LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 824
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 90
Julie благодаря !   bouquet

# 91
Сега и аз имам въпросче - харесах си това якенце от новите, но не разбрах каква му е кожата Thinking

# 92
вече не виждам снимки на поръчаните от мен артикули в суивито. не защото са с кръстчета, просто няма и помен от снимка. само при мен ли е така? исках да погледна какво чакам от 2ри, защото вече забравих. иначе ваучера ми пристигна, но поръчката никаква я няма. моите постоянно се губят Sad

# 93
вече не виждам снимки на поръчаните от мен артикули в суивито. не защото са с кръстчета, просто няма и помен от снимка. само при мен ли е така? исках да погледна какво чакам от 2ри, защото вече забравих. иначе ваучера ми пристигна, но поръчката никаква я няма. моите постоянно се губят Sad
Не е само при теб. Според мен са си променили сайта и вече няма картинки там Sad

# 94
Не е само при теб. Според мен са си променили сайта и вече няма картинки там Sad

Е, наистина не се виждат снимките вече. А беше доста удобно, защото и на мен ми се е случвало да забравя какво точно чакам  Embarassed

# 95
  • Варна
Аз пък от снощи не мога да си вляза в кошницата през нито един браузър.

# 96
  • Пловдив
mamaB чакаме отзиви за ботите Simple Smile Сега вече няма да забравя кой ги е пуснал Simple Smile
[b]MimSSS[/b] да и ние сме на 17-ти,но вие сте батко с една година  Hug
Момичта преди време някой беше писал че е забеляззал че като дръпнат парит тогава тръгва поръчката,някой дали е забелязал подобно нещо.За поръчката от 17.07 са ми изтеглили парите тази сутрин,колко ли ще пътува от франция до Пловдив  newsm78 Чудя се дали ще дойде до 09.08 че от 10.08 сме на море.........ама ще изчакам максимално пък тогава ще пазааря тук Simple Smile

# 97
  • Пловдив
sis7 ,точно и аз се чудех ...  newsm78
за поръчката ми от 06.07. са ми дръпнали парите на 10.07.Досега не съм се замисляла,защото пратките идват за 9 дни ,ама сега като се забави и се разрових...

# 98
Моите пари за поръчката ми от 7.07, ги дръпнаха няколко дни, преди да дойде. Понякога не са свързани тегленето и пристигането, май  Thinking

# 99
Получих колет от 06.07.
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-levi-s.aspx?productid=3240 … tegoryid=23110696
цвета е по ярко розов, идва малко късичка, но то и аз не съм нисичка
http://www.laredoute.fr/vente-top-dentelle-les-essentiels.aspx?p … tegoryid=23110696
от басмичка е, седи страхотно, на бюста е много добре ушит
http://www.laredoute.fr/vente-top-active-wear.aspx?productid=324 … tegoryid=23110696
взех си 42/44, защото само този номер имаше и не съм сбъркала, явно е умален, принципно си купувам 38/40, стои си точно като на снимката
http://www.laredoute.fr/vente-sac-anne-weyburn.aspx?productid=32 … tegoryid=22907573
тази чанта в черно за приятелка, много е шик
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-superstar-ii-a … tegoryid=45584191
тези маратонки са чудесни за лятото, на главната в Пловдив са 149 лв, когато ги поръчахме бяха 27,50 евро
тренча-подарък е доста по-добър от кафевия тренч-подарък, стои много добре, талията пада ниско, плата е по-хубав, харесва ми

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 12:12 от gns

# 100
Моля кажете с каква дума търсите анцузи? Трябва ми за момченце ръст 102,обаче намирам само 5-6 варианта с цени над 15Е. Опитвам да открия отделно долнище и горнище,които стават комплект,но и такива не намирам.

# 101
Някой знае ли като получат колета на митница, след колко време се получава известието?

# 102
Момичета, възползвали ли сте се от офертата "2 achetés le 3 ème offert* "

аз реших да пробвам със сутиените, но като си ги вкарам двата в кошница, там никъде на се отразява третия като подарък ...  пък направо три като вкарам в кошницата - и на трите цената им излиза... доколкото разбрах един размер трябва да са и е така, но дали трябва да са и различен модел, не мога да схвана  newsm78

.... че ми стана интересно

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 12:17 от Amelia

# 103
Някой знае ли като получат колета на митница, след колко време се получава известието?
За Плевен казвам, но взимам от пощата колетите над 2кг, не от митницата. Известие е идвало най-рано 2 дни, след като съм си взела поръчката (това,когато съм ходила да проверявам на  място).

# 104
За Плевен казвам, но взимам от пощата колетите над 2кг, не от митницата. Известие е идвало най-рано 2 дни, след като съм си взела поръчката (това,когато съм ходила да проверявам на  място).
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт