® E-bay - тема 13

• 50 327
  • 863
  •   1
Отговори
# 720
Моите неполучени пратки от Англия все още ги няма. От периода 26.06-17.07 имам 4 неполучени. Видях, че имам и 2 неполучени на адрес в Англия. Вече си мисля, че проблема е в английските пощи.

Получих 3 refund-a и направо ми е неудобно от продавачите.

# 721
  • Русе
Каква беше сумата за мито от щатите.Колко $ беше максимум newsm78

tasi 45 евро е, но както писах получих две пратки декларирани за 80 и 99,99$ и се разминах с митото.

# 722
  • Бургас
Ох, и аз имам проблем с пратките от Англия ... Досега винаги са ми идвали в рамките на една седмица, но имам 2 пакаетчета от миналия месец, които и до ден днешен ги няма ... За едното вече ми възстановиха парите ...сега ще изчакам до края на месеца за второто ... дано все пак дойде.
И да се оплача каква глупост сътворих вчера - заложих си аз снайпера на едни 4 броя блиузки с дълъг ръкав на малкия ... и изпуснах търга при липса на кандидати. Защо? - Защото максималния бид, който съм задала е повече от обявената Buy it now цена ...направо ми иде да се гръмна .... hahaha  Та така ... Оплаках се!

# 723
Ох, и аз имам проблем с пратките от Англия ... Досега винаги са ми идвали в рамките на една седмица, но имам 2 пакаетчета от миналия месец, които и до ден днешен ги няма ... За едното вече ми възстановиха парите ...сега ще изчакам до края на месеца за второто ... дано все пак дойде.
И да се оплача каква глупост сътворих вчера - заложих си аз снайпера на едни 4 броя блиузки с дълъг ръкав на малкия ... и изпуснах търга при липса на кандидати. Защо? - Защото максималния бид, който съм задала е повече от обявената Buy it now цена ...направо ми иде да се гръмна .... hahaha  Та така ... Оплаках се!

PeaceМожеш да пишеш на продавача,че много ги искаш и може да ги релистне за да ги купиш Laughing

Аз съм доволна засега от англ пратки-много бързи и нямам изгубени Thinking/чукам на дърво/-скоро за три дни от плащането ми пристигнаха очилата на Том Форд и едни бебешки ботушки Hug

# 724
  • Бургас
Ох, тази сутрин са релистнати и вече има и един заложил .... ама аз като съм голяма бяла птица ... ooooh!

# 725
Може ли някой да ми обясни някои неща, че още съм новак Embarassed
В първият пост прочетох, че като направиш плащането и продавача получи парите ти праща мейл. Аз все още не съм получила, а съм платила на 16.08 - това е датата отразена в пей пал, а електроната банка ми показва вальор 16.08 и още една дата 19.08. Да не би тази втората дата да означава, че тогава са получени парите?
Като направих това плащане и ми върнаха 1.50 евро от "пробната" транзакция и сега тези пари ги виждам в табличката в пей пал, но в картата ги няма. Така ли трябва да е? Тях мога ли да ги използвам и по някакъв начин да попаднат в картата ми Laughing?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 726
  • Варна
mela, веднага след плащането получаваш мейл не от продавача а от paypal. Мейла е автоматичен от <service@intl.paypal.com>, получаваш го на имейла който си регистрирала в пейпал и съдържа данни по плащането.
Еврото и половина ще  можеш да ползваш когато плащаш нещо в евро. Ако плащаш долари или лири трябва да ги преобърнеш в съответната валута, там при табличката има опция за тази цел. Не трябва да правиш нищо допълнително, парите ще си бъдат изтеглени автоматично а остатъка от сумата по инвойса ще се доплати съответно от картата ти.

# 727
mela, веднага след плащането получаваш мейл не от продавача а от paypal. Мейла е автоматичен от <service@intl.paypal.com>, получаваш го на имейла който си регистрирала в пейпал и съдържа данни по плащането.
Еврото и половина ще  можеш да ползваш когато плащаш нещо в евро. Ако плащаш долари или лири трябва да ги преобърнеш в съответната валута, там при табличката има опция за тази цел. Не трябва да правиш нищо допълнително, парите ще си бъдат изтеглени автоматично а остатъка от сумата по инвойса ще се доплати съответно от картата ти.

bouquet
Да, такъв мейл получих.
А ако някой ми праща пари по пей пал как после си ги прехвърлям в картата?

# 728
Искам да ми декларират една голяма количка от щатите за 500$ и да ми я пишат,че е 60$.ще се размина ли с митото и могат ли да ми направят проблем Thinking

# 729
обемните стоки се проверияват по принцип, ако си много убедителна и се усмихваш прекрасно ...
ако случиш на жена - не

# 730
  • Варна
mela, не знам.
Два пъти продавачи са ми връщали пари, първо се появяваха в пейпал но само като трансфер от продавача към мен, не в баланса. След няколко дни се появяваха и в картата ми. За други начини аз не знам. Wink

# 731
  • sofia
Здравейте и от мен,завърнах се Mr. Green

Моите неполучени пратки от Англия все още ги няма. От периода 26.06-17.07 имам 4 неполучени. Видях, че имам и 2 неполучени на адрес в Англия. Вече си мисля, че проблема е в английските пощи.

Получих 3 refund-a и направо ми е неудобно от продавачите.

Относно пратките и аз имам една от 26,06,но вече ми върнаха парите. Бяха едни панталони Лакоста,които много исках.
Отивам назад да чета темата

# 732
Ох като ви слушам сега се чудя дали да поръчвам от англия. Много си харесах тези ботички . Но се чудя дали си отговарят на номера, някой да е купувал подобни?

# 733
Ох като ви слушам сега се чудя дали да поръчвам от англия. Много си харесах тези ботички . Но се чудя дали си отговарят на номера, някой да е купувал подобни?

Прекрасни са ако има повече би ли дала линк  Peace

А моя въпрос ?Никой ли няма да отговори ?

# 734
mimozata май всички са се запиляли някъде   grinning039 та аз да ти отговоря. Почакай още малко, не бързай ( въпреки, че не знам как си се навила да купуваш нещо като не знаеш, колко ще е доставката). Ако не ти отговаря го зарежи, нямаш вина, че не си организира продажбите.

Общи условия

Активация на акаунт