LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 694
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 305
# 1 306
  • Пловдив
mamaB,как ви стоят Тези ?Питам,защото по принцип сега носим №23,за есента се ориентирам към 24.........Притеснява ме само,че на №24 стелката е 16 см.-много ми се струва Thinking.Колко е вашето краче в момента?

New line, вие на каква възраст сте ?

# 1 307
  • София
От тези точния номер ли се поръчваше?

Така ме беше посъветвала една съфорумка и така ги и поръчахме-чакам ги всеки момент!

# 1 308
... Така ме беше посъветвала една съфорумка и така ги и поръчахме-чакам ги всеки момент!

Ох, аз вече ги пунах нашия номер, ще видим дали ще ни станат  Peace

# 1 309
Кога ли ще ми пристигне банският от 23.07 е поръчката .... ?

# 1 310
  • София
Вече не смея да погледна в мес рембоу... или там както беше. Всеки ден се появяват нови неща. Оня ден се появиха за една поръчка, аз си казвам, а тази поне са я обработили и днес се появява още нещо за същата поръчка. И то не второто с 5-те процента, а друга сума, по-малка. Изобщо не хващам логиката. А освен това като фактурират поръчката пак се явяват нефактурирани. Толкова ли е трудно да задат в сайта каква им е складовата наличност и като свърши нещото да не позволява да се поръчва незнам  #Cussing out
Ох оплаках се  Whistling

Това е божа работа, аз чакам поръчки от 10.07 насам, а вчера пристигна една от 18.07.

# 1 311
  • София
... Така ме беше посъветвала една съфорумка и така ги и поръчахме-чакам ги всеки момент!

Ох, аз вече ги пунах нашия номер, ще видим дали ще ни станат  Peace
Дано,че ще има тупа лупа с тях по главата TiredКато дойдат,ще пиша!

# 1 312
Ако ми дадеш размери за 40 ще съм ти много благодарна. А ако ми кажеш и мерките си, още повече  Hug

щерката заспа, та няма как да тропам, че съм ги оставила даже в опаковката, но утре ще ти ги премеря. )))
за мерките, талия 78см, ханш 98см. )))

# 1 313
mamaB,как ви стоят Тези ?Питам,защото по принцип сега носим №23,за есента се ориентирам към 24.........Притеснява ме само,че на №24 стелката е 16 см.-много ми се струва Thinking.Колко е вашето краче в момента?

New line, вие на каква възраст сте ?

На 1г.8месеца и..............10 дена  Grinning

# 1 314
Пуснах (надявам се) последната поръчка.

Честито! И аз пуснах последната преди няколко часа. ))))
Гледам да не отварям сайта. )))) Да не натъпча още някоя кошница. )

# 1 315
  • В света на мечтите

А, ти в колко часа отиде  newsm78
За мен нямаше нищо, а чакам толкова много  Rolling Eyes Проверих към 12 ч.

В 10,30 но имах и известия! И аз чакам още доста и ми казаха, че в понеделник пак чакат

# 1 316
Вече не смея да погледна в мес рембоу... или там както беше. Всеки ден се появяват нови неща. Оня ден се появиха за една поръчка, аз си казвам, а тази поне са я обработили и днес се появява още нещо за същата поръчка. И то не второто с 5-те процента, а друга сума, по-малка. Изобщо не хващам логиката. А освен това като фактурират поръчката пак се явяват нефактурирани. Толкова ли е трудно да задат в сайта каква им е складовата наличност и като свърши нещото да не позволява да се поръчва незнам  #Cussing out
Ох оплаках се  Whistling

Това е божа работа, аз чакам поръчки от 10.07 насам, а вчера пристигна една от 18.07.
Добре че си ти   bouquet

# 1 317
кви са тези свободни съчинения бре хора ooooh! Докогато ти е валидан картата,дотогава можеш да пазаруваш

Нещо като градска легенда ми звучи това и на мен  Confused какъв е смисъла от валидността на картата, щом реално не е такъв, а 6 месеца по-малък  Thinking

На 1г.8месеца и..............10 дена Laughing

Понеже вече знам, че децата ни са абсолютни връстници  Mr. Green, да питам - Киара 23 ли носи по БГ номерация и кой номер й поръчваш от Редута (ако си поръчвала)? Моника носи 22 тук; на зимното намаление й поръчах едни адидаски 22 и все още са й големи  ooooh! Живот и здраве, предполагам, че през пролетта може би ще са й добре. Оттогава не смея да й поръчам обувки от сайта Rolling Eyes

С поръчките и аз приключих засега, честна пионерска  Mr. Green След като се заканих, че вчера пускам финална поръчка за сестра ми, установих, че на двата си акаунта имам 2 неизползвани кода за -15 евро - оказа се, че действат и на при мини. Нека някой ме поправи, ако греша, но като ги пуснаха, съм сигурна, че не действаха. Даже споделих в темата; коментирахме с Алекс. Та в момента, в който установих, че действат и на мини цените, пуснах още 2 поръчки  Crazy Нооо вече казах "Стига"  Laughing

# 1 318
  • Бургас
Днес взех поръчката си от 21-ви, но имам една непристигнала от 10-ти...  Thinking

# 1 319
 а аз да питам за кръглите цени и те ли са до утре

Общи условия

Активация на акаунт