Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако главоболието ми не минава с парацетамол?
Какви са методите за облекчаване на контракциите по време на бременност?
Какви са методите за облекчаване на кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако главоболието ми не минава с парацетамол?
За главоболие, което не се облекчава от парацетамол, можете да опитате други методи като масаж на стъпалата, поставяне на мокра и студена кърпа на главата или легнало положение. Разходката на чист въздух, приемането на повече течности и консумацията на шоколад също могат да помогнат. Важно е обаче да се консултирате с лекар, особено ако главоболието е придружено от други симптоми.
-
Какви са методите за облекчаване на контракциите по време на бременност?
-
Какви са методите за облекчаване на кърменето?
-
Какво представляват контракциите и как се разпознават?
-
Как да разпознаем контракциите и дали са болезнени?
. Виж, аз не мисля, че съм констатирала неща, от които да му стане неприятно на човек. Даже поясних, че досега не съм раждала и че, следователно, нямам директо впечатление от родилното в Бургас. Позицията ми е на една бъдеща майка, на която просто не и се иска да повярва, че нещата са толкова зле в единственото място, където можеш да родиш в Бургас. Ако нещата са толкова зле и хлебарките лазят едва ли не по децата както казваш, защо никой не е взел мерки това да се отстрани????
Струва ми се чак нереално и за това като човек, който не е минал през това отделение, си позволявам да си мисля, че хората преувеличават. Какво друго да си мисля.. ??
Да стоя и да се депресирам, че ще съм изложена на риск както аз, така и бебето ми??!! Ако в крайна сметка мога да родя нормално как да разчитам на обстоятелствата и на атмосферните условия януари месец??? За това предпочитам да мисля,че хората преувеличават и така да се зареждам с позитивизъм, отколкото да се панирам още от сега. Надявам се разбираш какво имам предвид. Не искам да правя празни констатации и да съм крайна както ти си ме разбрала. Нито пък искам на някой да му става неприятно от това
. Кажи ти как си решила да постъпиш? За Бубичко вече знаем. И за да не стане личен разговора, моля и другите момичета да се изкажат по въпроса с проблемното раждане в Бургас като имате предвид, че може и да раждаме нормално и най-вече ще раждаме през зимата
тоест вие как бихте постъпили в нашия случай???
Аз от 01.08 се върнах на работа и чак сега намирам време да ви прочета. Още не мога да свикна с ранното ставане, а и вечер рано ми се доспива. Изпратихме малката при баба и дядо й , и ми беше много кофти, ама взех да свиквам, а и много бързо ми минава времето сега. Аз вече всеки ден усещам ритничетата, особено като съм седнала-явно го притискам горкото и бойкотира- усещам ги точно под белега от секциото
Няма смисъл да избираш екип- ако си нормално раждане ще си при твоя лекар и с дежурните акушерки, ако си секцио- пак ще се уговорите с твоя, а на него при всички случаи ще му помага още един лекар. Тел. на АГ кабинета е 9607 206- там ще ти кажат кой лекар кога е на смяна, а на регистратурата са 9607680, 9607681; 682; 683;

/комшиите имам в предвид/.