® E-bay - тема 13

• 50 299
  • 863
  •   1
Отговори
# 750
  • В сърцето на ММ
Страйкът те маркира като черна овца за ебей,не е видим за теб или продавачите.Ако имаш 2 или повече страйка,ебей може да блокира акаунта ти.За да получиш ънпейд страйк,трябва продавачът да отвори диспут за неплатена стока в ебей.Сам затваря диспута,ако не платиш до 9 дни , поставя страйка.
Относно 2-рия въпрос-ако си платила продавачът не може да ти постави отрицателна оценка.Ти можеш да му сложиш каквато пожелаеш и също да отметнеш при звездичките само една ,там където е посочен размера на  postage.

# 751
  • Sofia
Благодаря за бързи отговор! Hug Един ми лази от 15дни по нервите,накрая ще платя,но със сигурност после ще му поставя отрицателен фийдбек

# 752
Абе и аз имам проблем, нали писах за едни стоки дето ги спечелих, ама много ми искат за доставка. И от 4 неща купих само едно, като писах на продавача, че се отказвам - извиних му се и той писа ок. Ама стоките продължават да си стоят в спечелени и незнам какво трябва да направя. Да не ми прасне един диспут накраш за неплатени стоки  ooooh!

# 753
Здравейте, имам въпрос
Получих днес едни ботуши от щатите. Виждам, че пощенските, които продавачът е платил са повече от това, което ми е взел. Първият ми инстинкт беше да му пиша и да му доплатя разликата. Ама като ги отворих, видях, че вместо да са нови, както пишеше, са носени. В много добро състояние, ама все пак не чисто нови. Какво да направя, според вас?

# 754
  • у нас
И аз да се оплача  Sad
още на 31 Юли платих един анцуг Найк от Канада и до днес го няма.Писах на продавача 2 пъти и чак след като писах на Ибей за по-подробни данни на продавача, получих отговор
от нея,а именно

Hi I sent out right after you paid but it had to go ground shipping otr it would have been 30.00 Thanks Ground shipping can take up to 5 weeks

Струва ми се че тази нещо ме работи,какви са тези 5 седмици  #2gunfire от Щатите ми пристигат пратките за 10-12 дни
Ще може ли някой да ми обясни за какви 30 долара ми пише тази,че нещо не успях да си го преведа  newsm78

# 755
Май е така, защото и на мен една пола от канада с въпросния граунд шипинг ми дойде за 6 седмици, а аз вече бях пуснала диспут.

# 756
  • Бургас
Въпросче към тези, които са купували часовници от Ebay:

Имат ли си гаранция и важи ли тя в БГ?

Аз съм си харесала един Fossil, те по принцип са с 11 год. гаранция. Но не знам дали гаранцията важи и в България  Thinking

# 757
  • London, baby
Здравейте, интересувам се дали може да пазарува с Виза Електрон на Райфайзен Банк?
Благодаря!!!

# 758
здравейте, имам един въпрос, получих две пратки и поставих положителна оценка но продавачите не са, как да ги помоля учтиво на английски да ми сложат и те оценката и изобщо струва ли си?

# 759
........
..............................
Пиши и се моли да ти прати фактура.Няма майтап с тия луди англичани.Ще ти постави страйк като нищо.На него ще му струва към 2 лири да ти го пусне,следователно ще трябва ти да му предложиш по-високи пощенски,за да му остане печалба.Пиши му,че си съгласна да платиш и 6 лири/примерно/,само и само да няма проблеми.Ще видиш,че ще има резултат.Само гледай тонът ти да е умолителен,не заплашителен.
Успех,стискам палци. Peace

Не би трябвало да може да ми сложи страйк при положение,че  най-учтиво и навреме в началото на търга го питах праща ли до България и ми отговори -ДА!!Само,че си направи оглушки за сумата на пощенските,но прецених,че и 5 да иска пак ме устройва да го купя на първоначална Peace

Така,че на какво отгоре ще ми слага страйк,каза ми,че праща до България и сега и писах един куп писма мълчи като... и не отговаря.Аз мисля да пша на някакъв Хелп или не знам  Thinking

# 760
  • Русе
И аз да се оплача  Sad
още на 31 Юли платих един анцуг Найк от Канада и до днес го няма.Писах на продавача 2 пъти и чак след като писах на Ибей за по-подробни данни на продавача, получих отговор
от нея,а именно

Hi I sent out right after you paid but it had to go ground shipping otr it would have been 30.00 Thanks Ground shipping can take up to 5 weeks

Струва ми се че тази нещо ме работи,какви са тези 5 седмици  #2gunfire от Щатите ми пристигат пратките за 10-12 дни
Ще може ли някой да ми обясни за какви 30 долара ми пише тази,че нещо не успях да си го преведа  newsm78

Lorexa ,ето отговора на един канадски продавач,когато го попитах за шипинга.

Hi you have 3 options
Surface - takes up to 7 weeks - $18 but you get tracking of the package
Airmail - 25 - 3 weeks but no tracking
Global Express - 39 - 8 day delivery, tracking and insurance

# 761
Здравейте, интересувам се дали може да пазарува с Виза Електрон на Райфайзен Банк?
Благодаря!!!

Да,може, аз съм с такава дебитна  Peace

здравейте, имам един въпрос, получих две пратки и поставих положителна оценка но продавачите не са, как да ги помоля учтиво на английски да ми сложат и те оценката и изобщо струва ли си?

Hey, I left an excellent feedback for you. Please do the same for me! Thank you once again and have a nice day!

# 762
  • някъде там
Дали има някъде из И-бей лаптоп с клавиатура на кирилица?
моят мъж е пощурял за телефон,на всеки телефон ли може да се разблокира?

# 763
От скоро се опитвам да пазарувам от И-бей,сега гледам пуловери,но се натъквам на някаква особена американска номерация.Някой знае ли какво означава    Size Type: Misses   и
Size Type: Petites и от всеки тип има S,M,L . Иначе ползвам таблица за размерите,но този Size Type ме притеснява... newsm78

# 764
  • London, baby
МерСедес, благодаря!!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт