® E-bay - тема 13

• 50 231
  • 863
  •   1
Отговори
# 60
Zdraveite, namerih si nikonche na dobra cena,, ot angiiskia no ne moga da go platia  - 550 pounda, izpisva  mi che imam problem s kartata, mnogo me e iad. Niakoi da ima ideia kakvo da pravia?

Izviniavam se za latinicata, na eepcto niamam kirilizator

# 61
Zdraveite, namerih si nikonche na dobra cena,, ot angiiskia no ne moga da go platia  - 550 pounda, izpisva  mi che imam problem s kartata, mnogo me e iad. Niakoi da ima ideia kakvo da pravia?
Сети се откога не си внасяла по картата! Peace Ама това ако е никонче, бая пари е! Виж ако е Никон - е друга работа!

# 62
Predi 2 dni vnesoh 2000lv , imam za zloupotreba  Simple Smile

# 63
Аз вместо запис, да питам - Къде мога да проверя пратка от Китай ?
Китайчето ми е дало номер за проследяване, а аз незнам къде да търся  Embarassed Rolling Eyes

Your ebay item  has been shipped out with care by China Post on 07/25/2008, the tracking number is RR.........CN

И аз имах подобен проблем,търсих в китайските,хонгконгските и какви ли не пощи,но не можах да открия място,където този номер съществуваше.Едва след около 2седм,когато пратката взлезне в БГ,можеш да я видиш на сайта на нашите пощи - http://services.bgpost.bg/WebTracking/ !

Виж предишната тема накрая,момичетата говориха точно по този въпрос! Или не си въвела 4-цифрения код от ПП , или просто понякога системата прави проблем с плащането на големи суми!

# 64
  • На черешата
Привет народе,

гледам харчите без спирка,а.  Mr. Green
Аз напоследък съм твърде скромна,малкото дете се сдоби с хубави ботуши.
Сега трябва и на Убавицата ма mam@ да търсим такива,че ще има война.
И разни други парцалки,а дали им трябват-НЕ.Ама майка им е луда за връзване. ooooh!

# 65
  • Варна
Благодаря yaya    bouquet
Ще чакам значи да дойде в БГ  Rolling Eyes Един път да ми пратят номер и той да не може да се проследи  Crazy Twisted Evil

# 66
3 пикапа
1 crossfire и един Мустанг
ей ще ми се да кажа "Пу Мустанга за мен" Laughing

# 67
3 пикапа
1 crossfire и един Мустанг
ей ще ми се да кажа "Пу Мустанга за мен" Laughing
Не барай  fight

# 68
  • Русе
Аз вместо запис, да питам - Къде мога да проверя пратка от Китай ?
Китайчето ми е дало номер за проследяване, а аз незнам къде да търся  Embarassed Rolling Eyes

Your ebay item  has been shipped out with care by China Post on 07/25/2008, the tracking number is RR.........CN

Amar, пробвай  тук.

# 69

Благодаря ти,сега ще ги разгледам на спокойствие  bouquet

# 70
Привет и от мен!  Blush
От доста време пазарувам от Ибей, може би повече от година и доста от нещата са ми ясни. Но от вчера имам един проблем и не мога да си обясня  какво може да е newsm78. Спечелих доста търгове , но тъй като бяха почивни дни изчаках до понеделник за да си заредя картата и да се разплащам. Вчера на обяд платих  12 неща и нямах никакъв проблем. Снощи ми излязоха още три търга и като пробвах да платя не можех.  Със сигурност имам пари в картата , даже тази сутрих ходих до банката и проверих . Имам 350 лв наличност. Имам да плащам около 50 лв. на трима различни продавача, а не ми разрешава. Някой има ли идея какъв може да е проблема. Дали има някакъв лимит на броя на плащанията, не на стойността newsm78. Не знам , цяла сутрин се чудя какво става. Преди малко пак пробвах и пак нищо.
Ще съм ви благодарна ако някой има идеи!  bouquet

# 71
А, и още нещо, което ми се вижда твърде странно. Снощи за едното от трите неща след няколко неуспешни опита изведнъж ми разреши плащане. Rolling Eyes Прехвърли си ме както винаги  в Пейпал, въведох си паролата, натиснах Confirm Payment и ми изписа Thank you for your payment!. Като влязох обаче в My ebay все още ми изписваше, че имам три неща за плащане. И така все още са си три неща за плащане  , все едно не съм го платила. Влизах си в историята на акаунта и там няма регистрирано такова плащане. Не знам как е възможно? newsm78

# 72

С моята карта не мога да правя плащания над 400 лв. наведнъж, дори и да имам наличност не ми разрешава. Може и при теб това да е проблема. Наложи се да регистрирам още една карта без лимит на плащанията за по- високи суми.

# 73
  • Русе
Момичета, оригиналния адидас има ли такъв син етикет? Този топ ми прилича на менте. newsm78

# 74
  • На черешата
Има. Peace

Общи условия

Активация на акаунт