Звездни компромати - 28 част

• 51 141
  • 507
  •   1
Отговори
# 360
И на вас ли Мария ви изглежда  разногледа на снимката? bambam

На К.Холмс , а и на други звезди мога да им простя "стила" на обли4ане, оба4е тая Мадона ме отвращава с неизмитата си мазна коса Sick Sick Sick

# 361
  • България Сливен
По скоро е празногледа.

# 362
notar, би ли ми изброил 10-те операции,че не ги знам точно кои са? А виждам,че си запознат,щом знаеш бройката.

# 363
Не мога поради :1. гриф "служебна тайна" 2. лекрска тайна и 3. Трябва да си с очилата на бай Тошо за да не виждаш пластиката!

# 364
Мария освен устни няма друга пластика / ако това минава за пластика, защото си е естетична манипулация /. Знам я от дете , не виждам други промени по нея, освен стила на грим.

# 365
# 366
http://www.slava.bg/news/4704.html....Май, не са само устните Wink

# 367
Тази статия е дело на някоя много селска пръчка,която сигурно силиконови гърди не е виждала наживо,а да не говорим,че грам не е запозната с имплантите.
Силиконът в бюста е под формата на импланти и гелът е в тези импланти, той не се инжектира свободно както в устните,така че няма как да увреди кърмата. Ама кой да и каже на простата журналистка,която си пише статийките и никога няма да има пари да си сложи.  ooooh!
Да не говорим,че Мария наистина няма силикон в бюста. Козметичката ми е познава от малка и каза,че си е имала и коса, и цици, само с устните си е прекалила.

# 368
Значи на тази снимка от "гимназията" си е сплескала бюста!  #Crazy Да не я бъркаш със сестра и?

# 369

Значи си разбрал грешката си и за това се смееш.

Ако вярвах на всичко , което се пишеше в жълтата преса, значи съм спряла да се уважавам.  Wink
На очите си вярвам повече.
Мария не ми е никак симпатична, нито песните и харесвам, но няма силикон в гърдитеWink

Значи на тази снимка от "гимназията" си е сплескала бюста!  #Crazy Да не я бъркаш със сестра и?

Нотар , като видиш някой на живо тогава говори, на снимка може и теб да те изкарат със силикон.  Wink

И точно така естетвените гърди със стегнат сутиен могат да се "сплескат" , а като е с подплънки сутиена да изглеждат по големи. Така, че спри се , в случая ставаш смешен.

П.П. Наследила ги е от майка си големите цици - ти и нея ако видиш ще кажеш, че е силикон.  Joy

# 370
# 371

от кого? Аз така и не знам тя на кого е гадже или жена, каквото и да е.

# 372

от кого? Аз така и не знам тя на кого е гадже или жена, каквото и да е.
гадже е на някакъв богаташ, но незнам как се казва

# 373
Георги Тасев, някакъв тютюнев бос, за него съм чувала, че инвестира пари в това бездарно същество Св. И.

# 374
  • на пистата
следи от сълзи,днес те гледах по планета с преслава

Общи условия

Активация на акаунт