® E-bay - тема 13

• 50 328
  • 863
  •   1
Отговори
# 705
Тя на мен не ми е казала лично,но под всеки продукт е написано,колко е отстъпката за комбиниран шипинг за Щатите,Канада и международния.Ето: International bidders:

Panties 5.95 for the first item and 3.25 for each additional item.
Bras 7.95 for the first item and 3.95 for each additional item.
Tops (blouse,gowns etc.) and Shapers/Girdles. bottoms (pants ,shorts) 9.95 for the first item and 5.95 for each additional item.
All sets (pj set or panty sets) 12.95 for the first item and $6.95 for each additional item.

Но колко време мога да чакам без да платя?

# 706
Имам нужда от помощ. Спечелих няколко неща от един продавач, ама ми иска много за доставка и му писах, че се отказвам и искам само една от стоките и той каза уж, че не е проблем. Ама не прави нищо. Пробвах да си платя стокат с Pay now ама ме праща към някакъв сайт и там се губя - никъде няма плати. Писах му да ми прати инвойс за да си платя стоката, а той ми е писал - инвойса е пратен. Ама къде е, нищо не намирам, аз ли нещо бъркам. Инвойса не се ли появява при писмата  newsm78 . Ох как се оплетох, помагайте, че той път май ше ми сложат страйк.

# 707
  • Варна
Инвойса го получавам на мейла, с който съм регистрирана в ибей.
titi789, пиши и пак. Много обичат дас е правят на хитри. Виж в описанието на търговете колко е времето за плащане.

# 708
Имам нужда от помощ. Спечелих няколко неща от един продавач, ама ми иска много за доставка и му писах, че се отказвам и искам само една от стоките и той каза уж, че не е проблем. Ама не прави нищо. Пробвах да си платя стокат с Pay now ама ме праща към някакъв сайт и там се губя - никъде няма плати. Писах му да ми прати инвойс за да си платя стоката, а той ми е писал - инвойса е пратен. Ама къде е, нищо не намирам, аз ли нещо бъркам. Инвойса не се ли появява при писмата  newsm78 . Ох как се оплетох, помагайте, че той път май ше ми сложат страйк.
търси инвойса в пощата си,както ти е писала Деспина,в емайла Peace

# 709
И моята карта е на Алианц, що чудо видях докато си взема кода- гледаха ме като извънземна, ама накрая звънях в София, говорих с една мила дама , та тя разясни на колежката си от нашия клон на банката какво точно трябва да търси и да ми каже- защото директно на мен от София не можела да каже- все пак по телефона всеки може да се представи за мен, разбирам я. Та да имаш предвид, ако и теб те гледат странно- не занят какво търсиш. А иначе кода ще видиш и в извлечението, което пращат на мейла (ако имаш такова), ама може и да ти е късно. Успех.

Взех си извлечението, там има поне 3 неща, които могат да са код-какво писах, какво не, не знам-вече картата ми е блокирана за плащане през Пей Пал #2gunfire Не да гръмна някой,  ами не знам какво ми иде да направя..... Сега трябва да търся факс да съм им изпращала копие от извлечението с документ за самоличност, та барем разрешат нещо, ако не успея днес да свърша всичко и да ми разрешат картата, изобщо не искам да чуя ни за И бей, ни за електронно банкиране, аман.....
Колко символа е тоя код, адажба? Чувствам се като последния малоумник, дето ни компютър, ни банка е виждал  Cry
Хора, няма ли някой от Варна, бе  Praynig Толкова го исках тоя джобен компютър  Rolling Eyes

# 710
  • у нас
Здравейте и от мен,време е да се включа активно в темичката.От малко повече от месец си пазаря от Ибея самостоятелно,преди ми помагаше една активна тук потребителка,за което   bouquet  тя си знае де  Wink
Имам доста успешни,няколко неуспешни и две непристигнали пратки.Взех да се притеснявам,че едната от Англия е пусната още преди 15 дни и я няма,а втората е един анцуг NIKE от Канада за голямата щерка.Платих преди повече от 15 дни и още нищо.Писах на продавача,но и отговор нямам  Rolling Eyes сега виждам че няма и никакви обяви от него,а имаше поне 5-6 страници с голи кукли Барби и Кен  Joy
Това са част от придобивките за малката

ето я мадамата с полата и сандалите   baby_neutral
снощи си спечелихме тези

Имаме и още за хвалба,но в следващия постинг,че станаха много снимките  Embarassed

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 14:00 от Lorexa

# 711
Оказа се че правилна била фактурата,но тъй като нещата са различни,няма намаление на шипинга - ето линк,ако някой си търси нещо подобно http://stores.ebay.com/East-Coast-Bargains

# 712
Може ли малко хелп за сравнителна таблица за бельо (сутиени по-точно ме интересуват), т.к тук от работата всичко ми е блокирано...

# 713
Аз от тази гледам,незнам дали е напълно вярна http://www2.victoriassecret.com/html/custsrvc/sizecharts/

# 714
Ползвал ли е някой гарант при плащане. Един приятел иска да му купя нещо, но се притеснява да не стане фал с парите и сега се чудя какво да правя. Мисля че бях чела тук за посредническа фирма, ама като не помня...

# 715
Може ли малко хелп за сравнителна таблица за бельо (сутиени по-точно ме интересуват), т.к тук от работата всичко ми е блокирано...

Виж дали това няма да ти помогне:
http://www.85b.org/bra_calc.php

# 716
Ползвал ли е някой гарант при плащане. Един приятел иска да му купя нещо, но се притеснява да не стане фал с парите и сега се чудя какво да правя. Мисля че бях чела тук за посредническа фирма, ама като не помня...

Има български сайт, в който твоят приятел може да попита направо колко ще му излезе да му купят и доставят стоката  Peace

Намерих http://www.edepot-bg.com/forums/

# 717
Момичета и момче  Grinning имам спечелен артикул,продавача преди това ми каза,че праща международни пратки и спечелих на първоначалната цена.Сега обаче не си е оправил търга ,та да има пощенски и до Бг и не ми праща инвойс вече 5 дни ,два пъти му писах и отговор няма...Като опитам да платя трябва сама да добавя пощенски,а той не каза колко са,само каза,че доставя..
Трябва ли да пиша на Ибей?

# 718
Каква беше сумата за мито от щатите.Колко $ беше максимум newsm78

# 719
около $60, 40 евро е

Общи условия

Активация на акаунт