За първа година в детската градина!

• 26 263
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз тези дни ще се помотая в Джъмбо, искам и за парти артикули да разгледам, че скоро имаме рожденник. Иначе скоро ходих, малки ранички нямаха, имаха ужасно много голями, но все още не бяха подредили цялата стока при новия вснос. Така че може и малки да са заредили. Дрехите - не знам как са, имаме само едно боди, което е много хубаво и слипове - много лошо качество.
Спално бельо - от градината си омат, там си го перат и т.н. възглавници няма.
Ние започваме от 15 септември за да избегнем сборните групи, изследвания ще правим предишната седмица, но още не знам какво точно искат, мисля в четвъртък да ходя да ми обяснят подробно

# 181
Малка раничка с Маккуин Светкавицата взехме в събота от Джъмбото, парти артикули с този герой не са много, покани не намерих свястни. Че взема от Пегас.

Сега научих, че домакинката на ОДЗ Мечо Пух е казала за започване на 1.09, а охраната на 15.09. Никой не вдига телефоните. Егати излагацията. Възхищавам се на директорката на ЦДГ Веселина, колко хубаво е описала в сайта  kg.sofia.bg -  кога, какво, колко.

newsm78

# 182
Чисто практически, на вас искат ли ви от детската градина да носите чаршафи?

На нас ни искат, изтъкнаха някаква тъпа причина, че някои деца не искали да спят на бели чаршафи. Да бяха казали че нямат, по-щях да ги разбера. Нашия спи на всякакви чаршафи и на хавлия спи.
Но така или иначе купихме. Искат ни и шише, пижама, пантофи или гуменки, комплект дрешки да седят в гардероба и един списък с канцеларски пособия.

# 183
Gigi, и на нас ни искат същото като и на вас, но не ми споменаха за комплект дрешки и канцеларски пособия. Пари не са събирали.

# 184
А някой дали знае ОДЗ Приказна Калина-Кр.село,кога отваря врати?Днес звънях,никой не ми вдигна,а знам че са в ремонт!Но до кога никой не ми е казал??!?!

# 185
  • София
ninna, не знам дали се прочела инфото в сайта: http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=2&k=109newsm78 Иначе, ако някой е минавал покрай ОДЗ-то, може да каже дали има закачено съобщение, щом никой не вдига.  Hug

# 186
  • Mediterraneo
Днес направих част от необходимите изследвания. Сега обаче разбрах, че има възможност градината да не отвори на първи септември... Ако е така, сигурно ще ми изгорят изследванията  #Cussing out

# 187
Ей, вчера голямо чудене се чудих колко точно да е голяма тази пуста раница за дет.градина. Мъжа ми не спря да ми мрънка, че може и да е по голяма нали нямало Тониката сама да си я носи, ние сме щели да я носим. Зимата нали трябвало поне една грейка и един комплект спортен да поберяла вътре....... ooooh!, ей ви казвам   ooooh!
И така и не и купих раница.......

# 188
Днес направих част от необходимите изследвания. Сега обаче разбрах, че има възможност градината да не отвори на първи септември... Ако е така, сигурно ще ми изгорят изследванията  #Cussing out

Ей, големи ядове значи!Чак аз се ядосах, ми защо не ги казват тези неща по рано бе, а иначе искат от нас, това изследване 3 дни, онова седмица......................., гадове значи!

# 189
А, скъсахме се да звъним днес по телефоните няколко мами едновременно.
Заниманията в ОДЗ-то, в което сме приети, започват от 01.09 в сборна група; от 15.09 официално откриване; на 17.09 родителска среща. Отдъхнах си. ooooh!

# 190
ninna, не знам дали се прочела инфото в сайта: http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=2&k=109newsm78 Иначе, ако някой е минавал покрай ОДЗ-то, може да каже дали има закачено съобщение, щом никой не вдига.  Hug

Разбира се,че съм го прочела,но никъде не  е уточнена датата за прием!

# 191
  • Добрич
Нашата детска градина ще започва на 15-ти.
Има много неизвестни, а за родителска среща никой не е споменал.

# 192
Слагам тук е дин запис, щото като я загубя тая тема, по полови час я търся, голяма шматка съм май.....

По темата, от следващия  понеделник трябва да сме в градината, утре отиваме в лабораторията да провим изследвания, макар да не съм мноо наясно какво да нося, освен детенце и направленията newsm78

Освен, че откакто навърши годинка е в яслата, щерката е доста отворена и приказлива, лесно контактува с деца, опасявам се единствено от контакта с госпожите - надявам се взаимна да се харесат /както стана в яслата/ и да нямаме проблеми.

За протокола - в Десислава ще сме, в жк Тракия -  Пловдив

# 193
  • София
...
По темата, от следващия  понеделник трябва да сме в градината, утре отиваме в лабораторията да провим изследвания, макар да не съм мноо наясно какво да нося, освен детенце и направленията newsm78

...

Ако имате повече от 2 месеца прекъсване между яслата и градината, трябва да носите и фекални проби и "скоча" със стъкълцето за глистите (това, което се лепва сутрин преди тоалета).  Peace Въпреки че по наредба е така, в някои ДГ искат всички изследвания, дори и детето до вчера да е било в самостоятелна ясла, а от днес да тръгва на градина.  Hug Ако имате направление за урина, трябва да си я носите и нея, разбира се.

# 194
  • Sofia
Здравейте мами,
някой дали има инфо за 78 ОДЗ Детски свят в Дървеница.
Вчера ходих, но е в ремонт и няма никаква бележка и персонал за да попитам, кога ще започват работа. Ние ще сме в 1-ва група и трябва да пусна изследванията.
Ако има мами на деца, които ще са в 1ва група ще се радвам да се запознаем.

Общи условия

Активация на акаунт