® E-bay - тема 13

• 50 302
  • 863
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
aninca, ботичките са страхотни!

Би ли дала линк към продавача?

# 736
Давам, ама аз не съм си купила още, та оставете един, два чифта 39 - 40
http://stores.ebay.co.uk/My1stWish_W0QQfsubZ0QQtZkm

# 737
  • Бургас
Давам, ама аз не съм си купила още, та оставете един, два чифта 39 - 40
http://stores.ebay.co.uk/My1stWish_W0QQfsubZ0QQtZkm

Отивам да разглеждам!  Party
Спокойно, ще ти оставя, аз съм 38.  Peace  Laughing

# 738
Ей сега се сетих нещо, може да си кобинираме поръчката с някой, ако има желаещи от София за тия чепици.

# 739
  • Бургас
Ей сега се сетих нещо, може да си кобинираме поръчката с някой, ако има желаещи от София за тия чепици.

За ботичките ли? Продавачът прави ли combined shipping?

# 740
Моля за малко помощ, че съвсем се обърках. Историята е следната спечелих ресийвър от немският ибей, като се уговорих с продавача да платя стоката при доставката. Сега той ми изпрати фактура през пей пал. Аз платих с условието банков трансфер. Плащането  го няма отразено в сметката ми в пей пал, но получих нова покана само че на немски и нищо не разбирам -Hallo blaueelise123,

Ich werde die Bezahlung in Höhe von EUR 281,00 per Überweisung in Kürze vornehmen.
какво да правя, може ли малко помощ с превода

# 741
Моля за малко помощ, че съвсем се обърках. Историята е следната спечелих ресийвър от немският ибей, като се уговорих с продавача да платя стоката при доставката. Сега той ми изпрати фактура през пей пал. Аз платих с условието банков трансфер. Плащането  го няма отразено в сметката ми в пей пал, но получих нова покана само че на немски и нищо не разбирам -Hallo blaueelise123,

Ich werde die Bezahlung in Höhe von EUR 281,00 per Überweisung in Kürze vornehmen.
какво да правя, може ли малко помощ с превода

http://translate.google.com/translate_t

Здравейте blaueelise123,

Аз ще плати сумата от $ 281,00 за сезиране в близко бъдеще.

Преди време питах DHL за  изпращане на пратка за сметка на получателя. Сумата беше двойна.
Знам, че във Франция, Германия се прави. Но до България едва ли някой би се навил.
 Да не би продавача ти чак сега да е разбрал, че няма как да стане?

# 742
Моля за малко помощ!
Преди доста време поръчах от един продавач от Английския И-бей фарове за колата. Не ги получих и съответно пуснах диспут. Продавачът не благоволи да отговори на диспута и междувременно стана нерегистриран потребител. Ескалирах диспута и зачаках. След известно време получих мейл от Пейпал, че случая е разрешен в моя полза, но за съжаление в момента не може да ми бъде възстановена сумата, защото няма никаква наличност в сметката, на бившия вече продавач и при първа възможност/т.е . поява на средства в сметката му/ парите ще ми бъдат върнати. След около 10-тина дни пак получих мей, че всичко вече е наред и сумата ще ми бъде възстановена в 5 дневен срок. От тогава минаха повече от 10 дни, но нямам никаква сума отразена в акаунта си. Та въпросът са ми е къде трябва да се появи тази сума - в Пейпал акаунта или директно в картата ми? Ако не съм я получила трябва ли да пиша мейл или да отговоря на този , който последно са ми изпратили от Пейпал? Ще се радвам ако някой може да ми отговори.

# 743
отиват в PayPal акаунта, а след няколко дни в сметката ти

# 744
А след като вече повече от 10 дни ме са отразени в акаунта ми трябва ли да предприема нещо и какво?

# 745
  • някъде там
Парите са били върнати по картата ти Peace Направи си едно извлечение и ще видиш Hug

# 746
Благодаря ви, утре ще се разходя до банката

# 747
mimozata май всички са се запиляли някъде   grinning039 та аз да ти отговоря. Почакай още малко, не бързай ( въпреки, че не знам как си се навила да купуваш нещо като не знаеш, колко ще е доставката). Ако не ти отговаря го зарежи, нямаш вина, че не си организира продажбите.
Навих се,щото е детски панталон Диг и го спечелих за смешни пари,щях и 5 п да дам за пощенски ама тоя се прави на луд .Сигурно ще го релистне пак и ще разчита да го продаде над началната..

# 748
  • В сърцето на ММ
........
Навих се,щото е детски панталон Диг и го спечелих за смешни пари,щях и 5 п да дам за пощенски ама тоя се прави на луд .Сигурно ще го релистне пак и ще разчита да го продаде над началната..
Пиши и се моли да ти прати фактура.Няма майтап с тия луди англичани.Ще ти постави страйк като нищо.На него ще му струва към 2 лири да ти го пусне,следователно ще трябва ти да му предложиш по-високи пощенски,за да му остане печалба.Пиши му,че си съгласна да платиш и 6 лири/примерно/,само и само да няма проблеми.Ще видиш,че ще има резултат.Само гледай тонът ти да е умолителен,не заплашителен.
Успех,стискам палци. Peace

# 749
  • Sofia
Какво точно означава страйка и как разбирате ,че ви е отворен такъв?Какво следва от това,ако имате страйк?И последен въпрос:Ако не съм доволна от  шипинга например,но съм принудена да го платя ,мога ли да го отразя във фийдбека и съответно продавача има ли право да ми пише също лоша оценка?

Общи условия

Активация на акаунт