LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 632
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
успяяяяяяяяяях. Направих си една хубава поръчка. за всеки по нещо. Това ми е сефтето!

Сега чакаммммммммм. Laughing

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 12:20 от Ybag&Mell

# 1 021
  • Пловдив
nadiad79 ,обиколката на талията ми е 67 см,ама Д-то не ми е малко  Laughing Имам голяма разлика м/у талия ханш. ooooh!

# 1 022
Добро утро!
Момичета имам една молба ако някой има тези ботички номер 21 или 22 и са му излишни моля да ми пише ЛС,защото ги изтървах докато се натуткам да ги поръчам.
http://www.laredoute.fr/vente-bottines.aspx?productid=324126550& … tegoryid=48241254
Аз ги чакам от 14 в лилаво номер 22 и не съм сигурна дали ще станат на мойта госпожица.
Пиши ми ако не ви станат  , ако за нас са добре ще ги купя.Аз точно лилавите търся ,че имаме такова яке Peace
От Ямбол получих известие за 11.07 за митница ,но чак в понеделник ще мога да си го взема Cry
Ако има друга мама да свирка ,да си направим среща Simple Smile

# 1 023
  • София
Взех си поръчката от 18ти.
Tazi рокля в черно - нея поне сам я уцелила, хубава е, но ще я нося върху панталон

Red shoe,а може ли размери на рокличката,и аз я чакам,38 номер и защо с панталон ще я носиш?Къса ли идва?И подчертава ли д-то с тия джобове?

# 1 024
  • София
Здраейте момичета, може ли някой да ми драсне 2 реда, да им пиша да не ми пращат чек, че са ми отказали маратонки за 52 евро и срещу тях пише, че ще ми ги върнат с чек. А освен това предния път като ми пратиха чек ми го дадоха без 5те %, а сега си е сума и не искам пак да ме прекарват. Ще съм много задължена   bouquet
имам артикул в "ме рамбурсман" на стойност ...евро, поръчано на дата ....
j'ai un article en "Mes remboursements" sur le montant de......euros, commande le..........
моля, да ми бъдат възстановени във вид на ваучер
Je voudrais que ce montant soit rembourse d'un bon d'achat
моля, да ми бъдат възстановени като чек
Je voudrais que ce montant soit rembourse d'un cheque bancaire
моля, артикула да бъде заменен с друг на същата стойност
Je voudrais que l'article epuise soit remplace par un atre du meme prix

И на мен не ми връщат петте процента като пращат чек  Sick
Ама не съм се разправяла да им пиша.

Много ти благодаря   bouquet
Това за 5те % е добре, ама на мен в 3 поръчки има 3 отказани маратонки за над 200 евро да ми връщат и ако не ми ги връщат с 5% то си е направо сума  ooooh!

# 1 025
Двоумя се между два размера за тази рокличка,

http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324117149& … tegoryid=38152154

знам че някоя я получи вече,ако маже мерки,за 94 или 102 размер,благодаря предварително

# 1 026
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-pzero-de-pirelli.aspx?prod … tegoryid=23111674
Момичета моля за помощ  Praynig Тези отговарят ли си?

# 1 027
red_shoe, може ли снимка на роклята в черно?  Grinning

А сутиенът с подплънки ли е?

Мимита, много ми е трудно със снимките, че апаратът никога не ми е под ръка, така че не обещавам, ако успея довечера ще снимам.

Сутиенът е с подплънки, но са тънки.

Red shoe,а може ли размери на рокличката,и аз я чакам,38 номер и защо с панталон ще я носиш?Къса ли идва?И подчертава ли д-то с тия джобове?

Не мога в момента д а дам размери, защото съм в офиса, а тя остана у нас, поръчала съм 40ти номер.
Ще я нося с панталон, защото ми идва малко къса, но това е за моя вкус де, не обичам да ми се виждат колената, иначе си става за рокля  Wink

# 1 028
днес от кои дати получавате поръчки момичета?

# 1 029
  • Варна
Момичета, каква е тая мадама с питанки около главата Laughing дето ми пречи постоянно?Какво да правя като се появи тая?

# 1 030
Момичета, явно има проблем с поръчките от 02.07. Вече мина доста време, а и виждам че получавате от доста по-близки дати. Някой получил ли си е изобщо поръчка направена на 02.07?

# 1 031

Чакам ги да пристигнат всеки момент.  Grinning

# 1 032
  • varna
Здраейте момичета, може ли някой да ми драсне 2 реда, да им пиша да не ми пращат чек, че са ми отказали маратонки за 52 евро и срещу тях пише, че ще ми ги върнат с чек. А освен това предния път като ми пратиха чек ми го дадоха без 5те %, а сега си е сума и не искам пак да ме прекарват. Ще съм много задължена   bouquet
имам артикул в "ме рамбурсман" на стойност ...евро, поръчано на дата ....
j'ai un article en "Mes remboursements" sur le montant de......euros, commande le..........
моля, да ми бъдат възстановени във вид на ваучер
Je voudrais que ce montant soit rembourse d'un bon d'achat
моля, да ми бъдат възстановени като чек
Je voudrais que ce montant soit rembourse d'un cheque bancaire
моля, артикула да бъде заменен с друг на същата стойност
Je voudrais que l'article epuise soit remplace par un atre du meme prix

И на мен не ми връщат петте процента като пращат чек  Sick
Ама не съм се разправяла да им пиша.

Много ти благодаря   bouquet
Това за 5те % е добре, ама на мен в 3 поръчки има 3 отказани маратонки за над 200 евро да ми връщат и ако не ми ги връщат с 5% то си е направо сума  ooooh!
винаги връщат с 5%обработка,поне на мен така ми се  е случвало Peace

# 1 033
  • БГ
Видяхте ли тези потурки,въпроса ми е има ли ги няко й и може ли мерки?
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00006
бях ги поръчала за колежка,не й станаха р.34 нямат еластичност и са тесни в талията доста .
чакам поръчка от 10.07. няма я още.

# 1 034
аз не мога да разбера на какъв принцип се обработват и изпращат поръчките?Как е възможно поръчки пуснати с 15 дни по- късно да пристигат а от предни дати да ги няма?Някой знае ли нещо по въпроса от тези които са по навътре в нещата?Аз чакам от  08.07

Общи условия

Активация на акаунт