LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 612
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
На това саке знам, че вече доста от вас го имат - ще го поръчвам за братовчедката, но се интересува ръкавите откопчават ли се копчетата и стават ли нормална дължина? Има ли подплата и кой цвят ще препоръчате  Crazy.

# 1 081
  • София
Преди малко бях на Софийската митница.  Колета който си взех беше от 02.06 като жените направиха компромис и обработиха поръчката преди да  минат всичките документи.
Случайно си видях името на тестето с известия ако не бях го видяла при справката нямаше да излезне. Купчината с известия беше доста солидна и добавяха още. Предполагам, че  и другите ми колети са там.  Mr. Green

# 1 082
видях това в един от албумите  newsm78
може ли отзиви и размерчета, за кой сезон е

# 1 083
Може ли някой да ни помогне за жена с талия 104 и ханш 117  46 размер ли трябва да взема.Благодаря предварително.

# 1 084
видях това в един от албумите  newsm78
може ли отзиви и размерчета, за кой сезон е

mamaB при теб е  Praynig

# 1 085
  • Перник
Може ли някой да ни помогне за жена с талия 104 и ханш 117  46 размер ли трябва да взема.Благодаря предварително.
По-скоро 50 или 52 - според таблицата.

# 1 086
dibijo  Laughing аз го имам 94.Размери - рамене - 24,5 см,под мишниците - 32см,дължина - 40 см,дължина на ръкава - 33см,дължина на ръкава от мишницата - 24 см.Тъничко е като ризка,закопчава се отзад с копченца.Аз лично много го харесвам и стои много сладко.Като цяло съм много доволна от всичко което съм взела на Окау  Peace
Да де ама много бързо пишете,не мога да си пусна отговора   Joy

# 1 087
anetka_ta кой номер взе от полата? Еластична ли е, в талията на ластик ли е с копче? А номера дали си отговаря?Чудя се м/у 38 и 40. Ако стои по-свободно, т.е. да взема по-големия номер, дали ще стои хубаво?
Лелеее колко въпроси... Rolling Eyes Embarassed
Аз имам №40, като мисля, че и в 38 мога да се напъхам, еластична е и наистина е страхотна, а сега в Ню Йоркър има едни точно същото лилаво тънички потничета за по 1,90 лв, супер комбинация стана

# 1 088
Момичета,искам да си поръчам чаршафи за спалня,досега не съм поръчвала.Избрах тези:
,
но ако имате идеи за нещо по-хубаво и на по-добра цена,ще съм благодарна да пуснете някое линкче  bouquet

# 1 089
Минавам само, за да кажа, че взех от митницата в София пратка от 19 юли (получих известието на 29 юли!). Доволна съм от всичко - 4 мъжки пижами, плетени балеринки на Мелоу йелоу от албанците, разни неща от кръглите цени. Сега всичко е в пералнята.
Продължавам да чакам поръчки от 2, 9, 10 юли.

# 1 090
Момичета, явно има проблем с поръчките от 02.07. Вече мина доста време, а и виждам че получавате от доста по-близки дати. Някой получил ли си е изобщо поръчка направена на 02.07?
моята поръчка от 2.07 пристигна вчера, но явно ги бавят тук защото клеймото е от 11.07

# 1 091
По-скоро 50 или 52 - според таблицата.
Аз един път взех една нощница 50 номер но беше огромна за това сега се чудя някой ако има с подобни размери нека сподели моля.

# 1 092
  • София
На това саке знам, че вече доста от вас го имат - ще го поръчвам за братовчедката, но се интересува ръкавите откопчават ли се копчетата и стават ли нормална дължина? Има ли подплата и кой цвят ще препоръчате  Crazy.

Тънко е, няма подплата. А ръкавите - да, разкопчават се и стават нормална дължина, но седят по красиво, когато са 3/4. Аз лично го имам в бяло и е много много хубаво. Братовчедка ти няма да съжалява, ако си го вземе  Peace
Аз взех поръчката от 7.07, която беше цялата за приятелка и уж трябваше да я получи на нейния адрес, но французите са я изпратили на моя, въпреки че в суивито беше отбелязано, че адресът е сменен  ooooh!

# 1 093

да удължават се Hug

сори ,писали сме едновременно  bouquet

# 1 094
  • Варна
Здравейте, дами - имам питанка за ваучер. Получих номера на такъв, но не трябвало да използвам он-лайн, докато не съм получела този по пощата, защото последния щял да се анулира така - това вярно ли е и как се процедира в такива случаи.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт