Звездни компромати - 28 част

• 51 022
  • 507
  •   1
Отговори
# 405
На мен ми харесва облеклото на Кейти Холмс.  Blush Бих се облякла точно така.

# 406
Следи от сълзи и Преслава са като сестри.

И аз това си помислих, като видях онзи ден темата и в Клюкарника.
като две капки вода са,в носовете,устата и в гръдната обиколка са едно към едно Peace

# 407
Следи от сълзи и Преслава са като сестри.

И аз това си помислих, като видях онзи ден темата и в Клюкарника.
...и в гръдната обиколка са едно към едно Peace
Даммм  Wink

# 408
# 409
  • На погрешната планета
hahaha hahaha hahaha
Първата снимка на Глория ме затрудни най-много Crazy

# 410

И мен, другите ги познах бързо, но тази снимкааааааааааааа, направо уникална.  hahaha

# 411
  • into the blue
Гледам,гледам и все още не мога да повярвам,че това е Глория.

# 412
Аз пък тази снимка на Глория я знам. Култова е. Simple Smile

# 413
  • into the blue
Аз за първи път я виждам,като изключим прическата,носът ми се струва различен,пък не знам да има корекция в тази част или бъркам  newsm78

# 414
Оооо не сте следили звездните компромати добре.  Laughing Тези снимки са показвани.

# 415
  • гр. Пловдив
 Popcorn beer2

# 416
Оооф ей така като вземете да се правите..да не би случайно да сте били преди 10 години красавици като сега(не че ви знам колко сте хубави).Да не би ти скъпа Ах`не да си била с оскубани вежди и тем подобни.Айде моля ви се,нема нужда,знаем се какви сте били-с космясалите вежди огрооомно количество и т.н.Обаче я  малко намалете превземките особено ти миличка,щот ставаш досадна.

# 417
  • София

Да, всъщност била с кафяви очи. Носела сини лещи, а понякога, когато е без искала фотографите да й ги коригират с фотошоп  Tired Не помня къде го четох преди време. Аз си мислех, че е синеока.

# 418
Оооф ей така като вземете да се правите..да не би случайно да сте били преди 10 години красавици като сега(не че ви знам колко сте хубави).Да не би ти скъпа Ах`не да си била с оскубани вежди и тем подобни.Айде моля ви се,нема нужда,знаем се какви сте били-с космясалите вежди огрооомно количество и т.н.Обаче я  малко намалете превземките особено ти миличка,щот ставаш досадна.

Я , стига глупости момиче! Никога не съм била с космясали вежди, нито сега съм. Моите са естествено хубави.
А пък преди 10 години си бях доста красива на 25, не че сега на 35 съм за изхвърляне. Така, че спокойно мога да си ги коментирам тези, ни една не може да ми се мери.
А на мен такива като теб са ми досадни.

# 419
  • into the blue
Преди няколко страници се коментираше облеклото на Кейти Холмс.Ето и разковничето тук

Общи условия

Активация на акаунт