LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 594
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 200
що така ме цакат с още 6,02 евро ОСВЕН обработка (която направих 2 евро с кода)... на втора стъпка, след валидиране на  ме уведомяват, че имам и такса доставка, която, изглежда, е и процент от нещо. И предишният път ми излезе около 12 евро цялотот удоволствие... Идеи?

едит: кукуку.... в два часа поръчка прави ли се....  Tired

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 02:10 от belyata

# 1 201
Пет процента от стойността на поръчката ти .Тях няма как да ги махнеш.

# 1 202
това е нещо като ДДС - аз така го разбирам Peace ъ не можеш да го махнеш

# 1 203
това е нещо като ДДС - аз така го разбирам Peace ъ не можеш да го махнеш

ДДС е включен в цената. Това е такса за обработка и пакетиране и както е обяснила cvetomir@ няма как да се махне.

# 1 204
Момичета, как се оправяте с размерите за 2 годишните деца? Притеснявам се дали поръчаните дрешки за 2 годинки ще ни станат и до кога, а за съжаление за 3 няма, при почти всички детски модели размерите са 2 години и следващия е за 4  Sad Вие какво купувате-малки ли са 2-ките и много големи ли са 4-ките  newsm78
Аз купувам за 2 год. и всичко ни е ОК.Като ти гледам лентичката с възраста на детото,още доста време ще ви стават.Не се притеснявай.Имам и някои за 3год.,но ни идват големички.Особенно една жилетка и едни панталонки,които умишлено  взех по-голями за есента,но ще ги носим напролет.Иначе детенцето ми е 92см и 14кг. Peace

# 1 205
  • София
Момичета, някой има ли това яке да каже как вървят рамерите и дали е хубаво?

http://www.laredoute.fr/vente-veste-les-impeccables.aspx?product … tegoryid=47074112

аз го имам, хубаво е, но си вземи един номер по-голямо!

# 1 206
Имам пък въпроси за моята дублирана поръчка от 01.07. Има ли още чакащи поръчки от тази дата за митницата? Пиша им, но никой не ми отговаря, незнам дали е пратена поръчката или чек за стойността. В акаунта ми пише 2 поръчки с различен номер. Адреса в първи пост за запитвания верен ли е? До колко седмици след дублирането се получава чек? Благодаря ви.

# 1 207
  • София
Според вас два чифта дамски маратонки в митницата ли ще ги получа или в пощата.С кутиите дали ще се съберат в редутските пликове?

Би трябвало да са ти за поща нещата  Peace

аз имах един чифт мокасини, с кутията бяха 0.806 кила! Според мен е гранично положението!

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 08:36 от Rima

# 1 208
  • София
Искам да попитам за колко време горе-долу идват последните ви поръчки.Моята нещо се бави,а е за пощата-вече 17-18 дена,дали покрай намаленията идват по-бавно..?

на 29.07 получих на поща от 09.07

# 1 209
Amelly, размерите на сакото са: рамене - 39 см, под мишниците - 47 см, талия - 44 см, дължина - 64 см, дължина на ръкава по външния ръб - 61 см, дължина на ръкава по вътрешния ръб - 46 см.
Etna беше ме питала за него и тогава ги дадох, но пропуснах да й кажа моите размери: талия - 72 см, бюст - 94 см, ръст - 170 см.

Sun,сърдечно благодаря  bouquet!Снимките,размерите и твоите мерки ме ориентираха идеално  Simple Smile.
............

Etna, радвам св, че съм помогнала!  Hug Само съжалявам, че бях забравила още първия път да ти дам мерките си и те забавих. Дано не е било късно!  Confused

# 1 210
Адреса в първи пост за запитвания верен ли е? До колко седмици след дублирането се получава чек? Благодаря ви.

Обикновено гледам да не пиша глупости  Joy
Верен е, естествено. Само че трябва да получиш автоматичен отговор, когато им пишеш. Ако не си го получила - значи нищо не си изпратила.

# 1 211
  • София
Момичета, според вас  2 чифта мъжки дънки дали са под 2 килограма? newsm78

# 1 212
Адреса в първи пост за запитвания верен ли е? До колко седмици след дублирането се получава чек? Благодаря ви.

Обикновено гледам да не пиша глупости  Joy
Верен е, естествено. Само че трябва да получиш автоматичен отговор, когато им пишеш. Ако не си го получила - значи нищо не си изпратила.

Верен е адресът, аз вчера им пратих запитване, защото ми се бави много една поръчка и веднага получих отговор, а до края на деня получих и 2ро писмо от тях, в което ми обясняваха, че доставката до БГ е от 3 до 6 седмици и да стоя спокойно, но незнам защо си мисля, че няма да дойде  #2gunfire
и не съм спокойна  Joy
Алекс1 - благодаря ти за добре свършената работа / става въпрос за първи пост / без теб щях да се лутам като патка из сайта   bouquet

# 1 213
Забелязахте ли промяната в цените днес?

# 1 214
  • София
Aбсолютно, точно се дивя!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт