® E-bay - тема 13

• 50 294
  • 863
  •   1
Отговори
# 765
От скоро се опитвам да пазарувам от И-бей,сега гледам пуловери,но се натъквам на някаква особена американска номерация.Някой знае ли какво означава    Size Type: Misses   и
Size Type: Petites и от всеки тип има S,M,L . Иначе ползвам таблица за размерите,но този Size Type ме притеснява... newsm78

В английския  Petite е за ниски хора - например 160 см.

# 766
Stryper,благодаря за пояснението.Аз съм със среден ръст-164,би трябвало да ми стане моя размер и от двата типа,просто едните ще ми са малко по-къси,а другите-по-дългички.Ще пробвам и ще видим Simple Smile

# 767
Искам да купя един парфюм.Но пише че стандартното експедиране доставката е 15$ без никакво потвърждение на проследяване.Какво значи това.Имам ли някаква гаранция че парфюма ще ми пристигне и ако ли не ко прайм?

п.п. Предлагат застраховка и от 2$ която не е задалжителна

# 768
Е, гаранция-Франция, ако искаш тракинг номер, ще си доплатиш.

# 769
С тракинг номер ми искат 30$(което ми се струва много за едно парфюмче)
Ако си платя застраховката нямам ли гаранция?

# 770
Обикновено именно тая застраховка ги кара да пускат с тракинг,винаги досега като съм плащала застраховка пратката е била с тракинг! Плати си тия 2$ и направо им кажи да ти пратят тракинг-а като шипнат пратката,защото затова си платила застраховка! Аз поне така правя!  Peace

# 771
Здравейте,момичета,отдавна не съм чела тази темичка и не съм писала нищо. Blush Peace
Но хайде да се похваля с една придобивка от вчера  Heart Eyes

А сега мисля да играя на търг за ето тези обувчици:

# 772
s_lady, и двете много ми харесват, търся си точно такъв модел сива блузка  Party ! Би ли дала линк към продавачите !  Blush
Няма да играя за обувчиците,искам да разгледм за подобни модели просто  Wink !

# 773
yaya,благодаря ти. Peace Разбира се,че ще ти дам линк. Simple Smile
Ето за тениските: http://stores.ebay.com/angiek8_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d999QQftidZ2QQtZkm Има доста и са на сносни цени. Peace

# 774
Мерси много,цените са си направо като подарък  Party !И има толкова многооо  Crazy ! Май ще се обзаведа набързо! Я кажи моля те- за колко време дойде тениската и нали с по-евтината доставка я взе,та да знам ориентировъчно?!  Blush

# 775
Мерси много,цените са си направо като подарък  Party !И има толкова многооо  Crazy ! Май ще се обзаведа набързо! Я кажи моля те- за колко време дойде тениската и нали с по-евтината доставка я взе,та да знам ориентировъчно?!  Blush

Ами на 11 август ми я пратиха и вчера я взех,горе-долу за 2 седмици. Peace Да,с по-евтината доставка,на мен всичко(тениската+доставката) ми излезе 16лв. Crazy
Обаче тениската си е направо страхотна,че и размерът ми пасна идеално.Моделът е точно такъв какъвто исках. Grinning Нямам никакви забележки към нея,новичка си е,с етикетчето и най-важното никъде по нея няма раздърпано или скъсано.

# 776
хехее, почти ме нави  Mr. Green! Мерси още веднъж!

# 777
С малко закъснение голямо благодаря Мерцедес   bouquet

# 778
хехее, почти ме нави  Mr. Green! Мерси още веднъж!

Моля моля...няма за какво. Peace Дано ако и ти си поръчаш да останеш толкова доволна. Simple Smile

# 779
Vava благодаря ти.Ще го взема със застраховка пък дано пристигне  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт