LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 694
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Момичета, разблокирали са ми вече сумата за една от поръчките /13.07/ а редутците не са си ги изтеглили все още......някой знае ли какво следва от тук на сетне  Thinking
пиеш едно за тяхно здраве Wink Случва се понякога да не изтеглят парите

# 151
  • София
Знам, че тази жилетка я имат доста момичета, може ли пак мнение, че не помня какви бяха отзивите преди  Crazy

На мен ми хареса....бях я поръчала за себе си, но майка ми ме изнуди та й я подарих......не ми се е оплакала нещо  Peace

# 152
А тези кръгли цени до кога са newsm78

Преди има-няма 3 часа се обсъждаше този въпрос  Wink

# 153
  • София
Момичета, разблокирали са ми вече сумата за една от поръчките /13.07/ а редутците не са си ги изтеглили все още......някой знае ли какво следва от тук на сетне  Thinking
пиеш едно за тяхно здраве Wink Случва се понякога да не изтеглят парите

Ако не се разбързат малко май ще пия и второ за тяхно здраве ако е така  Mr. Green

# 154
Момичета , интерсуват ме тези детски маратонки, номер 26 или 27.

http://www.laredoute.fr/vente-versa-de-reebok.aspx?productid=324 … tegoryid=22927884

http://www.laredoute.fr/vente-outbreak-nike-bebe.aspx?productid= … tegoryid=22927884

http://www.laredoute.fr/vente-puma-sacramento-stencils-diams-beb … tegoryid=22927884

Отговарят ли си на номера, размер на стелката и качеството на самите маратонки.

А и това яке, толкова обсъждано миналата зима /ама като не се сещам, кой какво казваше тогава/, дали размер 114 ще бъде много голямо за дъщеря ми , която  зимата ще е на 3г. и половина

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482

За Puma-та поръчай +1 , имаме ,но  друг модел,по таблицата на кутията за 26 номер дават стелка 16см,за 27 -16 1/2см

# 155
 newsm44  Най-пос.е - току що ми звънна пощальонката с известие! Тръгвам към митницата, после ще показвам  Hug

# 156
newsm44  Най-пос.е - току що ми звънна пощальонката с известие! Тръгвам към митницата, после ще показвам  Hug
късметлийка от коя дата ти е колета?

# 157

От коя дата?

Имайте предвид, че ремонтират едното платно на бул "Сливница" и движението около митницата е ад, сутринта бях в района по друг повод и едвам се измъкнах  ooooh!

# 158
  • Пловдив
малииии ,не ме стряскайте така.И аз чакам една 38.По принцип 38 ли носите?

Да 38. В талията ми теснее, а надолу ми е широка. Освен това е доста прозрачна
ч
Ами каквото -такова.За тия пари ще я прежаля.Дано другите неща са добре.
В този ред на мисли,някой поръчвал ли е тренча с кода за подарък?Искам да поръчам за майка ми ,ама никъде не намирам отзиви

# 159
Правилно ли разбрах,че ако ми излезе голата негърка,имам отказана поръчка?

# 160
В този ред на мисли,някой поръчвал ли е тренча с кода за подарък?Искам да поръчам за майка ми ,ама никъде не намирам отзиви
Аз го имам в поръчката от днес дето си взех, харесва ми, само копчетата нещо не ми допадат, но това се сменя Simple Smile Мисля, че си струва, ако говорим за черния тренч на талисиме (така ли се пишеше Embarassed)

# 161
Правилно ли разбрах,че ако ми излезе голата негърка,имам отказана поръчка?

Напротив, радвай се ако ти се появи.  Peace Значи нямаш нищо отказано.

# 162
Аз чакам от 11-ти едни подаръци за рож.ден и взех да се притеснявам ,че няма да пристигнат навреме ooooh!

# 163
  • Къде ли не...
Искам да ви попитам мога ли от един акаунт да пазарувам с две карти?Благодаря!  bouquet

# 164
  • София-Младост
Искам да ви попитам мога ли от един акаунт да пазарувам с две карти?Благодаря!  bouquet
Да.

Общи условия

Активация на акаунт