LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 643
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 975
При отказан артикул, нали няма нужда да им пиша...те си пращат ваучери, нали?
След колко време ги пращат?
Странното е, че в "Mes remboursements" не намирам, да уточняват дали ще е ваучер или чек  Tired
Мъжът ми  разбира френски и потвърди, че не е отбелязано, дали ще пратят ваучер просто е посочена стойността на отказания артикул.
Да предприема ли нещо  #Crazy?

# 976
Защо ли ми трябваше да пробвам кода , който днес получих на мейла: 73946 - с 2Е доставка? Пуснах тези червени лачени сандали, които днес някой така похвали Mr. Green и още куп други неща, който кога ли ще нося?
Но надявам се,че е последна поръчка от намаленията, че вече съвсем се разорих! #Cussing out

# 977
  • The point of no return
Чувствам, как намалението ще е до тази нощ. Смениха съвсем заглавната страница с новата колекция.

Недей така, аз тепърва ще пускам поръчка Shocked
Има ли наистина някакви шансове за още по-големи намаления утре и в събота newsm78

# 978
Сега разглеждам новата колекция и си харесах няколко модела дънки, но нещо не ми става ясно каква е разликата между модел тип цигара и прав модел. На мен на картинката и двата вида си ми изглеждат прави.

# 979
Vi4ito, само да вметна, че поръчах дънките  Wink После като те поканя на среща-оглед, да няма туй-онуй  Laughing Wink Аз утре пускам финална поръчка, и то за сестра ми и приключвам засега  Grinning Живот и здраве, в края на другата седмица заминаваме на почивка и волю-неволю 2 седмици ще съм пас  Mr. Green

Velesa, тип цигара са дънките, които са тип клин, т.е. стесняват се надолу по крака, а прави са си прави отгоре до долу  Peace

# 980
ВечеПетя мерси за бързия отговор. И аз уж така знам, но от снимките въобще не си личи. С моята фигура панталон тип цигара определено няма да ми подхожда. Додре че попитах преди да поръчам.

# 981
Здравейте ,момичета аз от скоро се зарибих и сега съм в очакване на 1-ва поръчка , с мъжа ми какво ли не си мерихме Mr. Green,каде ли не търсихме таблици за размери,и накрая доста неща поръчахме,пък да видим ooooh!

Чудя се обаче за едни бермуди ,за подарък за мъж с тези мерки-106 талия,115 ханш и евентуално гръдна 116.Мисля да вземем 46 .Дайте ми мнения или ориентири по други мъже,моля!! Shocked
А й това са бермудите.   
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-multipoches-active-wear.as … id=48583639 

Тези ги имаме 50номер. Много са хубави, но се скъса самия плат след7-8 обличания. Ето ти размери талия 53см, ханш 63см в сгънато положение.

ZEZA69  Много ти благодаря,поръчах 2 номера 46 и 48 дано стант едните са за мъжа ми, другите за брат ми .Сега и аз се замислям за тези намаления за които говорите ,имах в мейла писмо за стоки от  за 2 евро ,но нищо ............ newsm78 Аз не съм и много в час де но от вас се уча. Hug

Специални благодарности на 450  bouquet

# 982
  • Варна
имах в мейла писмо за стоки от  за 2 евро ,но нищо ............ newsm78 Аз не съм и много в час де но от вас се уча. Hug
Предполагам е бил кодът за доставка 2 евро

# 983
Момичета, може ли съвет относно тези два панатална - отговарят ли си на номерата и какъв размер препоръчвате при мерки 90-69-95
Много благодаря предварително Grinning

аз получих днес първия. леееко ми е малък или по -скоро седи по мен, а обикновено 40ти ми е ок свободен. по-късичък е, аз взех 40ти номер и съм 176см и ми идва на кокалчетата (по-късо от на снимката), но за лятото така ми харесва. и материята е приятна

# 984
И аз да похваля сатенираните дънки (които нито са сатенени, нито са дънки  Laughing) - стоят страхотно, моите са черни 85 см. Исакм още едни, но са поизчерпани.

Ако някой иска да се раздели с розови 38 р-р от по-късите може да ми пише!

http://www.laredoute.fr/vente-jean-satin-entrej-80-cm.aspx?produ … tegoryid=22904855
Дънките отговарят ли си   Praynig Бях чела някъде че са уголемени с един номер  newsm78

# 985
моля за малко помощ,за пръв път ми се случва да имам отказан артикул Cry до колкото рабирам са ми отказали артикула на 22/07/2008 за който ще ми пратят чек ,до тук добре  ,но не мога да схвана какво ми казват на горния ред???????? и още нещо ,кога мога да си очаквам чека?

Date de remboursement                      Type de remboursement                    Montant du remboursement             Mode de remboursement             Commande

le 30/07/2008                                  Remboursement somme due                           30,25 ?                                        Bon d'achat                            du 01/01/0001 
le 22/07/2008                                       ARTICLE MANQUANT                                    30,25 ?                            REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE     N° 20081911233556
                                                                                                                                                                                                                                    du 09/07/2008 

# 986
  • Sofia
Дънките отговарят ли си   Praynig Бях чела някъде че са уголемени с един номер  newsm78

Май наистина са уголемени.
Други редутски панталони нося 40, а 38 са ми малки.

# 987
lina6, безкрайни благодарности!  Hug Hug Hug
Ориентира ме доста добре в размерите  Grinning   bouquet

Дрешките, които си снимала са 3 от нещата, които съм поръчала за по-големият ми син - на 5 години е, 22 кг и се притеснявах кой размер да поръчам...

Благодаря и на  Alexandra и nelly6900, които ми дадоха подробни размери на дрешките си   bouquet  bouquet

А някой може ли да ми даде дължината на ръкавите на това яке ?
Чудя се дали размер 114 ще стане за дъщеря ми - 3г.9м., за зимата, де...

# 988
А някой може ли да ми даде дължината на ръкавите на това яке ?
Чудя се дали размер 114 ще стане за дъщеря ми - 3г.9м., за зимата, де...

Моята е на същата възраст, но е висока 110 см. Това яке р-р 114 й е лееееко големичко. Няма начин да не стане.
За да се ориентираш колко е висока: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226890&pid=6021214&lp=-1950
На снимката съм с обувки с 5-6 см ток.

# 989
  • varna
моля за малко помощ,за пръв път ми се случва да имам отказан артикул Cry до колкото рабирам са ми отказали артикула на 22/07/2008 за който ще ми пратят чек ,до тук добре  ,но не мога да схвана какво ми казват на горния ред???????? и още нещо ,кога мога да си очаквам чека?

Date de remboursement                      Type de remboursement                    Montant du remboursement             Mode de remboursement             Commande

le 30/07/2008                                  Remboursement somme due                           30,25 ?                                        Bon d'achat                            du 01/01/0001 
le 22/07/2008                                       ARTICLE MANQUANT                                    30,25 ?                            REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE     N° 20081911233556
                                                                                                                                                                                                                                    du 09/07/2008 

сумата е само една,която ще ти връщат,пуснали са ти чека на 30.07-мисля че ще пристигне по пощата до 10дни.някой беше казал уж че ще може с чек да се пазари и онлайн,но ги питай за всеки случай Peace

Общи условия

Активация на акаунт