® E-bay - тема 13

• 50 333
  • 863
  •   1
Отговори
# 690
  • Балчик
IvelinaAtanasova, четирицифрения код се взема от банката, да. Но каква точно е картата ти- пишеш, че е дебитна- став али изобщо за пазаруване в интернет? Виза Електрон ли е или не?

# 691
  • Русе
Някой напред в темите беше давал един продавач на парфюми с доставка до БГ.Може ли едно линкче пак  Hug

илонитка , allshewants.

О , разбрах. Благодаря! Логично. Просто аз давам цена под максималната на първия бидер ooooh!
maiche, a къде е тази опция show automatic bids ? Не я виждам  Shocked

alabalaxx, отиваш на history на бидовете и там ще я видиш.

# 692
Някой напред в темите беше давал един продавач на парфюми с доставка до БГ.Може ли едно линкче пак  Hug

HugЕто още един с мисля добра доставка http://stores.ebay.com/Perfume-Headquarter-Shop
има и една мацка от която си купих Орхидеята на ТФ,но само да я намеря.

# 693
Здравейте!
Харесала съм тази играчка за дъщеря ми и много искам да и я купя,но имам нужда от помощ:
http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK … #ebayphotohosting
От няколко дни чета темата и немога да се справя сама,а нямам време да си науча,търга ще свърши
Много моля,някой по-сигурен в себе си да я спечели вместо мен,плащам си предварително(излишно е предполагам да го пиша,но все пак Rolling Eyes)
Благодаря за всяка помощ!

# 694
Simple Smile Малко е тежичко, доставката ще е космическа, ако изобщо шипва насам... Tired

Мдам...  Blush

# 695
предполагам, че доставката ще е доста,но колко??
Ако като цяло ми излезе около 60 долара, мога да си го позволя,но дали?? newsm78

# 696
предполагам, че доставката ще е доста,но колко??
Ако като цяло ми излезе около 60 долара, мога да си го позволя,но дали?? newsm78

Едва ли, аз за три дрешки платих 15 долара реален шипинг, представям си тази зебра колко ще ти  струва.

# 697
  • Варна
За пакет до 3-4 кг ми вземат 42 долара. Някаква стандарт флат рейт кутия.
А в търга пише, че доставката в САЩ е 48 долара.

# 698
  • Варна

Не е ли 15$ доставката в щатите? Rolling Eyes

Shipping rates are for US 48 only. No P.O. BOX APO това го чета като че доставя само в 48 щата на US и без пощенски кутии... или греша?

# 699
  • Варна

Не е ли 15$ доставката в щатите? Rolling Eyes

Shipping rates are for US 48 only. No P.O. BOX APO това го чета като че доставя само в 48 щата на US и без пощенски кутии... или греша?
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 700
Ами казват, че излизал и в интернет банкирането, ама я отиди ти там. Впрочем , ти регистрира ли си картата в Пей пал ? Кода ти трябва за да плащаш суми над 100 лв май newsm78
Моята е дебитна Виза Електрон на Райфайзен

Да, става за пазарене, даже съм плащала разни суми с нея, но наистина бяха малки до 5-8 евро. Виза е, на Алианц. Ще се разходя утре до банката, за какво точно да питам там-имам усъмнения, че ще ми трябва разпечатка и от основанието за вземане на 1,50 евро от страна на Пей Пал ще трябва да си взема този 4 цифрен код на прав път ли съм?  newsm78
 За колко време става прехвърлянето на пари с Пей Пал-веднага, или отнема няколко дни?

# 701
  • into the blue
IvelinaAtanasova, плащането става на момента,в основанието срещу изтеглените  1.5 евро ще е този код.

# 702
  • Балчик
И моята карта е на Алианц, що чудо видях докато си взема кода- гледаха ме като извънземна, ама накрая звънях в София, говорих с една мила дама , та тя разясни на колежката си от нашия клон на банката какво точно трябва да търси и да ми каже- защото директно на мен от София не можела да каже- все пак по телефона всеки може да се представи за мен, разбирам я. Та да имаш предвид, ако и теб те гледат странно- не занят какво търсиш. А иначе кода ще видиш и в извлечението, което пращат на мейла (ако имаш такова), ама може и да ти е късно. Успех.

# 703
Да ви питам какво да правя - спечелих 3 неща от един продавач в Щатите и искам комбиниран шипинг - при положение че е написано под всеки един продукт каква е отстъпката за всяко следващо нещо и то точно за международния шипинг,тя ми изпраща фактура без намалението,което е поне 7-8 долара.Какво да правя според вас - аз и писах да изпрати правилна,но дали ще отговори....и докога мога да чакам,при положение че първото нещо съм го спечелила преди 2 дена?

# 704
Искай си комбинирания шипинг,щом е казала,че прави значи чакай.Според мен се прави на луда.

Общи условия

Активация на акаунт