Звездни компромати - 28 част

• 51 163
  • 507
  •   1
Отговори
# 345
Това не ми се вярва да е тя. Изобщо не прилича на нея. Няма никаква връзка.  Thinking

# 346
Това не ми се вярва да е тя. Изобщо не прилича на нея. Няма никаква връзка.  Thinking

ето я статията , от където взех снимките Simple Smile http://justjared.buzznet.com/2008/08/07/eva-longoria-say-cheese/

# 347
Кейти Холмс, със Сури    много смотано се носи тази жена...
Така като я гледам сякаш на мъжа си дънките обува..... мнооого е зле!

# 348
# 349
Тук има готини снимки на Джесика.Парче си е!
http://www.yellow.bg/gallery/g10073/

# 350
  • София
със Сури    много смотано се носи тази жена...

Обаче за сметка на нея, детето винаги е със супер дрешки, маркови предполагам  Crazy

А Ева Лонгория нарочно напълнява за новия сезон на Отчаяните съпруги  Peace

# 351

Обаче за сметка на нея, детето винаги е със супер дрешки, маркови предполагам  Crazy

и аз това си мислих да кажа. детето на всички снимки е облечено с вкус, спретнато и чисто- ето дори на тези снимки в парка е с хубава рокличка( а такова нещо не се очаква от дете-знаем ги нашите как се омърлят за отрицателно време по градинките). от това следва и тя да се стреми да изглежда добре, още повече заради известността си,но явно тя не мисли така ... тези подгънати дънки,с които мн често я виждаме дори не могат да се причислят към даден стил...

# 352
# 353
  • София

и аз това си мислих да кажа. детето на всички снимки е облечено с вкус, спретнато и чисто- ето дори на тези снимки в парка е с хубава рокличка( а такова нещо не се очаква от дете-знаем ги нашите как се омърлят за отрицателно време по градинките). от това следва и тя да се стреми да изглежда добре, още повече заради известността си,но явно тя не мисли така ... тези подгънати дънки,с които мн често я виждаме дори не могат да се причислят към даден стил...

А защо трябва да се носи по определен стил и да е с впити дънки с ниска талия???? Така си се харесва,така иска да се облича.Определената мода на налага строго да се върви по нея.

# 354
Аз пък си мисля,че май само Виктория Бекъм може да се нарече звезда,но ще ви обясня в кой смисъл.
Никога не са публикувани или поне аз не съм виждала "компроматни" нейни снимки - да не е с направена коса, да е без грим или нещо подобно,тоест да кажеш "е и тя е човек". Тази просто е извънземна.  Crazy Винаги е с перфектна визия.

# 355
# 356
В.Б. я бяха пускали пияна, както и на младини. Компромати, откъдето и да го погледнеш.

# 357
Ето една

# 358
Тва Мария преди 10-те операции ли е?

# 359

И какво му е компроматното на това? Отново си е с прическа и грим.

Общи условия

Активация на акаунт