® E-bay - тема 13

• 50 375
  • 863
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Имам проблем с една пратка от Англия. Продавачът ми е пратил за проследяване това- Session Prefix Number- 2-1786891, но това не е тракинг номер и съответно няма информация. Някой има ли идея може ли да се проследи това нещо или да пия една студена вода...

# 151
bebolina1
задължение на продавача е да проследява пратките. винаги като ми закъснее пратка и почват да ме мотат, че ще ми пратят доказателство за проследяване отварям диспут. в и-бей пише че е задължение на продавача, а не на получателя. ти имаш задължение само да платиш.

# 152
  • В сърцето на ММ
Имам проблем с една пратка от Англия. Продавачът ми е пратил за проследяване това- Session Prefix Number- 2-1786891, но това не е тракинг номер и съответно няма информация. Някой има ли идея може ли да се проследи това нещо или да пия една студена вода...
Аз чакам месец от плащането и пускам диспут.Студена вода няма да пиеш-в повечето /да не казвам 90 % / случаи връщат парите. Simple Smile
А на мен са ми изпратили 2 потника със закъснение от 20 дни Mr. GreenКво да ги правя?

# 153
Търсачката за снайпер нищо не ми даде , така че питам.
Като го заредя и дам mах bid това ли ще е цената, която ще ми изстреля в последния момент или ще наддава постепенно докато я достигне? Т. е. ако има и друг зареден снайпер двата снайпера ще си наддават докато се достигне по-голямата дадена цена от единия от двамата снайперисти?

# 154
  • Балчик
Сигурно затова цените за доставка са им главоломни.  ooooh!
Случвало ми се е английските пощи да ми пратят пакета в Боливия вместо в България, явно и там не са наясно къде се намираме.

И на мен така. Пратка от Америка беше пратена до Англия, от там до Боливия и чак тогава до БГ. ooooh!

# 155
  • sofia
Благодаря за отговорите. Всъщност аз вече отворих диспут и там той ми писа следното
Postage details are as follows:Date of postage- 23.06.2008Time- 15.45pm Destination- Bulgaria (EU)Quantity- 1Weight- 0.044kgType- International Airmail Letter Cost- £0.94 Session Prefix Number- 2-1786891
Сега се чудя дали да не ескалирам диспута. Или поне как да проследя пратката. Не са много пари, но не съм ги планирала за подарък...

# 156
Търсачката за снайпер нищо не ми даде , така че питам.
Като го заредя и дам mах bid това ли ще е цената, която ще ми изстреля в последния момент или ще наддава постепенно докато я достигне? Т. е. ако има и друг зареден снайпер двата снайпера ще си наддават докато се достигне по-голямата дадена цена от единия от двамата снайперисти?

Наддава в последния момент, стига вече да не са наддали  над твоята максимална. Ако има два заложени еднакви снайпера, печели този,който е зареден по-рано.

# 157
Наддава в последния момент, стига вече да не са наддали  над твоята максимална. Ако има два заложени еднакви снайпера, печели този,който е зареден по-рано.
E да де , ама ако цената в момента е 2,20 със стъпка 0,20 и аз дам на снайпера мах бид 4,0 примерно значи ли че в последния момент ще ми изстреля 4,0 или първо ще пробва на 2,40 и ако няма заложен друг снайпер ще спечеля на 2,40, а не на 4,0. Май много интелигентен очаквам да е снайпера  newsm78 Просто снощи някой ме изцака точно за 0,20лири #2gunfire ,ама аз да не се мина много дадох само с 0,40 над цената в момента и онзи ми изстреля 2,80 и спечели.

# 158
Ами ще наддаде максималното, а ти ще спечелиш с най-ниския бид . Примерно в случай, че зададеш 4, а в момента е на 2.20, ще спечелиш  на 2.40 единствено ако никой друг не е задал по висока стъпка. Уф, не можах май много да ти го обясня читаво, но принципно снайпера ще спечели с минимално наддаване, тоест няма да те набута на най-високата, освен ако не се надбидва с друг снайпер. Дано си ме разбрала.

# 159
здравейте от мен, за първи път ми се случва подобно нещо, днес плащам сума от 7,45 лири дърпат ми сумата два пъти от картата но пей пал не приема и двете плащания  newsm78 и в момента сумата ми стои блокирана по сметката. от банката казаха че ще ми я върнат и получих следното съобщение на мейла си:
Sorry, your recent PayPal payment did not go through. As a result, the item(s) below have not received payment.
Please return to eBay to resubmit your payment again.
Имате ли представа какво трябва да значи това?

# 160
  • В сърцето на ММ
...... Просто снощи някой ме изцака точно за 0,20лири #2gunfire ,ама аз да не се мина много дадох само с 0,40 над цената в момента и онзи ми изстреля 2,80 и спечели.
Просто стъпката е била 0,20 лири.Той може да е сложил и 20 ,но ще плати само със стъпка по-високо от най-високия залог /в случая е бил твоя /.Така че не се ядосвай.Ако беше сложила и 3,той щеше да го вземе за 3,20.
Просто залагай на снайпера максимума,който можеш да дадеш.Така няма да се ядосваш после.Ще плащаш не това,което си заложила,а една стъпка над най-високия залог преди теб.

# 161
  • Балчик
здравейте от мен, за първи път ми се случва подобно нещо, днес плащам сума от 7,45 лири дърпат ми сумата два пъти от картата но пей пал не приема и двете плащания  newsm78 и в момента сумата ми стои блокирана по сметката. от банката казаха че ще ми я върнат и получих следното съобщение на мейла си:
Sorry, your recent PayPal payment did not go through. As a result, the item(s) below have not received payment.
Please return to eBay to resubmit your payment again.
Имате ли представа какво трябва да значи това?

И на мен това ми е интересно, защото имах аналогичен случай. Сумата беше заявена и блокирана , а така и не си я изтеглиха, на мен пък ми пращаха мейли, че има проблем. Какъв беше ,така и не разбрах. След известно време ми разблокираха сумата и това е.
Хубавото в случая беше, че не пазарих от ибек и затова нито ми пратиха стоката, нито имаш отрицателна оценка.Ама пък ме е яд, че не можах да си ги купя нещата.

# 162
# 163
  • София
Ох, дойдоха ми обувките...ама на Веслец.
Дали като са там задължително начисляват мито?Стойността им е 35 долара общо и се чудя защо са там.

# 164
La For......
Защото са колет а не малка пратка, така че не се шашкай
Днес е първи
ден за заплати
Дали да не земе малко да се по отпуснем ....

Общи условия

Активация на акаунт