-щастливия човек на света. вече ходим на разходки, и приемам предложения за излизане  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРКО  newsm59  bigdance2 newsm38, МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 19:56 от shiiila

# 218
Честита ти радост! Да ви е жива и здрава,много да ви радва ,само хубави моменти от сега нататък!  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Само оправи датичката,че 29.08 още не е дошъл.  Simple Smile

# 219
 hahaha Joy МНО СЬМ ЗЛЕ , благодаря ти ах, не

# 220
        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРКО!!!!! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!   

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА shiiila!!!!! МНОГО ПОСЛУШНО БЕБЕ ДА БЪДЕ  Wink

аХ'Нееее честитооооо! Много се радвам  Grinning Казах ли ти, че ще стане  Mr. Green Кога ще почерпиш  Mr. Green

# 221
Добро Утро Бургаски мами,так искам пак на моренце  Cry,благородно ви завиждам че там живеете  Heart Eyes.
Бях ви обещала снимки то морето Ето ги и тях
Малко са снимките , защото имаше и от на майка ми апарата но още не съм си ги свалила от нейния и затова са малко.

# 222
  • Бургас
Добро утро на всички. Ние не сме спали от плажното парти Spirit of burgas. До 6 часа сутринта музиката се чуваше все едно е до вкъщи, а сме доста далече от плажа. И беше адски горещо, а мъжа ми още е на АБ и малкия покашля и ме е страх да пускам климатик. Изобщо беше кошмарна нощ за мен.

# 223
Привет!

Ние се завърнахме от супер почивчица. Някой ходи ли на МТВ- партито? Как беше?

Хм, доколкото разбирам някои са били не по собствено желание...

Успешна седмица!

# 224
shiiila Честито ! Да ти е жива и здрава малката принцеса !

Честит Рожден и на МИРКО !!! Много здраве и безгрижно детство !

КатКа, ха, добре дошла  Laughing

Fineti, то у нас беше ужас 3 вечера подред, представям си у вас какво е било.....
не знам кога ще си доспивам  newsm78

п.с. ... ама много сте несериозни - само аз и Бубичко снощи пихме бира на Драмата, но пък ми хареса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт