Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако главоболието ми не минава с парацетамол?
Какви са методите за облекчаване на контракциите по време на бременност?
Какви са методите за облекчаване на кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако главоболието ми не минава с парацетамол?
За главоболие, което не се облекчава от парацетамол, можете да опитате други методи като масаж на стъпалата, поставяне на мокра и студена кърпа на главата или легнало положение. Разходката на чист въздух, приемането на повече течности и консумацията на шоколад също могат да помогнат. Важно е обаче да се консултирате с лекар, особено ако главоболието е придружено от други симптоми.
-
Какви са методите за облекчаване на контракциите по време на бременност?
-
Какви са методите за облекчаване на кърменето?
-
Какво представляват контракциите и как се разпознават?
-
Как да разпознаем контракциите и дали са болезнени?
И така и не се усъмних повече, че не си ти. Относно усещането и аз ама нищо не усещам и се бях притеснила. Снощи на прегледа в Ниа Мед Салджийска ме успокои, че едва между 20 и 30 август трябва да усетя бебока. А ти си доста след мен с термина, така че споко, има време за това.
" виждайки какво става изкрещя от ужас - "Момиче спри да раждаш , няма свободно магаре . Ще го родиш на леглото . " не знам как може да спре човек да ражда ?!
След като ме качиха на магарето , родих за 3 мин . 

Сега няма да го позволя!
Само щастливи мигове до раждането 

Аз да ти кажа имам и други надежди - ако се окаже че се налага да родя с операция планирано , сигурно ще се изстрелям до Варна .
Въпреки че искам пак нормално , бързичко се възстанових и си кърмих детето .
и настана една борба-счупи ни лампионаи около 10мин.неможа да се ориентира да излезе,въпреки че изгасихме осветлението!!!!Прилепи сънувах тази нощ и до сега ме е страх да отпердвам вечер прозорците!!!!А да знаете момичета,казвали са ми че бременните жени небива да гонят от дома си котки-проклиняли лошо
това за суеверните ,като моя милост! Да ви попитам имам от известно време болки в единия хълбок-немога да спя,а док.каза че съм го натъртила с моите физически упражнения,а мен ми се струва нещо не точно от този тип болки!
хайде целувки за всички!!!