LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 627
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 005
Здравейте,

Днес направих направих първата си поръчка, уж всичко мина добре, дори посочих и реален адрес на доставка, но след като получих потвърждението, установих, че все пак са ми сложили адреса в офиса, а не домашния....със сигурност беше задаван този въпрос, опитах да намеря в темите, но безуспешно, та дали някоя от вас, би била така добра, да ми каже, как да сменя адреса за доставка, след като съм валидирала поръчката си.

Благодаря предварително  bouquet

# 1 006
Видяхте ли тези потурки,въпроса ми е има ли ги няко й и може ли мерки?
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00006

# 1 007
  • Варна
Преди малко ми пратиха писмо че големите намаления свършват на 2.08 и да побързам с поръчките  Mr. Green

# 1 008
Добро утро!
Момичета имам една молба ако някой има тези ботички номер 21 или 22 и са му излишни моля да ми пише ЛС,защото ги изтървах докато се натуткам да ги поръчам.
http://www.laredoute.fr/vente-bottines.aspx?productid=324126550& … tegoryid=48241254
Аз ги чакам от 14 в лилаво номер 22 и не съм сигурна дали ще станат на мойта госпожица.

# 1 009
Здраейте момичета, може ли някой да ми драсне 2 реда, да им пиша да не ми пращат чек, че са ми отказали маратонки за 52 евро и срещу тях пише, че ще ми ги върнат с чек. А освен това предния път като ми пратиха чек ми го дадоха без 5те %, а сега си е сума и не искам пак да ме прекарват. Ще съм много задължена   bouquet
имам артикул в "ме рамбурсман" на стойност ...евро, поръчано на дата ....
j'ai un article en "Mes remboursements" sur le montant de......euros, commande le..........
моля, да ми бъдат възстановени във вид на ваучер
Je voudrais que ce montant soit rembourse d'un bon d'achat
моля, да ми бъдат възстановени като чек
Je voudrais que ce montant soit rembourse d'un cheque bancaire
моля, артикула да бъде заменен с друг на същата стойност
Je voudrais que l'article epuise soit remplace par un atre du meme prix

И на мен не ми връщат петте процента като пращат чек  Sick
Ама не съм се разправяла да им пиша.

# 1 010
  • София
Здравейте,

Днес направих направих първата си поръчка, уж всичко мина добре, дори посочих и реален адрес на доставка, но след като получих потвърждението, установих, че все пак са ми сложили адреса в офиса, а не домашния....със сигурност беше задаван този въпрос, опитах да намеря в темите, но безуспешно, та дали някоя от вас, би била така добра, да ми каже, как да сменя адреса за доставка, след като съм валидирала поръчката си.

Ако правилно съм разбрала в акаутна си  със служебния адрес, а за адрес на доставка си дала домашния.
Над адреса на доставка /променения/ има едно кръгче, което трябва да маркираш. В противен случай адрес на доставка ще бъде този, който е в акаунта ти. Малко объркано стана, дано си разбрала. newsm78
Адреса не може да се промени при приета поръчка.

# 1 011
  • Пловдив
Още не съм получила потвърждение по мейл за вчерашната си поръчка .Четох на 1 стр.,че не е проблем,но ми се случва за първи път. newsm78
В суивито ми пише a domicile.Мислите ли ,че е минала тази поръчка?
Получих си и поръчката от 06.07. още на 29.07.Не е изненада за никой ,че всичко  ми хареса.Днес съм с полата
Направо е върха.Имах опасения ,че няма да ми стане ,момичета бяха писали ,че е умалена.Мисля ,че си отговаря точно.И е толкова лека. Peace

# 1 012
За този панталон прочетох добри отзиви,а може ли реални снимки?
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00003

# 1 013
Здравейте,

Ако правилно съм разбрала в акаутна си  със служебния адрес, а за адрес на доставка си дала домашния.
Над адреса на доставка /променения/ има едно кръгче, което трябва да маркираш. В противен случай адрес на доставка ще бъде този, който е в акаунта ти. Малко объркано стана, дано си разбрала. newsm78
Адреса не може да се промени при приета поръчка.

Кора, много ти благодаря, на това отгоре съм объркала и пощенския код...изобщо така съм оплескала нещата....сега остава и да не мога да си получа нещата....Sad

# 1 014
  • Перник
anetka_ta кой номер взе от полата? Еластична ли е, в талията на ластик ли е с копче? А номера дали си отговаря?Чудя се м/у 38 и 40. Ако стои по-свободно, т.е. да взема по-големия номер, дали ще стои хубаво?
Лелеее колко въпроси... Rolling Eyes Embarassed

# 1 015
  • Пловдив
nadiad79 ,с питане ...нали знаеш :точния номер се купува  Laughing Laughing Laughing
Аз взех 38.В талията е с ластик и скрит цип.Толкова е скрит ,че първия път я облякох закопчана  Laughing Laughing Laughing.Разширява се надолу доста,има едно веревно парче,което допринася за това.Не знам дали по-големия номер няма да е прекалено.Но в талията пък е тесничка.Аз даже като я видях и я отписах.Поръчай и от двата номера  Wink

# 1 016
  • Перник
anetka_ta    bouquet  bouquet  bouquet
Пак да те притесня. Горе-долу колко е талията или колко е твоята, за да се ориентирам?

# 1 017
Взех си поръчката от 18ти.

Този панталон ми е голям, поръчах го в сиво - ще го пусна за продажба

Tazi рокля в черно - нея поне сам я уцелила, хубава е, но ще я нося върху панталон

Едни черни велурени маратонки, които бяха намалени към 10 евро, но не мога да намеря линка. Малко са ми големи, но ще гледам да си ги нося.

Сутиен от кръглите цени- става ми и си заслужава парите.

Евтиния пуловер на Актив Уеър- широки са му ръкавите

Памучен пуловер за баща ми много ми харесва

Балерини в черно за майка ми, но мисля, че няма да й станат и ще се продават  Tired, иначе са много хубави и за мое щастие не са лъскави, като на картинката.

И най-голямото ми разочарование, е подаръкът. Изпратили са ми чантата на Le Coq Sportif, а аз вече я имам, исках малката чанта от същата картинка  #Cussing out  Joy
Заменям я за нещо, което нямам  hahaha

# 1 018
  • Варна
Кой размер е панталона?

# 1 019
  • Бургас
red_shoe, може ли снимка на роклята в черно?  Grinning

А сутиенът с подплънки ли е?

Общи условия

Активация на акаунт