LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 753
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 135
момичета в Бургас са пристигнали много колети
 от Франция
newsm44 дано моя да е пристигнал

# 136
аз май не се изразих точно. или по-скоро, изразих се паникьосано.
чакам 4 поръчки. 2 стоят в суивито веднага като го чукна. а всичките 4 се намират в toutes mes comandes.
не знам защо така са ги разделили.
така или иначе, явно писмото, което са ми пратили, не касае отказ на поръчка, за която информация съм ви много благодарна  Wink
ще чакам.

Там стоят всички поръчки и отказаните и получените,я си провери в Меs Remboursements, щом ги  няма в суивито,още като го отвориш е възможно да са ти ги отказали

# 137
искам да ви попитам как точно става плащането с кредитна карта?извинявам се ако се повтарям.

# 138
  • Пловдив
малииии ,не ме стряскайте така.И аз чакам една 38.По принцип 38 ли носите?

# 139
 от Франция

Ти откъде разбра? newsm78

# 140
искам да ви попитам как точно става плащането с кредитна карта?извинявам се ако се повтарям.

Прочети първия пост!

# 141
  • София
аз май не се изразих точно. или по-скоро, изразих се паникьосано.
чакам 4 поръчки. 2 стоят в суивито веднага като го чукна. а всичките 4 се намират в toutes mes comandes.
не знам защо така са ги разделили.
така или иначе, явно писмото, което са ми пратили, не касае отказ на поръчка, за която информация съм ви много благодарна  Wink
ще чакам.
В първия екран на суивито седят 25 артикула, ако си пускала една поръчка с 25 неща, то в него ще виждаш само една поръчка, ако си пускала 2 по 12-13 ще виждаш двете, ако си пускала 4 по 3-4 неща ще виждаш 4-те. В toutes mes comandes се виждат вече всички поръчки които си правила, а в мес ... нещо си  Simple Smile е хубаво да ти седи голата негърка, там са вече върнати артикули и поръчки.

# 142
 от Франция

ами една приятелка е ходила да проверява за нейния и са и казали че са пристигнали много колети но още не били описани

# 143
  • Пловдив
Момичета, възползвали ли сте се от офертата "2 achetés le 3 ème offert* "

аз реших да пробвам със сутиените, но като си ги вкарам двата в кошница, там никъде на се отразява третия като подарък ...  пък направо три като вкарам в кошницата - и на трите цената им излиза... доколкото разбрах един размер трябва да са и е така, но дали трябва да са и различен модел, не мога да схвана  newsm78

.... че ми стана интересно
Трябва да са 1 номер` може различни цветове

И другото условие е да не са намалени.

# 144
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
малииии ,не ме стряскайте така.И аз чакам една 38.По принцип 38 ли носите?

Да 38. В талията ми теснее, а надолу ми е широка. Освен това е доста прозрачна
ч

# 145
Момичета , интерсуват ме тези детски маратонки, номер 26 или 27.

http://www.laredoute.fr/vente-versa-de-reebok.aspx?productid=324 … tegoryid=22927884

http://www.laredoute.fr/vente-outbreak-nike-bebe.aspx?productid= … tegoryid=22927884

http://www.laredoute.fr/vente-puma-sacramento-stencils-diams-beb … tegoryid=22927884

Отговарят ли си на номера, размер на стелката и качеството на самите маратонки.

А и това яке, толкова обсъждано миналата зима /ама като не се сещам, кой какво казваше тогава/, дали размер 114 ще бъде много голямо за дъщеря ми , която  зимата ще е на 3г. и половина

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482

# 146
  • София
 от Франция

ами една приятелка е ходила да проверява за нейния и са и казали че са пристигнали много колети но още не били описани

И на софийската митница положението е същото.......много пристигнали колети, но все още не са ги обработили и по тази причина не можах да си взема новия пристигнал  #Cussing out

# 147
Знам, че тази жилетка я имат доста момичета, може ли пак мнение, че не помня какви бяха отзивите преди  Crazy

# 148
  • София
Момичета, разблокирали са ми вече сумата за една от поръчките /13.07/ а редутците не са си ги изтеглили все още......някой знае ли какво следва от тук на сетне  Thinking

# 149
  • морето и сините вълни :)
вече почти нищо неможе да се отвори да се види
Постоянно ми излиза таз свирукащата девойка  #Cussing out с тез въпросителни около нея
Изнервя ме  като я видя .. Twisted Evil

А тези кръгли цени до кога са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт