LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 880
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 645
Някой който ги получи http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5417546& … ue&ksource=-1 да каже, комплекта с калъфка ли е или трябва отделно да се поръча, защото не намирам такава калъфка

с калъфка е -то си пише,имай в предвид че са от по твърда материя,малко по груби са,иначе са хубави
Хм не е ли тук горния чаршаф с калъфките за възглавница:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23427175&a … documentid=504008
а другото е само долен чаршаф л ластик.

# 646
Някой който ги получи http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5417546& … ue&ksource=-1 да каже, комплекта с калъфка ли е или трябва отделно да се поръча, защото не намирам такава калъфка

с калъфка е -то си пише,имай в предвид че са от по твърда материя,малко по груби са,иначе са хубави

Пра ли ги вече, обикновено омекват след прането.

# 647
  • София
Аз чакам от 9.07, предполагам за пощата, но не съм 100% сигурна.

# 648
в Бургас от коя дата получавате днес?

# 649
в Бургас от коя дата получавате днес?
от 10.07

# 650
Хм...Аз от 9 си я получих още в събота и чакам от 15, та се надявах да са по- скорошни. Благодаря!

# 651
Хм...Аз от 9 си я получих още в събота и чакам от 15, та се надявах да са по- скорошни. Благодаря!

Уф, аз чакам още от 08-ми....

# 652
Взех си кашоните - 1 от 5-ти и от 9-ти.  Party
Имам да получавам още 1 от 5-ти, от 10-ти и т.н.
Снимки и отзиви - довечера. Grinning

# 653
  • The point of no return
Кратък отчет и за моите неща от получената днес поръчка

http://www.laredoute.fr/vente-chemisier.aspx?productid=324080598 … 6&prodcolor=4 - страхотна риза! Тънка материя,привидно басмичка,но всъщност има еластан и е много приятна,освен това ми стои много добре въпреки паласките и шкембата.

Дали ще ти е удобно да споделиш ти кой номер поръча от тази ризка и при какви размери baby_neutral

# 654
Дали ще може някой да даде р-ри на стелката или подметката, независимо на каква обувка на 23 и 24. Предварително благодаря   bouquet

Мога да ти кажа за маратонки "Найк" 24-ти номер......стелката им е 13,5 см.  Peace
Наистина ли?Да няма някаква грешка?Аз съм взела 2-3 чифта 24 номер различни обущенца и са между 16-16,5 см  newsm78

Всяка марка са различни размерите

Ние имаме Reebok,№ 23.5,на етикета пише стелка 13см.,но измерена е 14см.,та даже и още 2-3мм. отгоре.
Поръчах на малката Адидас №24-mamaB,имаш ли представа от тази марка как вървят номерата,че 25 вече няма,пък и мернах в Продавалника едни №25,за които пишеше ,че стелката им е 16см............ newsm78?

# 655
  • The point of no return
Моля, момичетата поръчвали рокли да се включат - как вървят в номерацията - отговарят ли си или не Crazy

# 656
  • Варна
Днес на Варненска митница не са получавали колети от ФР.Утре или в петък щяло да има нови(според служителките).
Получих един колет от 11.07 , а трябваше да са два , но другия го няма .Тези сандали

са страхотни естествена кожа , прозведени в Испания.Отговарят си на номера , нося 38 и си поръчах 38. Много съм доволна.

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 16:57 от yaz

# 657
  • The point of no return

MMH ти поръчвала ли си от това или просто го препоръчваш  Rolling Eyes

# 658
  • София
Дали ще може някой да даде р-ри на стелката или подметката, независимо на каква обувка на 23 и 24. Предварително благодаря   bouquet

Мога да ти кажа за маратонки "Найк" 24-ти номер......стелката им е 13,5 см.  Peace
Наистина ли?Да няма някаква грешка?Аз съм взела 2-3 чифта 24 номер различни обущенца и са между 16-16,5 см  newsm78

Даааа, има разминаване.....първоначално дадох данните от кутията /одеве малката спеше, а маратонките бяха на нейния балкон та да не я будя..../, но сега като измерих лично и се оказа 15 см. стелката.....съжалявам за подвеждането  Peace

# 659
  • Варна
Днес на Варненска митница не са получавали колети от ФР.Утре или в петък щяло да има нови(според служителките).
Получих един колет от 11.07 , а трябваше да са два , но другия го няма .Тези сандали

са страхотни естествена кожа , прозведени в Испания.Отговарят си на номера , нося 38 и си поръчах 38. Много съм доволна.

Няма линкче към сандалите.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт