LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 903
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, имам въпросче. Понеже са ми отказали прословутата поръчка от 30.06 и искат да ми изпратят чек. Искам да им пиша да ми изпратят ваучер, това на кой адрес трябва да стане, на този от първата страница ли? Помогнете, моля ви  newsm17
Да на този от 1 стр.Каквото и питане да съм имала винаги на този адрес съм им писала  Peace

# 601
  • София
 Може ли едно въпросче, на първа страница четох че вече не пращат чекове, а ваучери. Скоро засичах някъде че говорехте да се пише на франсетата  и да си поискаш да ти пратят ваучер, а не чек newsm78. Има ли нужда все още да се пише при проблем или те сами си пращат ваучера. Получих една поръчка от осми и в суивито едва сега видях като не пристигнаха, че две неща са отбелязани като изчерпани и нон фактурес. Още ги няма в реимбурсмента обаче.

# 602
Момичета, имам въпросче. Понеже са ми отказали прословутата поръчка от 30.06 и искат да ми изпратят чек. Искам да им пиша да ми изпратят ваучер, това на кой адрес трябва да стане, на този от първата страница ли? Помогнете, моля ви  newsm17
Да на този от 1 стр.Каквото и питане да съм имала винаги на този адрес съм им писала  Peace
Благодаря ти много!  bouquet Дано да се съгласят на ваучер, че иначе големи хамалогии

# 603
  • into the blue
Ето и малко реални снимки на някои от покупките от 3 и 17:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6695978 -19 номер
Би ли  измерила стелката отвътре, ако е възможно на детската Пума.

12см 

# 604
Може ли едно въпросче, на първа страница четох че вече не пращат чекове, а ваучери. Скоро засичах някъде че говорехте да се пише на франсетата  и да си поискаш да ти пратят ваучер, а не чек newsm78. Има ли нужда все още да се пише при проблем или те сами си пращат ваучера. Получих една поръчка от осми и в суивито едва сега видях като не пристигнаха, че две неща са отбелязани като изчерпани и нон фактурес. Още ги няма в реимбурсмента обаче.
Аз им писах, че искам ваучер, при това на френски им го написах и пак ми пратиха чек  Mr. Green
Сега съм им върнала чека обратно с молба за ваучер, Сабине уж обеща  Rolling Eyes

# 605
  • Разпиляна във въображението
Имам известие за пратка - 8 кг. Laughing Ще се хваля и аз по-късно

# 606
Според мен щом са no facturees значи не са ти фактурирани виж във фактурата ако не са значи не са ти взели пари за тях,а ако са фактурирани а ги няма значи им пиши

# 607
  • София
  Благодаря ви за отговора и съветите  Simple Smile

# 608
Скриването на картата не помага при мен - знам цифрите и кода наизуст  Embarassed

А на мен браузера услужливо ми ги помни  Embarassed

Извинявам се за офф-а, но Julie, това е невероятно опасно, ако съм те разбрала правилно - пази ти номера на картата - не дай си боже, ако някой реши да хакне системата....Само отбелязвам...Дано да съм полезна, но по-добре ги изтрии!

И за да не е съвсем офф  Peace поръчах на мъжа ми това http://laredoute.fr/vente-t-shirt-trompe-l-oeil-manches-courtes- … tegoryid=48583641 в размер М, той е 185 и 85 кг. Дали ще му е добре? Нямаше други размери  Blush, а ужасно ми хареса.

И се присъединявам към питанката - http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5052572&Size … ue&ksource=-1 - това пак за същия човек, какъв размер трябва?

Мерсиии!  Crazy

# 609
  • София-Младост
Ето и малко реални снимки на някои от покупките от 3 и 17:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6695978 -19 номер
Би ли  измерила стелката отвътре, ако е възможно на детската Пума.

12см 
Хм, аз съм поръчала 18 номер...дано му станат.

# 610
И за да не е съвсем офф  Peace поръчах на мъжа ми това http://laredoute.fr/vente-t-shirt-trompe-l-oeil-manches-courtes- … tegoryid=48583641 в размер М, той е 185 и 85 кг. Дали ще му е добре? Нямаше други размери  Blush, а ужасно ми хареса.

Мисля, че на този ръст, размер М ще му късее....

# 611
поръчка от 11.07  -  рано ли е още  да пристигне? Кога мога да я очаквам според вас?
мерси  bouquet

# 612
  • Пловдив
Скриването на картата не помага при мен - знам цифрите и кода наизуст  Embarassed

Извинявам се за офф-а, но Julie, това е невероятно опасно, ако съм те разбрала правилно - пази ти номера на картата - не дай си боже, ако някой реши да хакне системата....Само отбелязвам...Дано да съм полезна, но по-добре ги изтрии!

Мерсиии!  Crazy
Моят мъж направо е влюбен в тениската,има я от два месеца и направо обира точките с нея.Днес получихме още една бяла и една черна.Та за размерите: тои е 180 см и 70 кг ,но е с широки рамене.L му заспива.Виждам ,че има L в черно.
Сега съм му поръчала тази Като бивш пънкар ще припадне от радост. Laughing Laughing Laughing

# 613
  • София-Лагера
И аз получих от 9.7 -митница.
Форумските чаршафи са супер ,взех ги в 3 цвята.
Детските с топката и животните са много яки.
За малкия кецовете на Адидас 27н за пролетта
За мен джапанките на Адидас 38н ,които са ми малки Sad

Много моля който има 39н от джапанките да ми измери стелка.
Много ми харесват и ще поръчам пак.
Бяла чанта подарък и хич не е лоша.Но е без бижу.

# 614

Мерсиии!  Crazy
Моят мъж направо е влюбен в тениската,има я от два месеца и направо обира точките с нея.Днес получихме още една бяла и една черна.Та за размерите: тои е 180 см и 70 кг ,но е с широки рамене.L му заспива.

Лошо! Май нашата ще отива в продавалника  Cry Редактирам се, май сега я има в черно. Лош късмет наистина. Сега ще се чудя каква поръчка пак да пускам. Уф.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт