LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 107 322
  • 1 428
  •   2
Отговори
# 420
Цитат
И ми е по-любопитно от всякога какво ще изскочи от кашона,понеже въобще не помня,а и съм си изтрила потвърдителния мейл

Погледни си в Суивито и ще видиш какво ще излезне. Laughing

# 421
  • Перник
marzeliva успях да направя снимки. То и аз видях, че ги има днес пак в сайта, ама като като се опитам да ги отворя ми се появява онази. http://picasaweb.google.com/nadiad79/LdRedoute
Ако успееш да ги поръчаш няма да съжаляваш. Ризката стои много нежно. На якето има връзка за стягане на талията, ама на мен ми идва малко под бюста  hahaha

# 422
  • Mediterraneo
Аз днес получих един от 03.08. - 2 кила и половина  Mr. Green Mr. Green
 а следващите са вече от 09.08 нататък

Еееее, мацка, ти си с яки привилегии!!!! Някои хора от юли още не са получили, ти от август взе Mr. Green

Joy

# 423
Някой случайно да има маратонките Умбро н-р 43 и да му хващат прах в гардероба? Баща ми се сети кога да иска от тях  Rolling Eyes

Аз имам №44, от тези дето не си отговарят на номера- стелката е 27см.

# 424
Тези ги взех вчера, много са хубави и изненадващо за мен са с връзки  Crazy вървят назад в номерата.
http://media.laredoute.fr/product/picture/46961922o_aix.jpg
С един номер надявам се, както си пише или...?
От коя дата ти е поръчката, аз ги чакам от 09.07., но за сега няма известие.

Да, в описанието им пише да се поръчват с номер по-голям. От 5 на митница беше поръчката.

# 425
  • София
Момичета, имам едно питане относно един мой прослувут ваучер, който чакам вече 50 дни и не  пристига. Писах за пореден път и ето какво ми отговориха:

Yes, the voucher of 51,71 ¤ has been shipped on June 11th. You can use use it online in step payment by clicking on "Note d'avoir ou bon d'achat" and by indicating its number : 613859269.

Това ли е номерът, който трябва да използвам, за да пазарувам или е някакъв номер на пратка, който нищо не ми казва...

# 426
Момичета, имам едно питане относно един мой прослувут ваучер, който чакам вече 50 дни и не  пристига. Писах за пореден път и ето какво ми отговориха:

Yes, the voucher of 51,71 ¤ has been shipped on June 11th. You can use use it online in step payment by clicking on "Note d'avoir ou bon d'achat" and by indicating its number : 613859269.

Това ли е номерът, който трябва да използвам, за да пазарувам или е някакъв номер на пратка, който нищо не ми казва...

Бързо изтрий този номер.Това е номера, който да ползваш!!!!

# 427
  • София

Мерси  Peace
Чела съм в стари постове, че номера се ползва само за конкретния акаунт, за който е пратен, така че не би трябвало да може да пазарува някой друг с него  Hug
Просто не знаех колко цифри трябва да има и дали този е надежден, затова го постнах, мерси още веднъж  Hug

# 428
Момичета, моля ви, ако имате възможност, погледнете това
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00004,
виждат ли ви се много лъскави? Нали правилно съм разбрала, че са лачени? И въобще, харесват ли ви?
Предварително благодаря!  bouquet

# 429

Спокойно, никой друг няма да може да го ползва! Просто ако няма издаден ваучер на негово име, в полето където се въд=жеда ще му изпише , че няма издаден ваучер. Знам от личен опит: Издаден ваучер на единият акаунт, не мога да ползвам на друг.

# 430
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00004,
виждат ли ви се много лъскави? Нали правилно съм разбрала, че са лачени? И въобще, харесват ли ви?

Ако не пише verni, значи не са лачени.

# 431
 EmbarassedАз пак да помоля,ако някой има реални снимки на това:
да ми прати линк да го видя "на живо".Искам да разбера зеленото какво точно е,а ако още малко се почудя ще свърши и малкия р-р за баткото Rolling Eyes.

# 432
Предварително благодаря!  bouquet
на мен точно на лачени ми приличат

# 433
"В лакирани fripé и петата края" пръстите и петата само са лачени, значи. Благодаря!

# 434

Лачени са - мачкан лак. И на мен страшно много ми харесват. Ако бяха намалени, нямаше да се замисля изобщо.  Grinning

ПП. En verni fripé et talon fin означава От мачкан лак с тънък ток.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт