® E-bay - тема 13

• 50 290
  • 863
  •   1
Отговори
# 780
Мерси много,цените са си направо като подарък  Party !И има толкова многооо  Crazy ! Май ще се обзаведа набързо! Я кажи моля те- за колко време дойде тениската и нали с по-евтината доставка я взе,та да знам ориентировъчно?!  Blush

Ами на 11 август ми я пратиха и вчера я взех,горе-долу за 2 седмици. Peace Да,с по-евтината доставка,на мен всичко(тениската+доставката) ми излезе 16лв. Crazy
Обаче тениската си е направо страхотна,че и размерът ми пасна идеално.Моделът е точно такъв какъвто исках. Grinning Нямам никакви забележки към нея,новичка си е,с етикетчето и най-важното никъде по нея няма раздърпано или скъсано.
s lady ако кажеш и какъв размер си поръча.. Peace Mr. Green

# 781
Момичета имам проблем с плащането на 1 артикул,по погрешка съм избрала плащане с опция кредитна карта,системата ме предупреждава,че трябва да извърша плащането до 7 дни.аз обаче имам регистрация в пейпал,имам и пари в сметката и обикновено плащам така.Сега не знам какво и как съм объркала,не ми разрешава да направя pay it now с paypal.Какво да правя?Как да завърша плащането?Мога ли да го отменя по някакъв начин и да платя по обичайния начин чрез пейпал.

# 782
  • В сърцето на ММ
Аз, суми над 25 лири не мога да плащам с дебитната си карта.С кредитната нямам проблеми.
Може би това е причината-голяма сума .

# 783
Едва ли е това!До сега все са били големи суми!Пък и аз нямам кредитна карта!Ужасена съм!Какво съм направила изобщо не знам!На пощата ми доЙде писмо,с което уведомявам продавача,че ще платя в най-кратък срок с кредитна карта!Но нито някъде съм попълвала номер на карта нито има къдеда го попълня!

# 784
МерСедес, благодаря!!!!  Hug

С малко закъснение голямо благодаря Мерцедес   bouquet

Моля,моля  bouquet

# 785
  • на пистата
момичета,ще играя за една зелена блуза с маймунка отпред от линка на лейди,м размер да не се засечем нещо

# 786
Отдавна не съм се включвала, но иначе ви чета редовно. Да споделя и аз за последните си покупки. За PDA скрийн протектори получих и за мъжо взех за колата му ксенонови фарове. Днес ги монтира дори и тази вечер им се кефи. Смятам да си поръчам  хендс фри, което обаче ми трябва за колата само, но не такова което се вгражда, а се включва в запалката. Ако някой си е поръчвал и има впечатление ще ми е от полза съвета му.
Успешни покупки  Peace

# 787
Отдавна не съм се включвала, но иначе ви чета редовно. Да споделя и аз за последните си покупки. За PDA скрийн протектори получих и за мъжо взех за колата му ксенонови фарове. Днес ги монтира дори и тази вечер им се кефи. Смятам да си поръчам  хендс фри, което обаче ми трябва за колата само, но не такова което се вгражда, а се включва в запалката. Ако някой си е поръчвал и има впечатление ще ми е от полза съвета му.
Успешни покупки  Peace
dolores ще ми дадеш ли линк на продавача на ксеноновите фарове, че моя сладур от кога ме трови да му купя, ама хич не ми се рови за мъжки джунджурии, друго си е козметика, чанти, обувки, дрешки....  Laughing

# 788
Мерси много,цените са си направо като подарък  Party !И има толкова многооо  Crazy ! Май ще се обзаведа набързо! Я кажи моля те- за колко време дойде тениската и нали с по-евтината доставка я взе,та да знам ориентировъчно?!  Blush

Ами на 11 август ми я пратиха и вчера я взех,горе-долу за 2 седмици. Peace Да,с по-евтината доставка,на мен всичко(тениската+доставката) ми излезе 16лв. Crazy
Обаче тениската си е направо страхотна,че и размерът ми пасна идеално.Моделът е точно такъв какъвто исках. Grinning Нямам никакви забележки към нея,новичка си е,с етикетчето и най-важното никъде по нея няма раздърпано или скъсано.
s lady ако кажеш и какъв размер си поръча.. Peace Mr. Green

Разбира се...XS е размерът на моята блузка. Peace Притеснявах се да не излезе малка,но тя пък взе,че ми пасна идеално. Laughing Защото предния път като си взех S (от друга продавачка,не от тази)... и се оказа голяма тениската. #Crazy Затова сега заложих на този номер. Peace

# 789
момичета,ще играя за една зелена блуза с маймунка отпред от линка на лейди,м размер да не се засечем нещо

Разбира се...XS е размерът на моята блузка. Peace Притеснявах се да не излезе малка,но тя пък взе,че ми пасна идеално. Laughing Защото предния път като си взех S (от друга продавачка,не от тази)... и се оказа голяма тениската. #Crazy Затова сега заложих на този номер. Peace

Аз играя именно за сива( като на S_lady, дано не сме от един град  Embarassed ) размер ХS и аз да си кажа,да не стане засечка  Laughing ! Ина4е имам много американски дрехи и дори ХС са ми големи понякога,така че,момичета,имайте предвид,че с поне 1 номер по-малки от нашите размери трябва да си взимате от американската номерация! Тия дебелаци с тия техни огромни размери...  Crazy Shocked

# 790
Днес получих пратка от Англия, пусната на 7 юни! Къде ли е била през всичкото това време

# 791
  • Бургас
И аз да се похваля - спечелих си блзките, които изпуснах заради глупост предната седмица. Ето ги  Laughing

# 792

Аз играя именно за сива( като на S_lady, дано не сме от един град  Embarassed ) размер ХS и аз да си кажа,да не стане засечка  Laughing ! Ина4е имам много американски дрехи и дори ХС са ми големи понякога,така че,момичета,имайте предвид,че с поне 1 номер по-малки от нашите размери трябва да си взимате от американската номерация! Тия дебелаци с тия техни огромни размери...  Crazy Shocked

Не сме от един град...споко. Peace

П.С. Има нещо вярно в това за американската номерация.Аз си мислех,че S ще ми е идеално,но...уви,не. Crossing Arms
yaya е права,поръчвайте един номер по-малко. Peace

# 793
Отново да помоля за помощ-2ри ден подред не ми дава да платя,каква може да е  причината,случвало ли се  е на някого?В картата има пари,не пазарувам за 1ви път!след като направя всичко необходимо ми дава Your request could not be processed at this time . We were not able to process your payment. Не  разбирам каква  е причината?

# 794
dolores
kакви са фаровете, т.е. от амеркианските ли са или европейски ?
Ако са от някой от европейските дай линк да разгледам

Общи условия

Активация на акаунт