LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 873
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 630
  • Plovdiv
На мен ми пишеEN COURS DE PREPARATION и отдолу изброени артикулите а в remboursement нямам отказани поръчки ? newsm78

# 631
  • Стара Загора
Момичета, имам въпросче. Понеже са ми отказали прословутата поръчка от 30.06 и искат да ми изпратят чек. Искам да им пиша да ми изпратят ваучер, това на кой адрес трябва да стане, на този от първата страница ли? Помогнете, моля ви  newsm17
сигурно и моята е отказана-как разбра-по e-mail-d  ли ти пратиха съобщение или в суивито нещо пише?
Пишеш им на адреса на първа страница. Трябва да получиш имейл с входящ номер и след няколко дена ти пишат по същество. Понеже съм с върната поръчка и имах такова съобщение във суивито че ще ми пратят чек по пощата - писах им, че си искам нещата обратно или ако не може поне да го заменят с ваучер. Отговориха ми да им пратя чека обратно и те ще ми пратят ваучер. Това е кореспонденция от миналата и тази седмица!

# 632
  • София
поръчка от 11.07  -  рано ли е още  да пристигне? Кога мога да я очаквам според вас?
мерси  bouquet

И аз чакам от тази дата /за поща при това/ и все още никаква я няма  Crossing Arms

# 633
  • София
Дали ще може някой да даде р-ри на стелката или подметката, независимо на каква обувка на 23 и 24. Предварително благодаря   bouquet

Мога да ти кажа за маратонки "Найк" 24-ти номер......стелката им е 13,5 см.  Peace

# 634
  • Sofia
А на мен браузера услужливо ми ги помни  Embarassed
Моят мъж направо е влюбен в тениската,има я от два месеца и направо обира точките с нея.Днес получихме още една бяла и една черна.Та за размерите: тои е 180 см и 70 кг ,но е с широки рамене.L му заспива.Виждам ,че има L в черно.
Сега съм му поръчала тази Като бивш пънкар ще припадне от радост. Laughing Laughing Laughing
може ли линк
намерих я Peace

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 16:02 от chocha

# 635
  • Sofia
днес взех от 5-ти митница.Само чаршафи и възлавници и завивки.Объкали са ми една олекотена завивка.Вместо размер за спалня са ми пратили размер за бебе Twisted Evil
Пореден комплект детски чаршафи не ми стават за леглото ooooh!

# 636
получих си поръчката от 9.07:
този бански е супер и си отговаря на номера:
http://www.laredoute.fr/vente-1-piece.aspx?productid=324101269&a … tegoryid=23110056

Това болеро в тюркоазено е много красиво, но върви по-голямо  (аз плувам в 34/36) http://www.laredoute.fr/vente-bolero.aspx?productid=324094484&am … tegoryid=23110571
Тениската на levi's за 3.50  много ми хареса синята, 34 ми заспа
Другите неща са за малката и са многократно обсъждани в темата-бодита, тениски и жилетки-всички бебешки дрешки са супер!

Някой получил ли си е коженото яке с щампата за 25Е?

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 16:01 от STANCHEL

# 637
  • Перник
Дали ще може някой да даде р-ри на стелката или подметката, независимо на каква обувка на 23 и 24. Предварително благодаря   bouquet

Мога да ти кажа за маратонки "Найк" 24-ти номер......стелката им е 13,5 см.  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 638
Момичета, имам въпросче. Понеже са ми отказали прословутата поръчка от 30.06 и искат да ми изпратят чек. Искам да им пиша да ми изпратят ваучер, това на кой адрес трябва да стане, на този от първата страница ли? Помогнете, моля ви  newsm17
сигурно и моята е отказана-как разбра-по e-mail-d  ли ти пратиха съобщение или в суивито нещо пише?
Пишеш им на адреса на първа страница. Трябва да получиш имейл с входящ номер и след няколко дена ти пишат по същество. Понеже съм с върната поръчка и имах такова съобщение във суивито че ще ми пратят чек по пощата - писах им, че си искам нещата обратно или ако не може поне да го заменят с ваучер. Отговориха ми да им пратя чека обратно и те ще ми пратят ваучер. Това е кореспонденция от миналата и тази седмица!
Благодаря ти! Аз им писах и ми върнаха писмо с входящ номер. Сега ще видим, дано да не ми изпращат този ваучер

# 639
Някой който ги получи http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5417546& … ue&ksource=-1 да каже, комплекта с калъфка ли е или трябва отделно да се поръча, защото не намирам такава калъфка

с калъфка е -то си пише,имай в предвид че са от по твърда материя,малко по груби са,иначе са хубави

# 640
  • Пловдив
Да кажа само, че аз днес си получих първата поръчка, която е от 15,07. Става дума за Пловдив, та ако някой тук очаква от тази дата може да провери. Нямах много неща като за първа поръчка, всички са  коментирани тук и точно затова ги поръчах, но съм доволна от всичко и най-вече, че съм си нацелила мерките. Сега се стягам и за втора поръчка.

# 641

Наистина ли?Да няма някаква грешка?Аз съм взела 2-3 чифта 24 номер различни обущенца и са между 16-16,5 см  newsm78

Stefoni , аз май ще се пробвам с нещо 36 най-накрая,но пък наистина късите панталонки и бермудите,както и онази бялата пола ако бяха н.36 нямаше да мога да ги закопчея  Laughing Иначе между другото бялата пола след известно време носене да кажа ,че си я обожавам.Да има едно лесно няма да я събличам  Mr. Green -  нищо,че се мачка,просто е страхотна  Peace

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 16:16 от mamaB

# 642
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Наистина ли?Да няма някаква грешка?Аз съм взела 2-3 чифта 24 номер различни обущенца и са между 16-16,5 см  newsm78

Всяка марка са различни размерите

# 643
Да ,но пък 3 см разлика? - просто ми се видя много

# 644
  • Варна
Днес ми е пристигнала поръчката от 02.07, тръгнала е от Франция на 10-ти, къде се е мотала newsm78. По-късно ще снимам и дма отзиви за нещата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт