® E-bay - тема 13

• 50 231
  • 863
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Момичета, оригиналния адидас има ли такъв син етикет? Този топ ми прилича на менте. newsm78
има разбира се.Това е цяла колекция Peace

# 76
Момичета, оригиналния адидас има ли такъв син етикет? Този топ ми прилича на менте. newsm78

има много Адидас с различни етикети Peace
3 пикапа
1 crossfire и един Мустанг
ей ще ми се да кажа "Пу Мустанга за мен" Laughing
Не барай  fight
hahaha

# 77
  • Варна
Аз вместо запис, да питам - Къде мога да проверя пратка от Китай ?
Китайчето ми е дало номер за проследяване, а аз незнам къде да търся  Embarassed Rolling Eyes

Your ebay item  has been shipped out with care by China Post on 07/25/2008, the tracking number is RR.........CN

Amar, пробвай  тук.

Много полезен сайт  Peace
Благодаря maiche   bouquet

Лошото е, че ми излиза на китайски, но все пак разбрах, че съществува пратка с този номер и пътува нанякъде  Laughing

# 78
  • Русе
Благодаря за отговорите!  bouquet
Преди два месеца получих тениска и долнище Адидас със син етикет  и си помислих ,че са ментета и не съм ги обличала Embarassed

Amar, няма ли  опция сайта да ти излиза на английски ( при хонгконгския е така).

# 79
  • на пистата
искам да си купя от тоалетната хартия която имитира ренде,как да търся newsm78

# 80
Боже, това пък от къде го измисли #Crazy

# 81
  • на пистата
ти пък,не си ли чела темата каква тоалетна хартия използвате,секунда да ти я покажа

# 82
  • на пистата
ти пък,не си ли чела темата каква тоалетна хартия използвате,секунда да ти я покажа

ето

вместо редактирай натиснах цитат

# 83
Мале, как съм я пропуснала  отивам да я търся, в кой подфорум е ?

# 84
  • на пистата
дис,ама кажете как да потърся в ибей

# 85
дис,ама кажете как да потърся в ибей

http://home-garden.search.ebay.co.uk/toilet-paper_Bathroom_W0QQc … ZR40QQsacatZ20438

Ето какво ми излезе като написах тоалетна хартия

# 86
 JoyМного оригинална тоалетна хартия.Ако някой я открие да свирква Wink

# 87
# 88
Ей тоя немец със столчетата за кола ме уби. Писал ми е, че доставката ще е 39.90 евро.  ooooh!
Алекс, ти как го омая, за да ти го достави на 23 евро?

# 89
 Joy Joy Joy  nameika -намери ли рендето Joy Joy Joy-виж на мен ми хареса мотива судоку Twisted Evil-занимание безкрай Laughing-иначе видях бодлива тел и кактуси ама друго си е рендето.
 ooooh!Ох -милост Praynigстига сте пускали линкове за часовници,че само се зарибявам,а имам 2 страйка за неплатени такива,заради системата на тъпия ПП #Cussing out

По отношение на пазара-и аз стягам ученика малко по малко-бермуди,дънки,2 чифта маратонки и почти е готов Hug

pepi7096   -пак си на далавера на мен такава доставка ми искат за чанта спечелена за 10 евро-пак шваба #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт