LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 630
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте момичета, искам да поръчам на малчо обувки но се чудя, какъв номер да бъдат. В момента сме с 22 на Колев и Колев, но съм си харесала 2-3 модела от редута и искам да му ги взема. Гледах в таблицата от 1стр но не можах да се ориентирам и затова питам тук  #Crazy

# 991
  • Там....където всичко е възможно ....
Oх  ooooh! докато ви изчета Rolling Eyes.Аз днес цял ден хаиманосвах и се фуках с новите парцалки Flutter
Да ви питам момичета днес си мислех на вас кога ви остава време да излезните с новите си покупки,като цял ден сте пред компа? Rolling Eyes
И аз да кажа за протокола ,че имам отказан артикул от 13.07 #Cussing out И точно това са балеринките ми с панделката отпред Close Искам си ги #Cussing out
Липства ми поръчката от 2.07,а тази от 10 ми доиде Rolling EyesДано не ми я откажат ,че вътре ми са форумските чаршафи ooooh!
И един въпрос пуснах им 20 емеила на тези от редута за липстващ артикул,но нито един обратен меил не получих  newsm78Така ли трябва да бъде?

# 992
Ох ,най-после пуснах поръчката,с която се моткам от понеделник Whistling
New line - голям срам с панталона,но момичетата искаха снимки,че се изчерпват номерата... Blush Laughing Иначе панталонките са от детската 168 и са страхотни.Те са едни от форумските  Laughing А сега видях,че от тези и от трите разцветки има и 168 и ще се изям Embarassed Много си ги харесвам и ми вършат идеална работа  Wink
Мама_му ако е за същия панталон - пак казвам страхотен е. Peace Малко гръндж,малко по-спортен,но пък аз обожавам такива дрехи - супер комфортен,удобен модел.Заслужава си всяка стотинка.А ако нещо не ти допадне като го получиш и е н.38 - ще го взема аз  Hug
Аз трябва да благодаря на ByTheWay,че го похвали та да си го поръчам и аз  Hug  bouquet

kras8204 трябва да получиш автоматичен отговор,най-много до няколко часа.Ако не - пробвай от друг компютър. А и не се отказвай докато не получиш отговор.И при мен беше така.450 им прати няколко пъти писмото и най-накрая получих отговор,че явно имаха те някакъв проблем със сървъра .

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 01:47 от mamaB

# 993
Алекс1 , благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 994
  • Sofia
Oх  ooooh! докато ви изчета Rolling Eyes.Аз днес цял ден хаиманосвах и се фуках с новите парцалки Flutter
Да ви питам момичета днес си мислех на вас кога ви остава време да излезните с новите си покупки,като цял ден сте пред компа? Rolling Eyes
пишеме  от кафетата Mr. Green

Живот и здраве, в края на другата седмица заминаваме на почивка и волю-неволю 2 седмици ще съм пас  Mr. Green
май неволю Wink

# 995
Добро утро!
Момичета имам една молба ако някой има тези ботички номер 21 или 22 и са му излишни моля да ми пише ЛС,защото ги изтървах докато се натуткам да ги поръчам.
http://www.laredoute.fr/vente-bottines.aspx?productid=324126550& … tegoryid=48241254

# 996

И един въпрос пуснах им 20 емеила на тези от редута за липстващ артикул,но нито един обратен меил не получих  newsm78Така ли трябва да бъде?
service_client@web.redoute.fr  на този адрес ли им писа?На мен винаги са ми отговаряли,когато пиша тук.Първо ще получиш автоматичен отговор и после ще ти пишат да се уточните. Hug

# 997
Здравейте момичета, искам да поръчам на малчо обувки но се чудя, какъв номер да бъдат. В момента сме с 22 на Колев и Колев, но съм си харесала 2-3 модела от редута и искам да му ги взема. Гледах в таблицата от 1стр но не можах да се ориентирам и затова питам тук  #Crazy

Зависи какво си харесала - едни  си отговарят други не.  По мое мнение  дори и на Колев и Колев различните модели се разминават в номерацията #Crazy.
Ние имаме 22 номер от тези http://www.laredoute.fr/vente-sandales-bebe-garcon-a-l-heure-ang … 6&prodcolor=1 мога да ти дам размери.

# 998
mamaB,благодаря ти   bouquet,и аз точно на тези новите точа лиги Laughing Hug.

# 999
Mацки,
да ви кажа, че днес на МИТНИЦА ВАРНА има получени колети!
Аз вчера взех един от 12.07, а днес без известие един от 10.07.
Имаше един голяЯЯяям кашон от Ла Редут Wink който чака обемна пратка, там е Wink Имена не видях Sunglasses

Но моя не е там  Sad Sad Sad Confused

# 1 000
Аз пак да се включа - имам от жълтото сако №42, ако някой иска да се раздели със своето розово и да го замени за моето жълто, моля да ми пише на лични. Страхотно стои, ама много е жълто! Ако няма, така ще си го нося, все още е с етикета обаче!

# 1 001
  • София
Аз пак да се включа - имам от жълтото сако №42, ако някой иска да се раздели със своето розово и да го замени за моето жълто, моля да ми пише на лични. Страхотно стои, ама много е жълто! Ако няма, така ще си го нося, все още е с етикета обаче!
Дай да го боядисат Wink Какъвто цвят искаш , ще ти направят. Е, жълтото ще дава влияние, ако поискаш по-светъл цвят, но ще можеш, все пак, да го носиш.
Ще ме прощавате, ама и аз нещо не мога да ги възприема тези сака с техните цветове. Ама това е само лично виждане, да не се сърдете Peace

# 1 002
Здравейте момичета !   bouquet

Аз за сега имам само една поръчка и все още я чакам.  Thinking Харесах си обувки от сайта, но понеже не съм поръчвала не съм сигурна за номерацията. Моля ви да споделите как са номерата при дамските обувки, дали си отговарят или в повечето случай не отговарят.   Rolling Eyes Благодаря ви предварително !   bouquet Heart Eyes

# 1 003
  • София
Здраейте момичета, може ли някой да ми драсне 2 реда, да им пиша да не ми пращат чек, че са ми отказали маратонки за 52 евро и срещу тях пише, че ще ми ги върнат с чек. А освен това предния път като ми пратиха чек ми го дадоха без 5те %, а сега си е сума и не искам пак да ме прекарват. Ще съм много задължена   bouquet

# 1 004
  • София
Здраейте момичета, може ли някой да ми драсне 2 реда, да им пиша да не ми пращат чек, че са ми отказали маратонки за 52 евро и срещу тях пише, че ще ми ги върнат с чек. А освен това предния път като ми пратиха чек ми го дадоха без 5те %, а сега си е сума и не искам пак да ме прекарват. Ще съм много задължена   bouquet
Виж няколко стр. по-назад постнах стаманено с преводача писмо да ми пратят ваучер, макар че Алекс твърди, че вече само ваучер пращали.
Роси-Поси казва, че се разбирало от писмото ми за какво иде реч. Peace

Общи условия

Активация на акаунт